Hoppa till innehåll
Kontor för Bjurfors mäklare i Göteborg City - Göteborgs ledande fastighetsmäklare när du ska sälja eller köpa bostad i Göteborg centrum.

Specialister på centrala Göteborg

Hitta mäklare i Göteborg City

Välkommen till Bjurfors mäklare i Göteborg City!

På vårt kontor vid Avenyn i Göteborg arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsrätter i centrala Göteborg. Med våra koncept Bjurfors Beyond förmedlar vi exklusiva bostäder bortom det vanliga och med Bjurfors Century historiska bostäder byggda fram till 1950-talet.

Vi som jobbar på Bjurfors Göteborg City är ett härligt gäng med en framåtlutad inställning. Hos oss får du den perfekta mixen av mångårig erfarenhet och ungdomlig entusiasm. Här görs det flest affärer år efter år i Göteborgs centrala delar sedan inflyttningen 2007. Vi är lokala specialister med stor kompetens på vår marknad.

Din mäklare i Göteborg centrum: Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i centrala Göteborg. I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem i Göteborg City. Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Engelbrektsgatan 30.

Varmt välkommen till Bjurfors Göteborg City.

Engelbrektsgatan 30

Bjurfors Göteborg City

Engelbrektsgatan 30

411 37 Göteborg

goteborgcity@bjurfors.se

031-761 79 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (308)

Urval av sålda (500)

Hitta mäklare i Göteborg City

Hitta din mäklare

Mäklare i team City

Våra mäklare på Bostadsrätter City är specialister på Vasastaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg. De rör sig dagligen hemtamt i kvarteren och tack vare en betydande marknadsandel träffar de många potentiella köpare på visningar som söker boende i området.

Mäklare i team Västra Centrum

Våra mäklare på Bostadsrätter Västra Centrum är experter på Majorna, Kungsladugård, Masthugget, Sandarna och Klippan.

Mäklare i team Östra Centrum

Våra mäklare på Bostadsrätter Östra Centrum är experter på Björkekärr, Munkebäck, Vidkärr, Kviberg, Gamlestaden, Bagaregården, Strömmensberg, Olskroken, Lunden, Kålltorp, Skatås, Örgryte och Bö.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Göteborg City

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Göteborg City.

Hitta rätt med Göteborgs marknadsledande mäklare. På Bjurfors Göteborg City arbetar ett trettiotal drivna och högpresterande mäklare som arbetar tillsammans mot gemensamma mål med kundens bästa i fokus. Tillsammans har vi cirka 250 års samlad erfarenhet inom branschen. Vårt engagemang, förstklassiga service och känsla för detaljer ger tydliga resultat och syns bland annat i ett stort antal återkommande kunder och rekommendationer genom åren.

Göteborg är Sveriges näst största stad. En småskalig storstad med charm som karakteriseras av sitt rika kulturliv, kustnära läge och invånarnas värme och humor. Göteborg erbjuder allt du kan förvänta dig av en storstad samtidigt som du enkelt tar dig från centrum till skärgården och natursköna skogsområden för avkoppling eller motion.

Göteborgs paradgata Avenyn sträcker sig från bron vid vallgraven och ända upp till Götaplatsen med konstmuseet, stadsteatern och konserthuset. Här är det tätt mellan butiker, restauranger och nattklubbar. Det är liv och rörelse dygnet runt. För den matintresserade är saluhallen ett riktigt mecka med kulinariska delikatesser från jordens alla hörn.

Om du hellre vill ha lugn och ro kan du ta en promenad i den lummiga Vasaparken, besöka den natursköna Slottsskogen eller betrakta det rika fågellivet i Delsjöområdet. Skärgårdens vackra öar breder ut sig som ett pärlband längs kusten och bjuder in till fantastiska naturupplevelse, bad, båtliv och fiske.

Ibland kallas Göteborg för ”Lilla London” eftersom det var stor inflyttning från England och Skottland under 1800-talets industrialisering, vilket har satt sin prägel på staden.

Göteborg har ett blomstrande näringsliv med världsledande innovation och framåtanda. I regionen finns det många spännande arbetsplatser. Det fördelaktiga geografiska läget gör det lätt att resa till andra delar av landet och världen med båt, flyg eller tåg.

Göteborg City har många trevliga stadsdelar och bostadsområden med olika karaktär och arkitektur, allt från de charmiga landshövdingehusen i Majorna och funkishusen i Johanneberg till sekelskiftesvåningarna i Vasastaden, Lorensberg och Linné.

maklare-goteborg-centrum-bjurfors-vasaparken-vasastaden.jpg

Fastighetsmäklare i Göteborg centrum

Vi har många lägenheter till salu i Göteborg centrum och förmedlar bostäder i hela centrala Göteborg, bland annat i Vasastaden, Lorensberg, Nedre Johanneberg, Johanneberg, Linné, Landala, Guldheden, Kungshöjd, Haga, Majorna, Masthugget, Kungsladugård, Örgryte, Kålltorp, Lunden, Bagaregården, Strömmensberg, Björkekärr, Gamlestaden, Kviberg med flera.

Med våra mäklare på Bjurfors Göteborg City får du:

  • Högsta möjliga servicenivå
  • Engagemang in i minsta detalj
  • Exceptionella bostadspresentationer

Varför ska jag välja Bjurfors Göteborg City?

