Hoppa till innehåll
Mäklare Halmstad - Bjurfors. På vårt kontor i Halmstad arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Halmstad. Vi hjälper gärna dig som vill köpa, värdera eller sälja bostad i Halmstad.

Specialister på Halmstad

Hitta mäklare i Halmstad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Halmstad!

Ska du köpa eller sälja bostad? På vårt mäklarkontor i Halmstad arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Halmstad med omnejd.

Alla vi som arbetar på Bjurfors Halmstad har mångårig samlad erfarenhet som mäklare och därtill är även majoriteten uppvuxna i kommunen. Med en perfekt kombination av gedigen kompetens och stort engagemang guidar vi dig till bästa möjliga bostadsaffär. Vi förmedlar bostäder i hela Halmstads kommun och har stor kunskap om samtliga områden.

Sälja bostad i Halmstad – När du anlitar Bjurfors mäklare i Halmstad får du som kund tillgång till vårt stora nätverk. Framför allt genom Bjurfors köparregister Boagenten, med ett stort antal köpklara kunder som letar bostad i just ditt område. Om du funderar på att sälja hus eller lägenhet hjälper vi gärna till med en kostnadsfri värdering av din bostad i Halmstad.

Köpa hus i Halmstad / köpa lägenhet i Halmstad – Om du letar efter en bostad i Halmstad är du välkommen att kontakta en av våra mäklare eller besöka vårt kontor på Klammerdammsgatan 6 i Halmstad så hjälper vi dig att hitta ditt drömhem.

Varmt välkommen till Bjurfors Halmstad!

Klammerdammsgatan 6

Bjurfors Halmstad

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

halmstad@bjurfors.se

035-18 80 20

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (27)

Urval av sålda (64)

Hitta mäklare i Halmstad

Hitta din mäklare

Mäklare Halmstad - Bjurfors: Havsutsikt med röda hyttor i Halmstad

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Halmstad

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Halmstad.

Vi som arbetar på Bjurfors Halmstad är födda i kommunen. Vi är engagerade i föreningslivet och har varit en del av Halmstads näringsliv under många år. Tack vare vår starka lokala närvaro är vi väl insatta i bostadsmarknaden i Halmstad med omnejd. Med vårt engagemang, erfarenhet och kompetens kan du känna dig trygg med att du får rätt betalt för din bostad, oavsett hur marknaden ser ut. På Bjurfors Halmstad får du alltid ett vänligt och professionellt bemötande av rutinerade mäklare som guidar dig till en lyckad bostadsaffär.

I Halmstad har du nära till allt. Här hittar du den perfekta mixen av puls och småstadscharm, milsvida sandstränder och lugna fiskevatten. I den gemytliga stadskärnan finns ett varierat utbud av kultur, historia, unika butiker samt mysiga restauranger, caféer och uteserveringar. Halmstad är en gammal stad med anor från medeltiden. Om du vill få en känsla för hur Halmstad såg ut förr i tiden kan du promenera längs Vallgatans och Hantverksgatans kullerstensbelagda gränder. Ett stenkast från centrum ligger Galgberget, varifrån du har en enastående utsikt över staden och det glittrande havet.

Halmstad är en av Sveriges mest populära sommarstäder. Tusentals turister besöker staden under sommarmånaderna för att uppleva den livliga atmosfären på gator och torg. Men Halmstad har mycket att erbjuda året om. Det är också känt som en idrottsstad och har både högskola och länssjukhus.

Oavsett vilken typ av bostad du letar efter så kan du hitta ditt drömhem i Halmstad.

Utmed den vackra kuststräckan finns många populära stränder för både aktivitet och avkoppling. Bada, sola, surfa, paddla, snorkla, fiska efter krabbor eller cykla längs Kattegattleden som går mellan Helsingborg och Göteborg. I Halmstad har du också nära till hisnande naturupplevelser och härliga golfrundor i vackra miljöer.

Tack vare det fördelaktiga geografiska läget mellan Malmö och Göteborg har Halmstad bra kommunikationer. Det är enkelt att ta sig till staden både med bil och tåg, och det finns dessutom en trevlig hamn och flygplats. Inte konstigt att så många människor vill flytta till Halmstads kommun!

