Hoppa till innehåll
Mäklare Lund centrum - Bjurfors. På vårt mäklarkontor på Bankgatan i Lund arbetar engagerade mäklare som är experter på bostadsmarknaden i Lund och dess kranskommuner. Våra mäklare i Lund kan varje kvarter och har stor erfarenhet av allt från hästgårdar till studentbostäder.

Specialister på Lund

Hitta mäklare i Lund Centrum

Välkommen till Bjurfors mäklare i centrala Lund!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Lund Centrum kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på centrala Lund, Södra Sandby och Dalby. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret är ett härligt gäng med skickliga mäklare som har många års samlad erfarenhet av att förmedla bostäder i Lunds stadskärna. De flesta av oss bor i Lund, en del är också födda och uppvuxna här. Vi brinner för nöjda kunder, och gläds åt att få följa dem i deras bostadskarriärer.

Med Bjurfors som din mäklare i Lund blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

I vårt stora intressentregister Boagenten har tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Våra mäklare i Lund kan varje kvarter och har stor erfarenhet av allt från hästgårdar till studentbostäder.

Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Bankgatan 1 i Lund. Varmt välkommen till Bjurfors Lund Centrum!

Vi har även kontor med mäklare i Lund Väster, som du också är mer än välkommen att kontakta.

Pågående (94)

Urval av sålda (448)

Hitta mäklare i Lund Centrum

Hitta din mäklare

Översikt över Lund centrum - Bjurfors mäklare i Lund

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Lund Centrum

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Lund Centrum.

Vi är marknadsledande mäklare i Lund och har ett stort spekulantregister med köpklara kunder. Eftersom många av oss bor i Lund har vi stor kunskap om området och är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden, oavsett marknadsläge. Vi brinner för nöjda kunder och med vårt engagemang och professionalism tar vi din försäljning till en lyckad bostadsaffär.

Vi är många som tycker att Lund är Sveriges bästa stad. Det är inte bara en av landets mest anrika städer utan också en viktig plats för forskning och innovation. Dessutom rankas Lund ofta som en av Sveriges bästa städer att bo i när det gäller livskvalitet.

Centrala Lund är en gemytlig kullerstensstad med den lilla stadens charm och samtidigt storstadens hela utbud. Med sin livliga stadskärna, lummiga grönområden och ett varierat utbud av kulturella aktiviteter och fritidsmöjligheter finns det alltid mycket att göra.

De centrala delarna i Lund har en blandad bebyggelse med allt från korsvirkeshus från medeltiden till helt nybyggda områden. Lunds Domkyrka, som invigdes i mitten av 1100-talet, är den förnämsta romanska domen i Norden. Kulturkvadranten, som härstammar från 900-talets slut, är ett av Lunds bäst bevarade medeltida områden. Här ligger flera av universitetets institutioner samt friluftsmuseet Kulturen.

Lunds studenter har också satt en unik prägel på staden. Universitetet är ett av norra Europas äldsta och mest prestigefulla, vilket lockar studenter och forskare från hela världen.

Från Lund reser du enkelt med tåg till Malmö, Köpenhamn och Kastrup, och även runt om i Sverige. Större delen av centrum är bilfritt, du kan gå eller cykla överallt.

Om du funderar på att köpa lägenhet i Lund, kontakta gärna en av Bjurfors erfarna mäklare i Lund Centrum så hjälper vi dig att hitta ditt nya drömhem.

Vi på Bjurfors säljer flest bostäder i Lund varje år – med oss är din bostadsaffär i trygga händer.

Bostäder i centrala Lund

Vi har många hus och lägenheter till salu i Lund och förmedlar bostäder i hela centrala Lund, bland annat i centrum, Östra Torn, Tuna, Nilstorp, Gunnesbo, Järnåkra, Linero, Norra Fäladen, Möllevången och Klostergården samt i Södra Sandby och Dalby.

Här hittar du alla våra lägenheter till salu i Lund. Om du söker en villa i Lund ser du här hus till salu i Lund – samt kommande försäljning av hus På förhand.

maklare-lund-centrum-bjurfors-gråbrödersgatan-gågatan-uteservering.jpg

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Lund Centrum?

