Villalivet-light! - Belägen mitt i naturen nära kommunikationer och badsjöar

Balingsnäs, Huddinge

Dalgångsslingan 19

På förhand
Utgångspris
4 795 000 kr
Avgift
4 984 kr
Boarea
119 kvm
Typ
Bostadsrättsvilla
Antal rum
5

Villalivet-light! - Belägen mitt i naturen nära kommunikationer och badsjöar

Ta chansen och bo nära naturen! Modern och välplanerad br-villa där ditt hem har en trädgård, altan & carport. Gångavstånd till buss, förskola & skola

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Vanessa Vodovnik

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0702-11 42 55

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Bekvämt boende i hus när steget från hus till lägenhet kanske känns för stort. För dig som vill minimera tid på underhåll och skötsel men ändå njuta av verandalivet och odlingsmöjligheter. Bra förvaringsmöjligheter med klädkammare och stort förråd. Dubbla badrum och separat tvättstuga förenklar vardagen! Dessutom Carport och uppfart med plats 2-3 bilar. Här bor du inbäddad i grönska men fortfarande med närheten till Stockholms sköna innerstads puls.

Bostaden är välplanerad och anpassad för moderna behov med väldisponerade ytor och noggrant utvalda detaljer. När du kommer in genom ytterdörren hittar du en rymlig hall och direkt till höger finns även separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Då kan du ta hand om barnens leriga och blöta kläder direkt när de kommer in. Fräscht badrum. Det rymliga köket är hemmets hjärta med gott om arbetsyta och tack vare den öppna planlösningen kan du både laga mat och hålla koll på familjen samtidigt. Här finns det plats för många vänner kring matbordet. Tidigare matplats fungerar idag som ett kontor och kan även göras om till ett ytterligare rum. På övervåningen finns idag fyra rymliga sovrum, varav det ena har tidigare fungerat som ett allrum. På övervåningen har du även en stor klädkammare och fräscht badrum.

Ditt hem har en trädgård och stor trä däckad uteplats, den är placerad så att du ska få ut så mycket som möjligt av naturen och soliga dagar. Trädgården är samtidigt lättskött och här på Dalgångsslingan ligger bostäderna längs en enskild väg där trafiken blir minimerad till endast de som bor längs gatan. Du har dessutom plats för två bilar på uppfarten, en i carport och en framför och du behöver inte bära matkassarna mer än endast några meter. Dessutom tillhör det till bostaden ett rymligt utvändigt förråd. Lugnt och trivsamt bostadsområde belägen nära sjön Trehörningen. En bit bort finns Sundby gård som är ett mycket omtyckt friluftsområde som även har värdshus, café och stall samt en fin badplats med sandstrand.

Dalgångsslingan är ett riktigt paradis för naturälskare. Här kan du följa de vackra stigarna i Orlångens naturreservat och upptäcka fornborgar och andra sevärdheter längs vägen. Sörmlandsleden ligger bara en liten bit från ditt hus och du kan verkligen njuta av det faktum att du är långt ifrån storstadens trafikbrus och stressiga tempo. Plocka svamp och bär i skogarna, eller Varma sommarkvällar kan avslutas med ett svalkande dopp i någon av badsjöarna, kanske precis innan det är dags att tända grillen. Känslan av att bo mitt i skogen är ständigt närvarande med naturens egen växtlighet som tar sig in i trädgården. Barnen i området promenerar lätt till närliggande skola, förskola och fotbollsplan utan att passera någon stor trafikerad väg.

Huddinge centrum ligger endast 2.5 km från bostaden och med närliggande buss nås Huddinge Centrum på bara 8 minuter. I Huddinge centrum erbjuds ett stort varierat utbud av allehanda butiker, service och restauranger samt Sjödalsparken. Parken kommer kunna erbjuda dess invånare en fruktlund bestående av fruktträd, bärbuskar och odlingsmöjligheter. Just nu håller den blivande stadsparken på att upprustas men kommer när den står färdig även skapa stora ekologiska värden. Landskapsparkens idé bygger på att synliggöra Fullerstaån, genom att leda dess åvatten genom parken i ett system av rännor och uppsamlingsplatser. Projektet har fått ett stort stöd av Boverkets fond ”grönare städer”.