Bostäder i Halmstad

I Halmstad finns byggnader och miljöer från flera århundraden. Här samsas charmiga gathus med pampiga sekelskifteshus och moderna bostäder. Utanför centrum hittar du en stor variation av bostäder – oavsett vilken typ av bostad du letar efter så kan du hitta ditt drömhem i Halmstad.

Vi har många bostäder till salu i Halmstad kommun och förmedlar bostäder i Halmstad, Frösakull, Sandhamn, Tylösand, Nissastrand, Getinge, Haverdal, Villshärad, Snöstorp, Vallås med mera.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Halmstad

  • Rutinerade mäklare – vi kan Halmstad
  • Vi är serviceinriktade, resultatinriktade och engagerade
  • Hos oss får du alltid ett affärsmässigt och vänligt bemötande

Mäklare i Halmstad med erfarenhet och engagemang

Erfarenhet och engagemang – våra drivna och resultatinriktade mäklare har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Halmstad kommun och vet precis vad som krävs för bästa möjliga bostadsaffär.

Vi har köparna – i vårt köparregister Boagenten har vi tusentals köpklara spekulanter som är på jakt efter sin drömbostad i Halmstad. Det går ofta snabbt att göra en lyckad bostadsförsäljning med oss.

Marknadsföring – vi lägger ner mycket tid och energi på att presentera din bostad på ett attraktivt sätt för att ge köparen ett oslagbart första intryck av bostaden inför visning. Med Bjurfors optimala mix av marknadsföringsaktiviteter ser vi till att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

En eftersökt bostadsmarknad – många vill bo i Halmstad

Intresset för att flytta till Halmstad är stort. Det fördelaktiga geografiska läget mellan Malmö och Göteborg, närheten till havet och den höga livskvalitén gör att många söker sig till kommunen. Inflyttningen från andra delar av landet är stor vilket har lett till en hög efterfrågan på alla typer av bostäder. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Halmstad? Vi hjälper dig att navigera din bostadsaffär i Halmstad – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Med rätt mäklare får du maximalt betalt för din bostad

Om du funderar på att sälja din bostad rekommenderar vi att du tar kontakt med oss på Bjurfors Halmstad i ett tidigt skede. Då får vi som mäklare gott om tid att hjälpa dig med förberedelserna inför försäljningen. Våra mäklare arbetar efter en unik affärsmetod som garanterar att du får maximalt betalt för din bostad. Varje steg i processen har skräddarsydda lösningar som är anpassade efter det aktuella marknadsläget, bostadstyp och dina önskemål som kund.

Presentation – vi samarbetar med branschens skickligaste stylister och fotografer för att således presentera din bostad på bästa möjliga sätt.

Visning – inför visningen ser vi till att vara pålästa och redo att svara på alla frågor som spekulanterna har. Vi vet hur en visningskund blir en budgivare.

På Förhand – med tjänsten På förhand hjälper vi på Bjurfors Halmstad dig med alla tänkbara förberedelser inför försäljningen. Om du väljer att annonsera bostaden På förhand får du en indikation på intresse och marknadsvärde. Bostaden får också mer tid att samla spekulanter inför officiell säljstart på den öppna marknaden.

Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Klammerdammsgatan 6 i Halmstad så hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Vi hjälper dig att navigera din bostadsaffär i Halmstad – välkommen in till oss!

Fastighetsmäklarens tips till dig som letar efter bostad i Halmstad:

Om du ser en bostad du är intresserad av – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan publik visning, så se till att inte gå miste om ditt drömhem. Vi kan även ge tips på hus och lägenheter som kommer ut som kommande försäljning i Halmstad.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Välkommen till Bjurfors Halmstad

  • Erfarna mäklare – vi är experter på Halmstad
  • Måna om varje bostadsaffär
  • Hos oss blir du som kund sedd och uppmärksammad

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Halmstad

Lyckade bostadsaffärer i Halmstad

Vi är väl insatta i det aktuella marknadsläget och vet hur affären ska läggas upp för att du ska få maximalt betalt för din bostad.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.