Hoppa till innehåll

Hitta mäklare på Marstrand

Välkommen till Bjurfors mäklare på Marstrand!

Ska du köpa eller sälja bostad? På vårt mäklarkontor på Marstrand arbetar Pernilla Berger, en erfaren och engagerad fastighetsmäklare som är specialist på Marstrand med omnejd.

Tillsammans med sina drivna medarbetare gör hon alltid sitt yttersta för att ge varje kund en fantastisk helhetsupplevelse med goda resultat. Mäklare Pernilla Berger är bofast på orten och har stor kunskap om Marstrandön, Koön, Instön Och Klåverön. Med träffsäker fingertoppskänsla och ett stort kontaktnät hjälper hon dig hitta rätt köpare till din bostad.

Oavsett om du vill ha en kostnadsfri offert, hjälp med en värdering eller funderar på att sälja din bostad så är det rätt att kontakta Bjurfors Marstrand. Du hittar oss på Södra Strandgatan 15.

Varmt välkommen till Bjurfors Marstrand!

Södra Strandgatan 15

Bjurfors Marstrand

Södra Strandgatan 15

442 66 Marstrand

marstrand@bjurfors.se

0303-20 86 61

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (14)

Urval av sålda (41)

Hitta mäklare på Marstrand

Hitta din mäklare

Klåverön i Marstrand - en idyllisk ö med fantastisk havsutsikt och Bjurfors Marstrand mäklare som din guide till fastighetsmarknaden i området

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare på Marstrand

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Marstrand. Vi som jobbar på Bjurfors kontor på Koön är marknadsledande mäklare på Marstrand. Vi har en stark lokal närvaro och är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden.

Pernilla Berger som driver Bjurfors Marstrand bor själv i området och började sin karriär som mäklare för mer än 20 år sedan. Sedan start har ambitionen varit att erbjuda service utöver det vanliga, bygga långvariga kundrelationer samt att ge varje kund en framgångsrik bostadsaffär. Med oss är din försäljning eller bostadsköp i trygga händer.

Marstrand är en vacker västkustpärla som är vida känd för sin segling, historia, mat och kultur. Det är en populär destination för besökare från hela världen som vill uppleva skärgårdens skönhet och charm. På sommaren sjuder ön av liv medan tempot är lite lugnare vintertid, då får själen vila.

Marstrand är ett riktigt seglingsmecka och har Sveriges största gästhamn. Under sommarmånaderna avlöser seglingarna varandra. Under sommaren samlas världseliten för att segla en av årets tuffaste tävlingar, 44-Cup, vilket sedan följs av GKSS Match Cup Sweden. I augusti arrangerar Marstrands segelsällskap Svenska mästerskapen 606 samt hösttävlingarna Höstdraken, Seglingens Mästare, Allsvenska kval samt FrostBite.

Maklare-Marstrand-Bjurfors-Klaveron-CarlstensFastning-Karlstensfastning-Kungalv.jpg

Högst upp på Marstrandsön tronar den mäktiga Carlstens Fästning som har skyddat den idylliska trähusstaden nedanför i mer än 300 år. Här kan du verkligen känna historians vingslag. Även om det är mest liv och rörelse under sommaren kan du ta del av både kultur och nöjen året runt. Och det finns massor att utforska på ön, bland annat sälkolonin utanför Ärholmen, korallreven vid västra Tåudden, trollskogen, jättegrytor och grottor samt klippor att bada från. I det yttre havsbandet, rakt utanför Marstrand ligger Pater Noster, en av Sveriges vackraste fyrplatser. Hit tar du dig med RIB-båt.

Marstrand ligger cirka 45 kilometer nordväst om Göteborg. Näringslivet är främst baserat på turism, segling, handel och service.

Bo med havet som granne

Vi har många fastigheter till salu och förmedlar 80 procent av alla bostadsrätter och hus på Marstrandsön, på bland annat Koön, Instön och Klåverön. Vi har allt från exklusiva villor med utsikt över havet och nyproduktion i tätorten till charmiga fritidshus på en egen skärgårdsö.

Detta kan du förvänta dig när du anlitar Bjurfors Marstrand:

  • Personlig service
  • Smidiga bostadsaffärer
  • Erfarenhet och engagemang

Med oss på Bjurfors Marstrand får du:

God lokalkännedom och gedigen erfarenhet – Pernilla Berger har mer än 20 års erfarenhet av att förmedla bostäder på Marstrand och är väl insatt i den lokala bostadsmarknaden. Tillsammans med sitt engagerade team blir hon en trygg partner i försäljningsprocessen. Med hjälp av Bjurfors starka varumärke och inarbetade metoder när det gäller allt från styling och fotografering till marknadsföring tar Bjurfors Marstrand din bostadsförsäljning till nästa nivå.

Marknadsledande på Marstrand – Bjurfors Marstrand har 80 procent av marknadsandelarna på Marstrand, både när det gäller villor och bostadsrätter. Nyckeln till vår framgång är att vi är ett väl sammansvetsat gäng som trivs med arbetet och ger allt för att kunden ska få en fantastisk helhetskänsla och maximalt betalt.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem på Marstrand. Dessutom har vi på Bjurfors Marstrand ett stort förtroende i området och ett brett nätverk som inkluderar både köpare och säljare.

4. Maklare-Marstrand-Bjurfors-Havsutsikt-Nygatan-Segelbatar-i-hamnen.jpg

En eftersökt bostadsmarknad – många vill bo på Marstrand

Marstrand har en kustnära och historisk bostadsmarknad som lever sitt eget liv. Priserna på ön är relativt höga och påverkas inte nämnvärt av förändringar i det ekonomiska läget i landet. Bostadsmarknaden består av både lägenheter och hus till salu, men efterfrågan är stor och utbudet litet.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden på Marstrand? Vi guidar dig till en lyckad bostadsaffär på Marstrand – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad på Marstrand – så får du maximalt betalt för din bostad

Om du funderar på att sälja är det fördelaktigt att ta kontakt med oss på Bjurfors Marstrand i ett tidigt skede för bästa möjliga bostadsaffär. Vi kan värdera din nuvarande bostad samt hjälpa dig att hitta ett nytt boende som uppfyller dina behov och önskemål. Du får även personlig rådgivning genom hela processen.

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Vi samarbetar med branschens bästa stylister och fotografer för att kunna presentera bostaden på ett attraktivt sätt så att den sticker ut från mängden.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Maklare-Marstrand-Bjurfors-Havsutsikt-Klaveron-Kungalv-Livettillhavs.jpg

Köpa bostad på Marstrand – vad ska jag tänka på?

Tips till dig som letar efter bostäder till salu på Marstrand:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem. Vi kan även ge tips på hus och lägenheter som kommer ut som kommande försäljning på Marstrand.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Många av våra bostäder säljs direkt via vårt spekulantregister utan att nå den publika marknaden. Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Värdera bostad på Marstrand

Vi är experter på bostadsmarknaden på Marstrand och har den fingerspetskompetens som krävs för att varje enskild bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en bra och personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Marstrand

  • God lokalkännedom – vi är experter på Marstrand
  • Vi är den största aktören på marknaden
  • Vi bygger långa och starka kundrelationer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Marstrand

Premiumupplevelse

Vi gör alltid vårt yttersta för att ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga. Hos Bjurfors Marstrand får du en fantastisk helhetskänsla och maximalt betalt för din bostad – varje gång.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.