Välplanerad gaveltvåa med inglasad balkong.

Centrala Hisingen, Göteborg

Fruktträdsgatan 9

På förhand
Avgift
3 803 kr
Antal rum
2
Boarea
64 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Välplanerad gaveltvåa med inglasad balkong.

Välplanerad tvåa med inglasad balkong. Hög standard med diskmaskin och mikrovågsugn samt egna tvättmöjligheter i det rymliga badrummet

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nyproducerad gaveltvåa om ca 64 kvm med en smart planlösning. Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en matsalsdel som idag rymmer ett större middagsbord med sex stolar. Sovrummet ligger rofyllt och avsides från vardagsrum och kök med bra yta och som med enkelhet rymmer en stor dubbelsäng. Praktisk förvaringslösning i stilren och praktisk skjutdörrsgarderob i både sovrum som hall. Lägenheten präglas av genomarbetade materialval och hög komfort. Balkongen är inglasad och har även försetts med praktiska draperier. Fullutrustat kök med alla vitvaror snyggt integrerade med både diskmaskin och mikro. Badrummet är rymligt och erbjuder tvättmöjligheter i form av en kombomaskin.

I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd. Byggnationen av Brf Vildapeln pågår och husen byggs med total Svanenmärkning vilket innebär att man är miljövänlig bara genom att bo och det ger dessutom en skön inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet. Preliminär inflyttning december 2017. I Brf Vildapeln bor man med bekväm närhet till Göteborgs stadskärna. Bara på några minuter med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort ligger en nybyggd, välsorterad saluhall och mysiga caféer. Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort.

Interiör

Vi kliver in genom ytterdörren och hänger av oss till vänster på de trendiga stringhyllorna. Hallen är rymlig och möblerbar. Bostaden har genomgående vita väggar och ekparkett.

Badrummet ligger direkt till vänster från hallen. Här ligger mörkgrått klinkergolv och på väggarna sitter vitt kakel. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning och eluttag, dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

Vidare in från hallen finner vi en praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Från hallen så når man även bostadens sovrum som med enkelhet rymmer en större dubbelsäng med tillhörande möblemang. En rejäl skjutdörrsgarderob erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Det stilrena köket finner vi längre in i lägenheten. Inredningen är grå med vitt kakel av märket Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från siemens.

Arbetsytorna är goda och sociala tack vare den öppna planlösningen från köksön mot vardagsrummet. I Vardagsrummet finns plats för soffgrupp med tillhörande TV-möbel. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck tack vare gavelläget.
Intill köket finner vi även en tydlig och plats för ett större middagsbord.
Vi når bostadens inglasade balkong från vardagsrummet.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:192

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Vildapeln
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
54
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.

Parkering

Föreningen har via en gemensamhetsanläggning tillgång till 29 parkeringsplatser. Hyra för parkeringsplats är 400 kr/månad.

TV/bredband

Telia Triple Play (digital-tv, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på entréplan. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Uteplats/balkong

Balkong i sydostläge.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 803 kr

I avgiften ingår värme och vatten. Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter egen förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,1102%
Andel av årsavgiften är
2,11%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
9-1003
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
64 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Försäkring
160 kr
Vatten/Avlopp
240 kr
Summa
600 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fruktträdsgatan 9

Fruktträdsgatan 9,
417 19 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Väderkvarnsgatan 2C
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 783 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-08-23 12.15 Boka här

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Arvid Lindmansgatan 21A
  Månadsavgift
  2 326 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kastvindsgatan 1
  Månadsavgift
  4 709 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Lupinvägen 22
  Månadsavgift
  4 690 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Brämaregatan 9A
  Månadsavgift
  3 674 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-08-23 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kvillegatan 11
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 17
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 663 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  45 kvm

  Visning: 2020-08-16 13.05 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Penselgatan 10
  Månadsavgift
  4 684 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  90 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Skiftesgatan 4D
  Månadsavgift
  2 904 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sehlstedtsgatan 9C
  Månadsavgift
  3 213 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rörstrandsgatan 1B
  Månadsavgift
  2 794 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Månadsavgift
  2 980 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!