Yteffektivt med fint läge mot vattnet

Eriksberg, Göteborg

Monsungatan 34

På förhand
Avgift
2 086 kr
Antal rum
1,5
Boarea
37 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 8
Hiss
Ja

Yteffektivt med fint läge mot vattnet

Modernt lägenhet med otroligt välplanerade ytor, stilrent kök i vitt, balkong i söderläge & utsikt över Eriksbergsdockan från både balkong & fönster

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Ljus lägenhet. Monsungatan 34 - Bjurfors
Ljus lägenhet
Från bostaden ser du Eriksbergsdockan. Monsungatan 34 - Bjurfors
Från bostaden ser du Eriksbergsdockan
. Monsungatan 34 - Bjurfors
. Monsungatan 34 - Bjurfors

Inne ifrån bostaden har du också fin utsikt mot Eriksbergsdockan

. Monsungatan 34 - Bjurfors
Komplett och modernt kök med matplats. Monsungatan 34 - Bjurfors
Komplett och modernt kök med matplats

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en kvadratsmart 1,5:a 5 våningar upp i huset vid populära Eriksberg. Ljus och trevlig bostad som erbjuder 37 välplanerade kvadratmetrar att möblera utifrån personligt tycke och smak. Genom den tilltalande planlösningen ryms soffgrupp och matmöbel, perfekt för social gemenskap.Stilrent och funktionellt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Sängen kan placeras något avskilt och möjlighet finns att skärma av. På den mysiga balkongen i härligt söderläge kan man njuta av solen från morgon till kväll. Slå er ner och blicka ut över vattnet och Eriksbergsdockan och båtarna. Med låg avgift är detta ett eftertraktat boende.

Nära till kommunikationer där bland annat buss 58 går precis utanför fastigheten. I närområdet finns flertal välrenommerade restauranger, caféer och gym. Ett lokalt favorittips är Lucys Burgers som ligger näst intill huset.

Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!

Interiör

Hallen är rymlig och har plats för hatthylla och avlastningsmöbel. Från hallen nås den stora klädkammaren. Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade ytskikt.

Badrummet är helkaklat i stilrent grått och vitt. Duschhörna med vikbara dörrar i klarglas, detta gör det enkelt att skapa mer utrymme vid behov. Tvättställ med kommod och spegelskåp ovan. I övrigt finns även wc, handdukstork, och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Köket är mycket smakfullt inrett med vita skåpluckor, mörkbrun bänkskiva av slitstarkt laminat och vitt kakel bakom. Den maskinella utrustningen består av: kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. God plats finns för matplats som enkelt kan förlängas vid stora sällskap.

Vardagsrummet går i öppen planlösning mot köket och här kan man enkelt möblera med både soffa och tv. Stort fönsterparti i söderläge och hamnutsikt gör att ljuset flödar in och du påminns om den marina miljön.

Sovalkoven är rymlig och kan med enkelhet skärmas av.

Balkongen är i högt läge mot söder vilket gör att solens strålar når balkongen stora delar av dagen. God plats finns för loungemöbel eller café set. Möjlighet finns att glasa in.

Bostaden är registrerad i ekonomiska planen som 1 rum och kök.
Till bostaden hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Fakta

Uteplats/balkong

Mysig balkong i söderläge med plats för valfri balkongmöbler med sin storlek om ca 5 kvm. Härifrån njuter man av utsikten ner mot Eriksbergsdockan och båtarna.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 086 kr

Avgiften inkluderar värme och Telia triple play (Tv, bredband samt telefoni).
Fast avgift 34 kr för kallvatten som räknas in i månadsavgiften.
Separat mätning av vatten som mäts individuellt och debiteras via månadsavin efter förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,48909%
Andel av årsavgiften är
0,58244%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
34-1502
Våningsplan
5 av 8
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
37 kvm*

* Areauppgifter enligt föreningen. Bostaden är registrerad som 1 rok i föreningens ekonomiska plan.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
90 kr
Försäkring
90 kr
Vatten/Avlopp
50 kr
Summa
230 kr

Förbrukningen är endast en indikation, verklig förbrukning är individuell efter egen förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
2013

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2015-11-03

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Compagniet
Organisationsform/typ
Bostadsförening
Antal lägenheter
120
Antal lokaler
3
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Sannegården 66:1. Fastigheten består av två byggnader med 120 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Därtill finns tre lokaler som alla är belägna i entrévåningarna.