Vi brinner genomgående för att leverera en mäklartjänst med högsta servicenivå där kunskap, engagemang och personlig service är vår högsta prioritet. Målsättningen är att hela tiden överträffa våra kunders förväntningar så att de rekommenderar oss vidare till nya kunder.

För att kunna presentera din bostad på bästa möjliga sätt samarbetar vi med branschens främsta stylister och fotografer. Med Bjurfors optimala mix av marknadsföringsaktiviteter når vi ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi hitta rätt köpare till rätt bostad. Vi har tusentals spekulanter som letar efter sin drömbostad i centrala Göteborg. Med Bjurfors Göteborg City går det snabbt och smidigt att göra en lyckad bostadsaffär.

Vi kan Göteborg City

I centrala Göteborg består bostadsmarknaden främst av olika typer av lägenheter, allt från vackra sekelskiftesvåningar till kvadratsmarta ettor. Men det finns även områden med villor och radhus. Göteborg City är ett attraktivt område att bo i vilket resulterar i ett högt tempo på marknaden och det blir ofta budgivningar på alla typer av bostäder. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i centrala Göteborg? Vi är lokala specialister och delar gärna med oss av våra insikter – Välkommen till Bjurfors Göteborg City!

Sälja bostad i centrala Göteborg – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med oss på Bjurfors Göteborg City så tidigt som möjligt. Vi vet vad som krävs för bästa möjliga bostadsaffär. När du är ute i god tid får din mäklare mer tid till att hjälpa dig med förberedelserna inför försäljningen. Mäklaren kan till exempel rekommendera enkla förändringar som kan höja värdet på bostaden. Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Många bostäder säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Kontakta oss på Bjurfors Göteborg City om du vill veta mer om tjänsten På förhand.

3 tips för dig som ska köpa en lägenhet i centrala Göteborg

Vi har många fina lägenheter till salu i Göteborg City. Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem genom att anmäla dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Vi är lokala specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om vår marknad. Bjurfors Göteborg City är det mäklarkontor som har gjort flest affärer i stadens centrala delar sedan kontoret etablerades 2007.

Innerstaden, Johanneberg, Majorna, Kungsladugård … Vi finns där du vill bo.

Läs på om området och fundera över vad du tycker är viktigast i en ny bostad. Prata med din mäklare för att få bra tips på områden att utforska när du letar efter lägenheter till salu i Göteborg City. Vi kan även ge information om bostäder som kommer ut som kommande försäljning i centrala Göteborg.

Här kan du läsa om några populära områden i Göteborgs centrala delar där vi förmedlar många bostäder varje år.

Att bo i Göteborgs innerstad är både spännande och bekvämt. Allt som staden har att erbjuda finns inom räckhåll. Kultur, nöjen, shopping och fantastiska matupplever ligger endast några kliv bort. I innerstaden finns det många olika typer av bostäder, allt från moderna nybyggda lägenheter till pampiga sekelskiftesvåningar.

I Johanneberg kan du njuta av ett stillsamt småstadsliv mitt i centrala Göteborg. Här bor du med närhet till skolor och härliga grönområden. Johanneberg är en av Göteborgs mest populära stadsdelar och Sveriges första funkisområde, merparten av husen uppfördes på 1940-talet.

Majorna är en levande stadsdel med många mysiga caféer, restauranger, butiker och gallerier. Området kännetecknas av de många landshövdingehusen med sina stora, sammanhängande innergårdar. Men det finns också en hel del funkishus och stenhus från sekelskiftet. Det avslappnade tempot, välkomnande atmosfären och närheten till både vatten och skog gör att stadsdelen älskas av många. Har man väl flyttat till Majorna stannar man gärna kvar.

I Kungsladugård bor du på lugnt läge nära stadens puls. Bebyggelsen i stadsdelens södra del består av ett egnahemsområde med villor och radhus från 1920 talet och en-och tvåfamiljsvillor från 1940 talet. I norr hittar du välbevarade landshövdingehus med stora, prunkande gårdar.

Linnéstaden är ett mycket populärt område. Här kan du ta del av ett vibrerande uteliv samtidigt som du har gångavstånd till den vackra naturen i Slottsskogen. I Linné skiljer sig de olika kvarteren åt när det gäller såväl karaktär som byggnadsstil.

Värdera bostad i Göteborg City

Vi är lokala specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om vår marknad. Bjurfors Göteborg City är det mäklarkontor som har gjort flest affärer i stadens centrala delar sedan kontoret etablerades 2007. Med andra ord – din bostadsaffär är i trygga händer med oss vid din sida.

I ett första möte med en av våra skickliga mäklare samlar vi in all nödvändig information om din bostad. Du får även en genomgång av vår unika säljprocess och värdefull rådgivning inför försäljningen. Utifrån det rådande marknadsläget tar mäklaren fram en personlig säljstrategi med målsättningen att hitta rätt köpare till din bostad så att du får maximalt betalt.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad. Du är alltid välkommen att kontakta våra mäklare på Bjurfors Göteborg City om du vill boka in en kostnadsfri rådgivning.

Välkommen till Bjurfors Göteborg City

  • Rutinerade mäklare – vi är experter på centrala Göteborg
  • Service över förväntan
  • Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Göteborg City

Lokala specialister på Göteborg City

Tack vare mångårig erfarenhet, stort engagemang och gedigen kunskap om vår lokala marknad förmedlar vi flest bostäder i centrala Göteborg – år efter år.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.