Hoppa till innehåll

Specialister på Härryda

Hitta mäklare i Härryda

Välkommen till Bjurfors mäklare i Mölnlycke, Härryda och Landvetter!

Våra mäklare på kontoret i Mölnlycke är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du ska göra en trygg och bra affär.

Vi är specialiserade på flera bostadsområden i Härryda kommun. Några områden vi förmedlar bostäder i är Hindås, Hällingsjö, Härryda, Landvetter, Mölnlycke eller Rävlanda. Dessa områden känner vi till väldigt väl och här har vi många nöjda kunder, intressenter och bostadsförsäljningar.

Vi brinner för personlig service och strävar efter att alltid finnas tillgängliga för våra kunder i största möjliga mån. Med ett stort engagemang, ett proaktivt arbetssätt och proffsiga bostadspresentationer skapa vi de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer.

I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi ett stort antal köpare som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill ni komma i kontakt med oss eller få en kostnadsfri värdering av er nuvarande bostad så är det bara att ta kontakt med någon av våra duktiga fastighetsmäklare nedan.

Ring, mejla eller besök oss gärna på vårt kontor på Biblioteksgatan 24, Mölnlycke.

Varmt välkommen till Bjurfors Härryda!

Biblioteksgatan 24

Bjurfors Härryda

Biblioteksgatan 24

435 30 Mölnlycke

harryda@bjurfors.se

031-88 79 60

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (43)

Urval av sålda (88)

Hitta mäklare i Härryda

Hitta din mäklare

Mäklare Mölnlycke: Bjurfors Härryda hjälper dig som vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Mölnlycke, Härryda och Landvetter

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Härryda.

Alla vi som arbetar på kontoret har bott i kommunen i många år, vissa av oss har även växt upp här. Det är en stor fördel för både köpare och säljare. Vi känner till samtliga områden väl och kan berätta om hur det är att bo där. Vi vet var den närmsta skolan och matbutiken ligger och kan tipsa om de bästa badsjöarna och mycket annat.

Vi är ett glatt gäng som har en härlig sammanhållning och arbetar bra tillsammans. Personligt engagemang är något som vi alla tycker är viktigt för att skapa den bästa servicen för våra kunder. Det i sin tur leder till nöjda kunder. Många kommer tillbaka när det är dags att köpa eller sälja igen vilket vi är otroligt glada för.

Närheten till både storstaden och naturen har gjort Härryda kommun till en attraktiv plats att bo på. Oavsett var du väljer att bosätta dig i kommunen så har du alltid nära till både skog och sjö. För naturälskaren finns det många vandringsleder och motionsspår i vackra omgivningar. Vid både Finnsjön och Wendelsparken finns elljusspår och området kring Rådasjön är naturreservat. För den sportintresserade finns det massor av aktiviteter att välja på, till exempel fotboll, innebandy, gymnastik och ridning. Flera stora gymkedjor har etablerat sig i kommunen och för dig som gillar golf ligger Chalmers Golfklubb strax öster om Mölnlycke och erbjuder 18 vackra hål i parkmiljö.

maklare-landvetter-bjurfors-harryda.jpg

Det är också många företag har valt att etablera sig i Härryda kommun tack vare det strategiska läget strax utanför Göteborg och de goda kommunikationerna. Det har lett till att inflyttningen har ökat och även att nyproduktion i Härryda kommun ökat. Förutom smidiga buss- och tågförbindelser till Göteborg och ut i Sverige ligger Landvetter Airport nära, därifrån kan du ta dig vidare ut i Europa och världen.

Köpa, sälja eller värdera bostad? Kontakta våra mäklare i Härryda kommun! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende. Då får du även förhandsinformation om kommande försäljning i Härryda, Landvetter och Mölnlycke.

Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Härryda kommun och har stor kunskap om samtliga områden.

Hitta rätt bostad med Bjurfors i Mölnlycke, Landvetter och Härryda

Vi har många bostäder till salu i Härryda kommun och förmedlar fastigheter i Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås och Rävlanda med flera. Hos oss hittar du även bostäder som ligger På förhand och ännu inte annonseras publikt.

