Hoppa till innehåll
Mäklare Staffanstorp - Bjurfors. Besök våra mäklare på vårt kontor på torget i Staffanstorp. Våra mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär i Staffanstorp, Skurup och Harlösa.

Specialister på Staffanstorp

Hitta mäklare i Staffanstorp

Välkommen till Bjurfors mäklare i Staffanstorp!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra erfarna mäklare i Staffanstorp kan du känna dig säker. Våra kunniga och engagerade mäklare är specialister på Staffanstorp, Hjärup, Vikhem, Skurup, Harlösa med mera. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Med Bjurfors som din mäklare i Staffanstorp blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

Vi som arbetar på kontoret är uppväxta och bosatta i Staffanstorp. Hos oss får du en helhetstjänst där vår kunskap om kommunen såväl som vår gedigna erfarenhet av att förmedla bostäder gör stor skillnad för kunderna.

Tack vare Bjurforsmetoden kan du vara trygg i att vi kvalitetssäkrar varje del av din bostadsaffär. Vårt stora intressentregister Boagenten har tusentals köpare som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Torget 4 i Staffanstorp.

Varmt välkommen till Bjurfors Staffanstorp!

Pågående (7)

Urval av sålda (24)

Hitta mäklare i Staffanstorp

Hitta din mäklare

Storgatan i Staffanstorp centrum - Bjurfors mäklare hjälper dig både att köpa och sälja bostad i Staffanstorp

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Staffanstorp

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Staffanstorp.

Vi som arbetar på kontoret är drivna mäklare med som har drygt lång erfarenhet av branschen. Vi är uppvuxna i Staffanstorp, där vi också bor. Med vår lokalkännedom och stora engagemang guidar vi dig till en lyckad bostadsaffär. Vi kan Staffanstorp.

Staffanstorp är vackert beläget mitt i det skånska kulturlandskapet. I kommunen finns det flera idylliska byar och vackra naturområden. Det är en utmärkt plats att bo på för barnfamiljer som vill ha det lugnt och tryggt men ändå bo nära storstäderna. Från Staffanstorp är det enkelt att pendla till både Malmö och Lund med kollektivtrafiken.

Staffanstorp har ett flertal förskolor, skolor och grönområden med lekplatser samt ett aktivt föreningsliv vilket ytterligare bidrar till att många familjer söker sig hit.

Något som är unikt för Staffanstorp är Beträderna. En gräsremsa längs åkerkanterna där du kan promenera, jogga eller rida. Idag går det att njuta av en 13 kilometer lång promenad längs dessa gräsremsor.

Staffanstorps kommun växer stadigt och just nu pågår det flera spännande byggprojekt med bostäder, service, handel och andra verksamheter på flera olika platser i kommunen.

Bostäder: Staffanstorp har hemmet du söker

Vi har många fina bostäder till salu i Staffanstorp med omnejd och förmedlar både fastigheter i Staffanstorp, Hjärup, Vikhem, Skurup, Harlösa med mera.

Vi kan även tipsa om bostäder som kommer ut som kommande försäljning i Staffanstorp. Söker du en bostadsrätt i Staffanstorp förmedlar vi årligen ett stort antal sådana, och givetvis har vi även fina hus till salu i Staffanstorp.

hus-till-salu-staffanstorp-maklare-bjurfors-rapsfalt.jpg

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Staffanstorp

  • God lokalkännedom
  • Trygga bostadsaffärer
  • Nöjda kunder

Vad utmärker Bjurfors Staffanstorp?

Mäklare som gör skillnad – vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Staffanstorp vilket betyder att vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden och blir en trygg partner i försäljningsprocessen. Till vår hjälp har vi Bjurfors starka varumärke och kvalitetssäkrade arbetsmetod.

Smidiga bostadsaffärer – vi hjälper både säljare och köpare med allt som har med bostadsaffären att göra. Allt från förmedling av bankkontakt och besiktning till styling och marknadsföring.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med rätt köpare. Vi har tusentals spekulanter som letar efter sin drömbostad i Staffanstorp. Det går ofta snabbt att göra en lyckad bostadsförsäljning med oss.

Så ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i Staffanstorp

Staffanstorp har en stor villamarknad och många köpare kommer från lägenhetsboende i Malmö och Lund. De söker sig ut ur storstäderna för att flytta till en villa med trädgård. Framförallt är det barnfamiljer som lockas av den trygga miljön och utbudet av bra förskolor och skolor.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Staffanstorp? Vi kan bostadsmarknaden i Staffanstorp – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

bostadsratt-staffanstorp-bjurfors-maklare.jpg

Sälja bostad i Staffanstorp – vad ska jag tänka på?

Funderar du på att sälja din bostad är det bra att vara ute i god tid. Ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Då hinner du förbereda bostaden inför försäljningen i lugn och ro. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vi på Bjurfors Staffanstorp säljer många bostäder redan på förhandsmarknaden. Det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att samla på dig spekulanter inför säljstart.

Våra mäklare har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Staffanstorp, vilket betyder att vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden .

Köpa bostad i Staffanstorp. Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Staffanstorp:

Var tydlig med hur din ekonomiska situation ser ut. Som köpare bör du ha en personlig dialog med banken. Var redo med lånelöfte innan du går på den första visningen för att kunna agera snabbt när rätt bostad dyker upp. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Om du ser en bostad som du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Våra fastighetsmäklare i Staffanstorp finns alltid där för att hjälpa dig att svara på frågor om bostaden, affären och området.

Värdera bostad i Staffanstorp

Vi har lång erfarenhet av att sälja bostäder i Staffanstorp och gör många affärer varje år. Det betyder att du kan lita på att vi sätter ett korrekt pris på din bostad. Under ett värderingsmöte samlar vi in all nödvändig information från dig. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget och tips på hur du förbereder en försäljning för bästa resultat.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Staffanstorp

  • Rutinerade mäklare – vi är experter på Staffanstorp
  • Service över förväntan
  • Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Staffanstorp

Lönsamma bostadsaffärer

Vi har den kompetens och lokalkännedom som krävs för en lyckad bostadsaffär i Staffanstorp med omnejd.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.