2:a Mölndal - Centralt

Mölndal - Centralt, Mölndal

Gladiolusgatan 4 A

Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
3 294 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1
Boarea
59 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

2:a Mölndal - Centralt

Ljus välplanerad lägenhet om ca 59 kvm som är fördelad på två rum och kök. Bostaden är belägen i markplan och har en härlig uteplats.

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Bra arbetsyta samt gott om skåpsförvaring. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Bra arbetsyta samt gott om skåpsförvaring
Interiörbild. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Ett stilrent kök som går i vitt. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Ett stilrent kök som går i vitt
Ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Ett härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier
Detta blir favoritplatsen under sommarhalvåret. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Detta blir favoritplatsen under sommarhalvåret
Uteplatsen med söderläge nås från vardagsrummet. Gladiolusgatan 4 A - Bjurfors
Uteplatsen med söderläge nås från vardagsrummet

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en trivsam lägenhet belägen i markplan med uteplats. Välplanerad tvåa som erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen. Köket som är stilrent inrett med vita luckor har plats för matplats och badrummet är fint inrett i vitt och grått. I badrummet finns även en praktisk tvättmaskin. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Här bor ni i en trevlig förening med ett bra läge och närhet till goda kommunikationer, skola, och Mölndals Innerstad. Välkomna till en bostad att trivas i!

Rumsbeskrivningar

I markplan med lugnt läge välkomnas ni till denna fina och renoverade lägenhet med smakfulla färg- och materialval. Ett trevligt boende med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv i ek.

Via entrén nås bostadens generösa möblerbara hall. Här finns plats för att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger. Klädkammare som rymmer det mesta är praktiskt placerad i hallen. Ljusa väggar och på golvet ligger en ekparkett som löper vidare ut i rummet.

Från hallen nås det härliga vardagsrummet där ljuset flödar in genom generösa fönsterpartier. Här finns gott om plats för större soffa och matplats. Utgång till härlig uteplats i söderläge ger många soltimmar. Detta blir bostadens favoritplats under sommarmånaderna.

Sovrummet rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbler om man så önskar. Här finns en inbyggd garderob som underlättar klädförvaringen.

Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter. Vitt liggande kakel pryder väggen mellan arbetsbänk och köksskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, kombinerad kyl/frys, ugn, fläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin.

Badrummet nås även det, från hallen och är inrett i stilrena vita och gråa toner på kakel och klinker. Inrett med toalett, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, dusch och ett vädringsfönster. Tvättmaskinen underlättar vardagen.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats, läge söder.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Bredband. Leverantör: Telia.

Parkering

27 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Separat kö.
89 parkeringsplatser. Går att hyra för 200 kr/mån.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 294 kr

I avgiften ingår Värme, Vatten, Bredband och Kabel-TV. Obligatorisk avgift tillkommer om 195 kr/mån

Ekonomi

Andel i föreningen
0,8628%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
1086
Våningsplan
1*
Hiss
Nej
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
59 kvm**

* Våningsplan 1.

** Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Försäkring
170 kr
Summa
170 kr

Kostnaden skall ses som ett riktvärde.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
120

Bostadsrättsförening

Namn
Lyckegården
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen köpte fastigheten av Akelius fastigheter. Den totala ytan är 9 353 kvm och utgörs av totalt 122 st. lägenheter varav 26 är hyresrätter och är en dold intäkt vilket gynnar föreningens ekonomi när de förmedlas. Föreningen har även 38 lokaler/förråd.

http://www.brflyckegarden.se/

2010
Installerades nya tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugorna i enlighet med den tekniska besiktningen. Tre badrum har renoverats.

2011
Stamrenovering (nya badrum) och re-lining.

Styrenheten/undercentralen, som bl.a. styr värmen och kodlås har blivit ersatta av nya.

Belysningen i samtliga trappuppgångar har bytts till mer miljövänliga eftersom de gamla armaturerna började kosta för mycket i underhåll. I samband med det drogs nya elledningar till alla armaturer.