Värme, vatten och el
Uppvärming sker med värmepumpar som kompletteras med fjärrvärme. I lägenheterna finns det vattenradiatorer. Fjärrvärme försörjer allt varmvatten. Värme ingår i månadsavgiften. Vatten samt hushållsel mäts för respektive lägenhet och debiteras av föreningen efter förbrukning.

Föreningens ekonomi

SBC har hand om föreningens ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och städning.

Föreningen har andel i gemensamhetsanläggning avseende garage och sopsugsanläggning.

Renoveringar - Utförda och planerade

2019 installerades 20 laddplatser för el- och hybridbilar i husets garage.
2019 uppdaterades det befintliga taggsystemet till en nyare variant.

Inga större renoveringar planerade.

Parkering

Föreningen har till uthyrning 41 parkeringsplatser i eget garage (1000 kr) under gården samt ytterligare 36 parkeringsplatser i ett närliggande garage (1000kr) i området. I dagsläget är det kö till garageplatserna under huset men finns enstaka lediga platser i Eriksbergsdockans garage. 2 st är MC-platser finns också. I dagsläget finns en ledig MC-plats. MC-plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/mån.

TV/bredband

Telia Triple-play (kabel-TV, bredband FiberLan & IP-Telefoni). Telia triple play ingår i avgiften. Tv-paket Lagom, bredband 100/100 och bredbandstelefoni (ej trafikavgifter). Varje lägenhet möjlighet att köpa till andra tv-paket, uppgradera sitt bredband till en högre hastighet och ha tillval på sin bredbandstelefoni så som nummerpresentation. Alla dessa tillval beställer varje enskild lägenhet direkt med Telia och faktureras från Telia.

Gårdsplats/innergård

Mellan husen har föreningen en trevlig gård belägen på, ett från gatunivå, upphöjd bjälklag ovan garaget.
Föreningsstämman 2019 beslutade att föreningen ska sätta upp grindar nere vid trapporna som leder upp till gården.

Gemensamma utrymmen

I källaren och entrévåningar finns garage, ett stort cykelförråd, barnvagnsförråd, rullstolsförråd samt lägenhetsförråd. Det finns dessutom extra förråd att hyra.

Övrigt

Det är föreningen som tecknar el-avtal, boenden debiteras efter egen förbrukning.

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, barer, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet.

I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet. I och runt Färjenäsparken finns vackra vyer och ett grönområde att promenera vid, det finns även tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är trevliga grönområden att njuta av.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av träningsmöjligheter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis, Nordic Wellness finns på Östra Eriksbergsgatan samt vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Runt Eriksbergskranens småbåtshamn kan du strosa längs mysiga caféer och restauranger eller varför inte ta vara på en solig dag med att slå sig ner på däcket längs båthamnen med en glass i handen. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste kommer det att växa fram en härlig park för familj och vänner att umgås i, perfekt plats för lek och picknick.

Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera närbutiker, shopping, apotek, vårdcentral och matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera trevliga restauranger och även många caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till city, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Det är även enkelt att ta sig ut på de stora lederna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Monsungatan 34

Monsungatan 34,
417 66 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Linn Andersson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 67

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Bratteråsgatan 46
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 957 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2020-04-05 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 32
  Månadsavgift
  1 409 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  37 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 89
  Prisidé
  4 200 000 kr
  Månadsavgift
  2 480 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Astris Gata 60
  Månadsavgift
  2 478 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 83
  Månadsavgift
  2 875 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 89
  Pris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  2 377 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 48
  Månadsavgift
  2 606 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  36 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!