I anslutning till centrum kan ni även hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 15 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. För den som vill så kan turen även såklart fortsätta vidare till någon av de andra hållplatserna som Stockholms pendeltåg passerar.. Dessutom mycket bra kommunikationer tack vare den direkta närheten till täta förbindelser med pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholms Centralstation.

Här bor du inbäddad i grönska men fortfarande med närheten till Stockholms sköna innerstads puls.

Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista Utvald detaljbild ej bildlista

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Bärkorgen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
15

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Bärkorgen! - Dalgångsslingan är ett riktigt paradis för naturälskare. Här kan du följa de vackra stigarna i Orlångens naturreservat och upptäcka fornborgar och andra sevärdheter längs vägen. 15 tvåplansvillor med upplåtelseform bostadsrätt.

Brf Bärkorgen i Huddinge 15 bostadsrätter i villaformat.
Byggår: 2014-2015
Byggherre: Myresjöhus & Brf Bärkorgen
Boendeform: Friliggande villor
Arkitekt: Sundell Arkitekter

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och sträcker sig fram till 2047.

Planerat underhåll - Målning fasad Ö-S-V 2023

Månadsavgift

Avgift
4 984 kr

Information

Typ
Bostadsrättsvilla
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
4 795 000 kr
Lägenhetsnummer
19
Våningsplan
0
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
5
Boarea
119 kvm
Trädgård
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2015
Ventilation
Frånluftsventilation kopplad till värmepump

Byggnadssätt
Grund: Platta på mark med underliggande isolering.
Stomme: Prefabricerade träelement.
Fasad: Stående träpanel.
Tak: Takbeläggning av svart plåt.
Fönster: 3-glasfönster.

Uppvärmning: Vattenburen golvvärme i entréplan samt radiatorer på övre plan. Frånluftsvärmepump med fjärrvärmeväxlare
från Nibe

Ombyggnad, Renoveringar

- Verandan framsida och långsida byggd 2019/2020.
- Byggt om allrum till sovrum.

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd

TV/bredband

Fibernät framdraget, bostadsrättsinnehavaren får själv välja och teckna omfattning av abonnemang

Parkering

Carport och plats med bilar på uppfarten

Tillträde

Enligt överenskommelse

Ekonomi

Andel i föreningen
6,66667%
Andel av årsavgiften är
6,66667%

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Värme
800 kr
Försäkring
266 kr
Renhållning
165 kr
Vatten/Avlopp
250 kr
Summa
1 681 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Länkar

Området

Att bo i Balingsnäs

Balingsnäs är ett centralt bostadsområde i Huddinge med natursköna omgivningar runt knuten.

Balingsnäs var länge ett utpräglat villaområde. Nu har området utvecklats med en blandad bebyggelse. Det finns fem förskolor och en grundskola, Balingsnässkolan, som tar hand om den växande befolkningen.

I Balingsnäs har man nära både till Huddinge Centrum och till den vackra natur som kännetecknar Huddinge.

Man bor granne med ett av naturreservaten, Orlångens naturreservat, och har cykelavstånd till Sundby friluftsområde. Den största sjön av flera heter Trehörningen. Här finns svamp- och bärskogar nära ditt boende. Balingsnäs är ett fint område för barn att växa upp i.

Till centrum tar man sig lätt på 5 minuter med täta bussturer. Pendeltåget till Stockholm C tar 15 minuter. Vill man åka T-bana fortsätter man bussen ytterligare 10 minuter till Högdalen. I Huddinge centrum finns ett rikt utbud av service, butiker, restauranger och även en torghandel.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Balingsnäs? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Dalgångsslingan 19

Dalgångsslingan 19,
141 92 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christoffer Kihlman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 76

 • Extra kontaktperson

  Vanessa Vodovnik

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0702-11 42 55

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Balingsnäs, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Sagoslingan 11
  Pris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 614 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!