Nyproducerad tvårummare med underbar uteplats om 26 kvm i västerläge!

Hyllie, Malmö

Hyllie Vattenparksgata 33

På förhand
Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
3 738 kr
Antal rum
2
Boarea
63 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Nyproducerad tvårummare med underbar uteplats om 26 kvm i västerläge!

Välkomna till Hyllie och denna nyproducerade tvåa med stor uteplats samt närhet till all tänkbar shopping och kommunikation

 • Ansvarig mäklare

  Emmeli Ryd

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till Malmös nya stadskärna - Hyllie! Med bekvämligt gångavstånd till Emporia, ett av Europas modernaste köpcentrum. Här erbjuds all tänkbar shopping och service i absolut toppklass där kommersen blir större och bättre för var dag som går. Bussen stannar nästan utanför dörren och till city tar det tre minuter med tåg . Möjligheten att ta sig över sunden på bara några få minuter där resten av världen väntar. För pendlaren är alltså läget helt optimalt med både kollektivtrafik och eget fordon via ringvägarna som nås enkelt. Det är lätt hänt att enbart tänka på all kommers men utöver det breder öppna Skånska landskap ut sig runt omkring, mot söder finns fina gång- och cykelvägar som leder ut i naturen.

På Hyllie Vattenparksgata 33 erbjuds en nyproducerad lägenhet från 2017. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Här ges alla de fördelar som kommer med nyproducerat så som optimalt planerad planlösning, stora öppna umgängesytor, goda förvaringsmöjligheter samt praktiskt badrum med tvättmöjligheter som förenklar vardagen. Precis här på Hyllies framtida paradgata och pulsåder finns Brf Hyllie Allé's 53 nyproducerade lägenheter i ett robust tegelhus som omsluter en grönskande innergård.

Interiör

Den rymliga hallen välkomnar oss och delar av bostaden samtliga rum. Här finns plats för avhängning. Väggarna är bredspacklade och vitmålade, på golvet ligger parkettgolv. Säkerhetsdörren skapar både trygghet och håller ljud ute.

Rakt in från hallen når vi det stilrena köket som samspelar med vardagsrummet och uteplatsen i en öppen planlösning. Här erbjuds vit köksinredning, stänkskydd i grått klinker samt en grå bänkskiva. Här finns förvaring i över- och underskåp samt stora beredningsytor. Fullutrustad maskinpark bestående av: Induktionshäll, ugn, diskmaskin, micro samt kyl och frys. Plats finns för ett större matbord.

Vardagsrummet integreras med köket vilket ger stora sociala ytor att umgås på. Här ges flera möbleringsmöjligheter och rummet är stort nog att rymma soffa, matbord, mediemöbel samt bokhylla. Vita bredspacklade väggarna och parkettgolv. Stora fönsterpartier mot innergården skänker fantastiskt ljus till rummet. Utanför fönstret delar en bokhäck av uteplatsen från innergården vilket gör att det är helt insynsskyddat. Från vardagsrummet når vi bostadens stora uteplats om 26 kvm som rymmer möblemang, lounge, grill samt växter.

Intill vardagsrummet hittar vi det rymliga sovrummet. Även här är väggarna bredspacklade och vitmålade och på golvet ligger parkettgolv. Sovrummet erbjuder en separat klädkammare.

Stilrent badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. Utrustningen består av dusch, tvättställ, toalett, kombimaskin samt vattenburen handdukstork.

Fakta

Uteplats/balkong

Stor stensatt uteplats om 26 kvm.

Månadsavgift

Avgift
3 738 kr

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och kabel-TV. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning. Debitering av varmvatten sker kvartalsvis. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån som avser bredband och TV.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,6654%
Andel av årsavgiften är
1,66524%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 295 000 kr
Lägenhetsnummer
21002
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
63 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2017

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
41

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Hyllie Allé i Hyllie
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
53
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Hyllie Allé i Hyllie. Föreningens hus stod klart för inflyttning under 2017. I föreningen finns 53 bostadsrättslägenheter och 1 lokal. Adresser i föreningen är Hyllie Allé 8 och 10, Hyllie Vattenparksgata 31 A-B, 33 och 35 samt Sagas gränd 8. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen.

