Mellbystrand, Laholm

Fasanvägen 57

Såld, 2019-06-02
Slutpris
4 000 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
1278 kvm
Typ
Fritidshus
Boarea / Biarea
140 kvm / 60 kvm

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Den nyputsade fasaden ger huset ett enhetligt intryck. Fasanvägen 57 - Bjurfors
. Fasanvägen 57 - Bjurfors
Lättillgängliga uteplatser. Fasanvägen 57 - Bjurfors
Välkommen in! Läckra originalarmaturer och det senaste på tapetfronten välkomnar.. Fasanvägen 57 - Bjurfors
Interiörbild. Fasanvägen 57 - Bjurfors

Gästtoalett med dusch i entrén

Ett steg upp finns trivsamt tv-rum med nyslipad fiskbensparkett. Fasanvägen 57 - Bjurfors

Området

Att bo i Mellbystrand

Laholmsbukten är med sina 1,2 mil Sveriges längsta sandstrand och sträcker sig från Lagans mynning i norr till Båstad i söder. Utmed bukten finner du ett flertal badorter som till exempel vackra Skummeslövstrand och Mellbystrand. Förutom bad och sol lockar Laholmsbukten även med utmärkta vatten för fiske och vindsurfing. Söker du shopping bjuder de mysiga bodarna i Mellbystrand på det mesta inom bland annat kläder och inredning.

Laholm är Hallands äldsta stad med anor så långt tillbaka som från 1200-talet. Detta är även regionens minsta stad. Här bjuds du på en gammal stadskärna med en stor blandning av konst, kultur, vackra gårdsbutiker och smala kullerstensgator. Något som är väldigt uppskattat är en promenad i Laholms äldre del - Gamleby - där låga hus samsas med slingrande gränder. Vintertid samlas äventyrarna på Vallåsens skidanläggning för att åka skidor, snowboard eller skridskor, vilket är helt unikt för södra delen av Sverige.

Med direkt närhet till Båstad finns det alltid saker att uppleva när du är vid Laholmsbukten. Idag är Båstad mest känd som nöjesmetropol men här hittar du också den charmiga lilla hamnen. Där kan du njuta av allt från fräscha vinterbad till festfyllda sommarkvällar med mycket nöje, fest och varma sommarbad.

Köpa eller sälja bostad i Mellbystrand? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.