  • Bra kontakt med marknaden
  • God lokalkännedom
  • Erfarna och drivna mäklare

Vad utmärker Bjurfors Lund Centrum?

Lunds största fastighetsmäklare

Bjurfors Lund Centrum är den mäklarbyrå med flest marknadsdelar i centrala Lund. Det betyder att vi säljer flest bostäder i Lund varje år – med oss är din bostadsaffär i trygga händer.

Attraktiva bostadsannonser

Genom att samarbeta med branschens bästa stylister och fotografer visar vi upp din bostad på bästa sätt för att ge köparen ett oslagbart första intryck. Effektiv marknadsföring gör att vi når ut till så många spekulanter som möjligt.

Vi har köparna

Med hjälp av Bjurfors unika köparregister, Boagenten, kan vi matcha din bostad med spekulanter som är på jakt efter en bostad precis som din. Vi har tusentals köpare som letar efter hus och lägenheter till salu i Lund centrum.

Stabil utvecklingen på bostadsmarknaden i centrala Lund

Lund har en stabil bostadsmarknad med hög efterfrågan på alla typer av bostäder. På grund av utmärkta utbildnings- och arbetsmöjligheter samt goda förbindelser till Malmö och Köpenhamn är det alltid många som är på jakt efter hus och lägenheter till salu i Lund.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i centrala Lund? Bjurfors fastighetsmäklare i Lund är lokala specialister – välkommen in till Bjurfors Lund Centrum så berättar vi mer om våra insikter.

maklare-lund-centrum-bjurfors-stadsparken-blommor-fontän.jpg

Sälja bostad i centrala Lund – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Det är viktigt att du anlitar en mäklare som du har förtroende för.

Var noga med förberedelserna. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vi säljer många bostäder innan de når den öppna marknaden. Förhandsmarknaden i Lund har visat sig betala väldigt bra. Därför väljer många att förhandsannonsera bostaden med Bjurfors tjänst På förhand. Då matchas din bostad med köpklara kunder i vårt sökregister Boagenten, och du får möjlighet att samla spekulanter inför en kommande försäljning.

Attraktiva bostäder säljs innan de når den öppna marknaden. För att inte gå miste om ditt drömhem bör du anmäla dig till Boagenten.

Köpa bostad i centrala Lund? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Lunds centrum:

Du bör vara redo med lånelöfte innan du börjar leta. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken.

Vi rekommenderar också att du går på många visningar för att få en bra uppfattning om prisnivån på den typ av bostäder som du är intresserad av.

Attraktiva bostäder säljs innan de når den öppna marknaden. För att inte gå miste om ditt drömhem bör du anmäla dig till Boagenten. Då får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Här hittar du våra hus och lägenheter till salu i Lund. Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren och meddela ditt intresse. Vi kan även tipsa om förhandsmarknaden, med bostadrätter och kommande hus till salu i Lund centrum.

maklare-lund-centrum-bjurfors-af-borgen-universitetsplatsen.jpg

Värdera bostad i centrala Lund

Vi är marknadsledande i Lunds centrala delar och har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden vilket säkerställer ett korrekt värde i kombination med god rådgivning.

Mäklaren inleder värderingsmötet med att gå en rundtur i bostaden tillsammans med dig. Samtidigt samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera en personlig försäljningsstrategi för en lyckad försäljning. Du får också en marknadsanalys och information om den rådande bostadsmarknaden i ditt område. Detta i kombination med bostadens standard ligger till grund för bostadens marknadsvärde.

Mäklaren redogör även för hur vi på Bjurfors Lund Centrum arbetar samt svarar på alla dina frågor och funderingar. Allt för att du ska känna att din bostadsaffär är i trygga händer.

Om du går i säljtankar kan våra mäklare i Lund Centrum hjälpa till med kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Lund Centrum

  • Marknadsledande mäklare i Lund Centrum
  • Professionalism i varje detalj
  • Attraktiva bostadspresentationer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Lund centrum

Framgångsrika bostadskarriärer i Lund

Genom våra mäklares engagemang och kunskap får du alltid maximalt betalt för din bostad. Med oss vid din sida kan du för varje lyckad bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.