Nyproducerad tvåa med en stor gemensam takterrass

Centrala Hisingen, Göteborg

Rundbäcksgatan 20

På förhand
Avgift
3 125 kr
Boarea
46,3 kvm
Hiss
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5

Nyproducerad tvåa med en stor gemensam takterrass

Nyproducerad tvåa i populära Kvillebäcken. Föreningen har en stor gemensam takterrass på 8:e våningen. Smart planlösning med hög standard.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en av Kvillebäckens unika pärlor med ett av områdets absolut bästa lägen! HSB har byggt nya bostäder med hög standard i attraktiva Kvillebäcken bredvid Backaplan och med bara några minuter till Göteborgs centrum. Här erbjuds en tvåa om 46 kvm på våning 3 av 5 med en stor balkong i söderläge. Den välplanerade planlösningen erbjuder öppen yta mellan vardagsrum och kök. Lägenheten har genomgående en hög standard på materialvalen.

Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett välplanerat sovrum med bra förvaring. Du möts av genomarbetade och påkostade materialval med hög komfort. Fullutrustat kök med diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn samt kombinerad kyl och frys. I sovrummet finns plats för extra förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Badrummet är rymligt, utrustat med golvvärme och erbjuder tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. HSB har satsat på genomgående mycket hög kvalité med bland annat kök från Marbodal, förvaring från Elfa, köksutrustning från Siemens samt fönsterbänkar i marmor. I föreningen finns även en stor gemensam takterrass, Toppen, som kommer vara en rogivande oas på 8:e våningen. Här förkovrar du dig i en bok, tar plats i relaxmöblerna eller anordnar ett grillparty med släkt och vänner. Av den 196 kvm stora takterrassen kommer 136 kvm vara en inglasad vinterträdgård, något som förlänger sommaren rejält.

I Kvillebäcken bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Du hittar även ett par av de stora gymkedjorna precis utanför dörren. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg, Nordstan och dess shoppingutbud, samt stadens nöjesliv på bara 6 minuter.

Interiör

Välkommen in i en välplanerad 2:a med sina 46 kvadratmeter och en härlig och rymlig balkong i soligt söderläge.

I hallen erbjuds hatthylla direkt till vänster samt även förvaring i form av en garderob. På golvet ligger en mattlackad trestavsparkett i ek som sträcker sig igenom hela lägenheten och väggarna i lägenheten är genomgående vita.

Från hallen når du badrummet där du finner stilrena och moderna val. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, ovanpåliggande handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch, handdukstork samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv med golvvärme och på väggarna sitter ett vitt matt kakel ackompanjerat av dimbara spotlights i taket.

Vidare in i lägenheten kommer du in till den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Köket till höger har all modern utrustning som kan tänkas behövas i form av diskmaskin, spisfläkt med kolfilter, kombinerad kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikrovågsugn. Övriga val är också stilrena, enkelt och snyggt, med vita köksluckor från erkända Marbodal, vita liggande kakelplattor över arbetsbänken samt en underlimmad diskbänk med laminatbänkskiva i ljusgrå toner.

I vardagsrummet erbjuds en rymlig yta för soffa med tillhörande möblemang. Det är också här du kan drömma dig bort genom den insynsskyddade och vidsträckta utsikten som erbjuds genom det stora fönsterpartiet. Härifrån når du också den ena balkongen som vetter mot ett soligt västerläge. Perfekt för ljumma vår- och sommarkvällar i goda vänners lag!

Sovrum ligger mot innergården. Här ges enkelt plats för en dubbelsäng med tillhörande övrigt möblemang. Förvaring erbjuds i form av en stor väggfast skjutdörrsgarderob.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 55:2

Månadsavgift

Avgift
3 125 kr

I avgiften ingår värme, Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni. Individuell mätning av hushållsel samt varm- och kallvatten.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,91419%
Andel av årsavgiften är
0,88404%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1302
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Boarea
46,3 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Försäkring
130 kr
Summa
330 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
2018
Ventilation
FTX-system
Fönster
3-glasfönster

Energideklaration

Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
86
Energideklarationsdatum
2020-06-23

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Cinnober
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
89
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 89 lägenheter med bostadsrätt.

Stor gemensam takterrass högst upp i ett av husen, delvis inglasad för att kunna användas året runt.
HSB värnar om gemensamma mötesytor. Föreningen har en gemensamhetslokal där du som boende kan anordna sammankomster som till exempel kalas eller styrelsearbete. Det finns också en gemensam tvättstuga och hiss.

Parkering

Garage, 48 garageplatser och 3 MC-platser. Separat kö. Några platser har el för elbil.

TV/bredband

Telia Triple play. Fiberanslutning 100/10 Mbit/s, digital-TV och IP-telefoni. Ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Kuperat skärgårdslandskap med bergskrevor och strandlika växter. Inspirerat av bohuslänska klåvor med frodigt grönskande sprickor i det karga kustlandskapet. Sittplatser och parksoffa finns för att njuta av solens strålar.

Gemensamma utrymmen

Övernattningslägenhet med badrum, gemensamhetslokal, tvättstuga, förråd samt en stor takterrass.
5 st cykelförråd.

Övrigt

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rundbäcksgatan 20

Rundbäcksgatan 20,
417 24 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rosenapelgatan 21
  Månadsavgift
  2 512 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  39 kvm / 14,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 11
  Månadsavgift
  2 864 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Solventilsgatan 3
  Månadsavgift
  2 468 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Månadsavgift
  4 050 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 30
  Månadsavgift
  4 101 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58,7 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Madängsgatan 9
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  2 980 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  42 kvm

  Visning: 2021-03-07 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 8
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Solventilsgatan 3
  Månadsavgift
  3 437 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kvillegatan 10
  Månadsavgift
  2 794 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Godemansgatan 4B
  Månadsavgift
  3 365 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rundbäcksgatan 16
  Månadsavgift
  4 082 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  64,1 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långströmsgatan 38 D
  Månadsavgift
  2 298 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!