Varmt välkomna till Långängen 10! En nyproducerad lägenhet mitt i Kvillebäcken.

Centrala Hisingen, Göteborg

Långängen 10

Nyproduktion
På förhand
Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
3 490 kr
Antal rum
2
Boarea
55 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja

Varmt välkomna till Långängen 10! En nyproducerad lägenhet mitt i Kvillebäcken.

Nu ges möjligheten att förvärva denna fantastiska tvårummaren i expansiva Kvillebäcken.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Långängen 10. Långängen 10 - Bjurfors
Välkommen till Långängen 10
Alternativ planlösning. Långängen 10 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Långängen 10 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Långängen 10 - Bjurfors
. Långängen 10 - Bjurfors
Alternativ planlösning. Långängen 10 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

NYTT PRIS! Vill du vara den första som flyttar in i denna bostad? Nu har du chansen att förvärva denna underbara tvåa i Brf Origo.

Här har du allt du kommer att behöva. I nya Brf Origo bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande utöver det har du shopping, träning, saluhall, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.
Innanför porten upplever du lugnet. Den Feng Shui-inspirerande innergården för skönt häng eller något vackert att vila ögonen på från köksfönstret.
Vänligen kontakta mig på 031-7617956

I avgiften ingår det värme, kabel-tv (Kanalpaketet Lagom), bredband (100/Mbit/s) samt IP-telefoni (ej samtal kostnad)

Interiör

Lägenheten disponeras enligt följande.

HALL
Ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och förvaring sker i två platsbyggda garderober.

VARDAGSRUM
Ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för större möblemang. Förvaring sker i två platsbyggda garderober. Härifrån nås bostadens uteplats.

KÖK
Ekparkett och vitmålade väggar. Köksinredning i vitt från Marbodal och ovan bänkskivan i laminat sitter grått kakel. Utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Matplats för fyra personer.

BADRUM
Mörkt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Utrustningen består av WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschvägg med stång samt kombinerad tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Origo Kvillebäcken
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
113
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Projektet omfattar nybyggnad av flerbostadshus med totalt 113 lägenheter i storlekar från 39 till 112 m² och 1 till 4,5 rum och kök, det finns även 2 hyresrättslokaler. Bostäderna är fördelade på tre huskroppar i fem till sju plan. Hiss finns till alla våningsplan. Brf Origo. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Till föreningen hör adresserna Borstbindaregatan 17-21, Gustaf Dalénsgatan 3A-E och Långängen 10-12.

Renoveringar - Utförda och planerade

Grundläggningen är pålad platta på mark. Hus 3 utförs med källare. Hus 1 och 2 utförs med källare under halva husen. Stommen utförs i huvudsak av bärande innerväggar av betong samt stålpelare i fasaderna, och bjälklag av betong. Alla gatufasader uppförs i tegel med inslag av skivmaterial. In mot gården uppförs fasaderna i skivmaterial. Takbeklädnaden består av papp, med sedumtak på cykelförråd och ovan sopnedkastet.

Parkering

Föreningens garage ligger under delar av gården. I föreningen finns 48 garageplatser. Plats beräknas kunna hyras för ca 1 250 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser. Plats beräknas kunna hyras för ca 650 kr/månad. Utvalda garageplatser kommer förses med laddning för elbilar. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via ComHem Triple Play.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd placerat i källare. Lägenheter i trapphus 1B och 2A har sina förråd i källaren på intilliggande hus då dessa trapphus saknar källare.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 490 kr

Inkl. Värme, vatten och Telia Triple-Play

Ekonomi

Andel i föreningen
0,7686%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
1B-1003
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
55 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Långängen 10

Långängen 10,
417 22 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Guldpokalsgatan 8B
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 449 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm

  Visning: 2020-08-16 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 17
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 663 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  45 kvm

  Visning: 2020-08-16 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 339 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2020-08-16 12.45

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 19
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 867 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2020-08-09 11.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 13A
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 721 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2020-08-16 11.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 978 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20b
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2020-08-10 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 9
  Utgångspris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 232 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Visning: 2020-08-16 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Övre Hallegatan 14
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 553 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68,2 kvm

  Visning: 2020-08-17 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Dalgången 6
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 374 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 1A
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  2 497 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38,5 kvm

  Visning: 2020-08-11 17.30 Boka här