2012
Föreningen har upplåtit (sålt) tre lägenheter under räkenskapsåret vilket har stärkt föreningens ekonomi.

Fasadrenoveringen påbörjades.

2013
Fasadrenovering slutförd. Dränering av gräsmattor Baazgatan slutfört. Byte av låssystem i entréer, källare, cykelrum och tvättstugor.

2014
Byte av fönster och balkongdörrar. Byte till energisnåla och effektivare ventilationsfläktar. Renovering av golv i tvättstugan, Baazgatan.

2015
Radonmätning av fastigheten (under gränsvärden). Omplanering av gemensamma uteområden. Byggnation och stenläggning av grillplats. Renovering av golv i tvättstugan, Gladiolusgatan. Skötsel och klippning av träd på innergård och uteområden.

2016-2017
Ombyggnation av tre stycken lokaler till lägenheter vilket stärker föreningens ekonomi. Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar och installation av postfack i svalen. Nya garageportar. Ny hemsida.

Föreningen äger sin egen mark och kommer därigenom ej påverkas av eventuellt höjda tomträttsavgälder.

Inga beslutade avgiftsförändringar.

Byggnadssätt

Byggår
1966
Uppvärmning
Fjärrvärme

Länkar

Området

Mäklaren om Mölndal

På bara tio minuter från Göteborg finner du allt som Mölndal har att erbjuda. Här finns historia, kultur, naturupplevelser och flera fina bostadsområden att bosätta sig i. Naturen och storstan är lika nära. Om du bor i Mölndal så bor du också i en dynamisk storstadsregion men i en miljö där proportionerna är lagom och takten lite lugnare.

SERVICE OCH UTBILDNING
I Mölndal finns bra service i form av butiker, bibliotek, apotek, banker, sjukhus/vårdcentraler etc. Här finner man ett stort utbud av förskolor och grundskolor.

HISTORIA
Mölndal är en stad med underbar natur och mycket historia. Här kan du hitta spår efter tidigare generationer. Muséerna i Kvarnbyn gör bygdens historia levande. Där dånar forsen lika självklar idag som för 1000 år sedan då man började tämja vatten för att mala säd. Nu trängs industribyggnader med pittoreska trähus utmed de branta klippkanterna. Gunnebo Slott och Trädgårdar från 1700-talet ger generösa upplevelser för alla sinnen och ligger i grönskan mellan Stensjön och Rådasjön.

NATUR OCH FRITID
Upplevelser för den aktive finns alltid nära. Mölndal är rikt på sjöar och vattendrag. Stensjön t.ex. har förbindelse med Rådasjön via Stålloppet där den trolska naturen lockar till spännande upptäcktsfärder med kanot. Det finns flera badplatser med stor variation och till salta bad är det bara 15 minuter. Sportintresset är stort i Mölndals kommun och många mölndalsbor är aktiva idrottsutövare. Här finns också Åbytravet vilken är Sveriges näst största travbana som lockar ca 260.000 besökare varje år.

NÄRINGSLIV
I kommunen finns ett välutvecklat och diversifierat näringsliv. Företagsstrukturen har en tydlig profil som domineras av elektronik, läkemedel, medicinsk teknik, hygienartiklar, papper, kemiska produkter, livsmedel samt handel. Stora företag som är rotade i Mölndal är bland annat Astra Zeneca, Santa Maria och SCA.

KOMMUNIKATIONER
Mölndal har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt Kust till kust-banan. Busstrafiken i Mölndal är väl utbyggd och från Mölndals innerstad går spårvagnar och bussar till Göteborg. Pendeltåget från Göteborg Centralstation mot Kungsbacka stannar i Mölndal, Kållered och Lindome.

Köpa eller sälja bostad i Mölndal? Kontakta våra mäklare i Mölndal! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gladiolusgatan 4 A

Gladiolusgatan 4 A,
431 61 Mölndal

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Daniel Adelsson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-706 83 51

Förslag på andra bostäder