Välplanerad och stor fyra med genomgående hög standard och balkong i söder.

Centrala Hisingen, Göteborg

Rundbäcksgatan 3

På förhand
Avgift
5 229 kr
Antal rum
4
Boarea
96,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
6 av 8
Hiss
Ja

Välplanerad och stor fyra med genomgående hög standard och balkong i söder.

Välkommen upp på vån 6 av 8 till denna välplanerade 4:a om 96,5! En mycket ljus och trevlig bostad med genomgående hög standard och balkong i söder.

 • Ansvarig mäklare

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare/Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Rymlig och härlig balkong. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors
Rymlig och härlig balkong
. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors
Fantastisk utsikt. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors
Fantastisk utsikt
. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors
Trevlig fasad. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors
Trevlig fasad
. Rundbäcksgatan 3 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Söker du en ljus lägenhet med bra solförhållanden ska du välja brf Cyklisten. Alla lägenheter har balkong mot sydväst, där många härliga soltimmar väntar dig. Standarden på lägenheterna är hög, med ekparkett och gott om bra förvaringsmöjligheter och egen tvättmaskin i varje lägenhet. Söker du dessutom en 4:a är detta lägenheten för dig:

Lägenhetens 96,5 kvm disponeras enligt följande:

Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Ett parkettgolv löper från entrén och vidare ut i hela lägenheten. Till höger når vi det första av lägenhetens tre sovrum.

Det första sovrummet uppmäter ca 10 kvm och lämnar plats för säng och mer därtill. Fönster mot söder.

Det andra sovrummet uppmäter ca 10 kvm. Rummet är funktionellt utformat och lämnar plats för säng och ytterligare möblemang. Förvaring genom två garderober. Fönster mot innergården. Sovrummet ligger i direkt anslutning till badrummet och gästtoaletten.

Badrummet är stilrent utformat med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med toalettstol, ett i kommod integrerat handfat, spegel, vädringsfönster samt ett duschutrymme med en vikbar duschskärm i glas. Vidare återfinns här även en separat tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk.

Gästtoaletten är utrustad med toalettstol, handfat och spegel. Helkaklade väggar och klinkergolv.

Vardagsrummet är lätt att möblera och erbjuder ett gott ljusinsläpp från rummets generösa fönstersättning. Vardagsummet ligger med en öppen planlösning mot köket vilket skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet når vi balkongen.

Balkongen är modernt utformad med glasräcken och ligger i ett soligt söderläge och uppmäter 5,5 kvm.

Köket är praktiskt utformat med ljusa skåpssnickerier med goda förvaringsmöjligheter. Maskinparken omfattas av kyl och frys i fullhöjd, spis och ugn med induktionshäll, mikrovågsugn, inbyggd spisfläkt samt diskmaskin. Väggen ovanför diskbänk och arbetsytor bekläds av kakel. Stor matplats invid fönster för sex personer eller fler.

Det tredje sovrummet tillika det största uppmäter ca 14 kvm och erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter genom inte mindre än fem garderober och ett linneskåp. Gott om plats för dubbelsäng och fönster mot innergården.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Cyklisten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
75
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Cyklisten förvärvade 2012 fastigheten Kvillebäcken 79:2 med äganderätt. Under 2013 färdigställdes föreningens flerbostadshus med tre trapphus om 6-8 våningar och underliggande källare/garage. Föreningen består av 75 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Den 1 April 2015 övergick den ekonomiska förvaltningen på Husjuristerna AB, www.husjuristerna.se

Teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsjour och trappstädning sköts av MBA fastighetsförvaltning, www.mbafast.se

Parkering

Att hyra garageplats för bil kostar 1 000 kr/månad och föreningen förfogar över 34 platser. Till garageplatserna är det separat kö. Uthyrningen av dessa platser sker genom det helägda dotterbolaget, Cyklisten Parkerings AB.
Att hyra garageplats för MC/moped kostar 250 kr/månad och det finns 4 platser i föreningen. Även till garageplatserna för MC/moped är det separat kö.

TV/bredband

Alla lägenheter ansluts med fiber och förses med Telia triple-play-paket innehållande bredband, digital-tv, Video OnDemand, samt IP-telefoni.

Gemensamma utrymmen

Lägenheterna har förråd i källaren. Cykelrum, barnvagnsrum och styrelserum är beläget i källaren. Soprum med viss källsortering når man från gatan, i mitten av föreningens hus.

Fastigheten ingår i en gemensamhetsanläggning med grannfastigheten, vilket innefattar innergård och garage. Förvaltning sker genom delägarförvaltning.

Föreningen deltar i sopsuganläggningen Göteborg Brämaregården GA:22. Anläggningen förvaltas av Kvillebäckens samfällighetsförening.

Månadsavgift

Avgift
5 229 kr

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple Play och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter enskild förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,0735%
Andel av årsavgiften är
2,07%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
31501
Våningsplan
6 av 8
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
96,5 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
200 kr
Summa
450 kr

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal.

Byggnadssätt

Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energideklarationsdatum
2015-03-02

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rundbäcksgatan 3

Rundbäcksgatan 3,
417 24 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jesper Karlsson

  Fastighetsmäklare/Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 56

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kvillegatan 19
  Utgångspris
  3 700 000 kr
  Månadsavgift
  3 420 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-10-22 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 3
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2020-10-25 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fjärdingsgatan 16C
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 269 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-10-25 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 7
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 918 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-10-26 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hjalmar Brantingsgatan 23D
  Månadsavgift
  3 798 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Väderkvarnsgatan 3A
  Månadsavgift
  3 396 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  66,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Virvelvindsgatan 24
  Utgångspris
  2 390 000 kr
  Månadsavgift
  4 797 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rödlönnsgången 28
  Månadsavgift
  3 671 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  62 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 6
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 1
  Månadsavgift
  3 532 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Solventilsgatan 7
  Månadsavgift
  3 918 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hallegatan 13
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!