För mer information besök gärna föreningens hemsida https://brfhylliealle.se/

Föreningen tillåter delat ägande, det finns inga krav på några specifika andelar.
Föreningen tillåter inte juridisk person som medlem.

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Föreningens ekonomi

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Det finns inga planerade renoveringar.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i närliggande parkeringshus, föreningen har inga egna parkeringsplatser.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia Triple Play.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam gårdsplats med ett litet trädäck och möblemang.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns cykelrum och barnvagnsrum.
I föreningen finns en övernattningslägenhet som kan hyras till en kostnad om 300 kr/natt, detta debiteras på hyresavin. Lägenheten bokas via föreningens hemsida.
Tillhörande källarförråd finns till alla bostadsrätter.

Området

Att bo i Hyllie

Hyllie sjuder av liv och rörelse. Här skapas spännande boende i storskalig och småskalig bebyggelse för alla som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikation och service. Från Hyllie station tar tåget 12 minuter till Danmark, närmare till Europa kan du inte komma.

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med närhet till både Kalkbrottet och Djupadal. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som sjuder av liv och ständig rörelse. Vattentornet finns kvar även om det idag är aktiviteterna omkring som är mer populära besöksmål. Vid färdigställande förväntas Hyllie centrum ha 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel.

Söder om Hyllie finns det fortfarande öppna fält och landskap. Genom gröna stråk och rekreationsområde kommer Hyllie kopplas samman med den omkringliggande naturen och skapa en grön urban miljö. På stationstorget finns även en digital stjärnhimmel som på kvällskvisten varierar i färg.

Hyllie by är av mer småskalig karaktär och här finns både radhus och villor med anor från sent 1800-tal. I Hyllie by råder det fortfarande en bykänsla, mycket tack vare den pittoreska kyrkogården som finns kvar sedan den medeltida kyrkan revs 1889. I området finns även en populär ridklubb.

Emporia, Malmö Arena och Hylliebadet är populära besöksmål i Hyllievång. Här kan du börja dagen med ett spännande shoppingrunda på ett av Skandinaviens största shoppingcenter för att sedan se Malmö Redhawks spela på sin hemmaarena. Avsluta dagen med ett besök på relaxavdelningen på Hylliebadet.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Tidigare var området en viktig anknytningspunkt för pendlare med tåg som avgick från Svågertorp Station till Köpenhamn. Idag avgår de flesta tågen från Hyllie Station. Idag är Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Hyllie? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Hyllies 3 bästa

3
 • Emporia
  Shopping för alla
 • Malmö Arena
  Upplev föreställningar och musikaler eller spana in Malmö Redhawks
 • Hylliebadet
  Njut av relaxavdelningen eller bada med familjen efter shoppingrundan

Karta

Hyllie Vattenparksgata 33

Hyllie Vattenparksgata 33,
215 36 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emmeli Ryd

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0701-64 67 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Hugins Gränd 2
  Pris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 909 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Tors gränd 25
  Utgångspris
  3 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 108 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  77 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Adress
  Hyllie boulevard 7A
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 509 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2021-02-28 15.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Nyproduktion
  Adress
  Hyllie Vattenparksgata - Lgh 1001
  Pris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  4 664 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Hyllie Boulevard 11B
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 941 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  På förhand
  Adress
  Hyllie Boulevard 9D
  Pris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 578 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  38 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Nyproduktion
  Adress
  Hyllie Vattenparksgata - Lgh 1303
  Pris
  2 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 388 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  71 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Hyllie, Malmö

  Nyproduktion
  Adress
  Hyllie Vattenparksgata - lgh 1308
  Pris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  5 284 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  90 kvm