Hoppa till innehåll

50 hus och villor till salu i Malmö

Resultat i lista

50 bostäder till salu

Resultat på karta

50 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Spara sökning som bevakning

Villor i Malmö

Vad är Bjurfors Boagent?

Hitta drömhuset

Populära områden att leta hus till salu i Malmö

Om du planerar att köpa hus i Malmö finns det många trevliga områden i Malmös centrala delar att välja mellan, beroende på dina preferenser och behov. Här är några exempel på populära områden:

Solbacken är Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Här finns en blandning av större sekelskiftsvillor i jugendstil och funkisvillor. Det är ett lummigt, familjevänligt bostadsområde med flera förskolor och skolor samt närhet till Pildammsparken och Ribersborgsstranden. Härifrån tar du dig enkelt till Citytunneln vid Triangeln vilket underlättar för den som pendlar.

hus-till-salu-malmo-pildamsparken-tallriken.jpg

Kulladal är ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Här finns goda busskommunikationer till Malmös centrala delar och även ringvägarna för den som pendlar. Inom bekvämt gång- och cykelavstånd ligger köpcentret Mobilia med sitt stora utbud av restauranger, butiker och caféer.

Fridhem är Malmös mest exklusiva villaområde med omedelbar närhet till Ribersborgsstranden. De äldsta villorna på Fridhem uppfördes i slutet av 1890-talet. Fridhem ligger nära city och flera förskolor och skolor finns i närområdet.

hus-till-salu-malmo-ribbersborg-kallbadhuset.jpg

När du söker hus i Malmö guidar våra kunniga mäklare dig rätt. Med oss kan du få en kostnadfri, personlig rådgivning inför din kommande bostadsaffär.

Hus till salu i Malmö

Bjurfors har haft störst marknadsandel på villamarknaden i centrala Malmö under de senaste tio åren. Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Malmö om du funderar på att köpa hus i Malmö. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland villor till salu i Malmö. Vi kan även tipsa om kommande försäljningar i Malmö.

Vi hjälper dig hitta ditt drömhus i Malmö

Våra mäklare har lång erfarenhet av att hjälpa människor i olika situation att köpa hus. De flesta av våra mäklare bor i området och besitter en unik expertis på området. Vi vet hur marknaden fungerar, oavsett hur den ser ut.
Våra erfarna mäklare guidar dig genom hela processen.

Intresserad av att köpa ett hus i Malmö? Välkommen till Bjurfors Malmö City. Vi har även kontor i östra Malmö, på Limhamn och i västra Malmö. Med vår lokalkännedom och stora engagemang guidar vi dig till en lyckad bostadsaffär.

Så får du rätt betalt för ditt hus

Oavsett marknadsläge är det viktigt att ta hjälp av en mäklare om du vill lyckas med din husaffär. Vi på Bjurfors i Malmö finns vid din sida som rådgivare och bollplank genom hela försäljningsprocessen.

Här är våra bästa tips:

Var ute i god tid. Goda förberedelse och framförhållning är avgörande för att du ska få rätt betalt för ditt hus. Kontakta oss i god tid, så att vi kan planera och genomföra affären på det smidigaste och mest professionella sättet.

Annonsera bostaden På förhand. Med Bjurfors tjänst På förhand hjälper våra dedikerade mäklare dig med alla tänkbara förberedelser inför din försäljning, utan att du behöver vara redo att sälja just nu. Genom att färdigställa faktauppgifter och bostadsbeskrivningen i god tid kan vi snabbt få ut bostaden på marknaden när du är redo att sälja. Under tiden samlar vi spekulanter, både från Boagenten och via andra kanaler, inför den kommande försäljningen.

Homestyling är lönsamt. Våra skickliga stylister arbetar för att skapa en positiv stämning kring bostaden. Professionellt homestylade bostäder säljs generellt snabbare och till betydligt högre priser. Hos oss samarbetar mäklare, stylist och fotograf för att ge köparen ett oslagbart första intryck av bostaden. När du säljer bostad via Bjurfors Malmö City erbjuder vi alltid en gratis konsultation av professionella stylister inom homestyling.

Bred marknadsföring. Vi skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

}