Tomter, fritidshus eller hus till salu i Mölnlycke, vi hjälper dig att hitta rätt hem för dig. Det gäller givetvis även dig som söker lägenheter till salu i Mölnlycke med omnejd.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Härryda:

  • God lokalkännedom
  • Engagerade mäklare
  • Nöjda och återkommande kunder

Vad utmärker Bjurfors Härryda?

Lokala mäklare

Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Härryda kommun och har stor kunskap om samtliga områden. Det gör att våra mäklare ger ett proffsigt intryck på visningarna vilket också skapar en trygghet hos både säljare och köpare.

Premiumvarumärke

Bjurfors är ett starkt varumärke med gott renommé som våra kunder känner ett stort förtroende för. Vi ligger i framkant när det gäller att ta fram marknadsföringsmaterial och utveckla förberedelseprocessen så att varje bostad presenteras på bästa möjliga sätt.

Vi har köparna

I vårt spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare som är på jakt efter sitt drömhem i Härryda kommun. Boagenten uppdateras regelbundet vilket ger oss optimala förutsättningar att nå en bredare marknad och matcha rätt bostad med rätt köpare.

maklare-molnlycke-harryda-bjurfors.jpg

Hög trivselfaktor i Härryda kommun

Härryda kommun är en starkt växande kommun med god ekonomi och ett välmående näringsliv. En undersökning visar även att boende generellt trivs med att bo och leva i Härryda kommun. Många köpare lockas till någon av kommunens tätorter på grund av det naturnära läget samt att det finns bra skolor och goda pendlingsmöjligheter till centrala Göteborg.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Härryda kommun? Välkommen in till oss på Bjurfors i Mölnlycke så delar vi med oss av våra insikter.

Vi kan bland annat berätta om vad som är på gång i Mölnlycke, om nyproduktion i Mölnlycke, Landvetter och Härryda. Om du, som många andra av våra kunder, är intresserad av den allt viktigare förhandsmarknaden kan vi tipsa om kommande försäljningar inom våra områden.

Många av de bostäderna som vi förmedlar i Härryda kommun säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden.

Sälja bostad i Härryda, Landvetter och Mölnlycke – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

Vi rekommenderar alltid att du börjar med förberedelserna i god tid. Även om du inte har köpt en ny bostad än och inte planerar att flytta imorgon, så är det skönt att veta att det finns en tydlig strategi med en tidsplan både för försäljningen och ett eventuellt nytt köp.

Genom att vara ute i tid hinner du som säljare också rensa och förbereda bostaden inför fotografering och visningar i lugn och ro.

Många av de bostäderna som vi förmedlar i Härryda kommun säljs redan På förhand, det vill säga innan de annonseras på den öppna marknaden. Det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att testa marknaden både när det gäller intresse och prisbild. Även om inte bostaden skulle säljas på förhandsmarknaden får den mer tid att samla på sig spekulanter inför officiell säljstart på den öppna marknaden.

Om du funderar på att sälja din bostad, kontakta Bjurfors fastighetsmäklare i Mölnlycke. Våra mäklare finns alltid tillgängliga för dig. Vi är proaktiva, noggranna och håller säljaren uppdaterad om varje steg i bostadsaffären.

Varmt välkommen till Bjurfors Härryda! Du hittar oss på Biblioteksgatan 24 i Mölnlycke.

maklare-molnlycke-bjurfors-harryda-skartorp-hornasjon.jpg

Köpa bostad i Härryda, Landvetter och Mölnlycke? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Härryda kommun:

Glöm inte lånelöftet! Det är en stor fördel om du har ett uppdaterat lånelöfte redan innan du går på den första visningen. Då vet du vilka prisnivåer och andra faktorer du har att förhålla dig till, och kan snabbat ta ett beslut efter en visning.

Var förberedd. Om du har en bostad som ska säljas i samband med ett nytt köp är det en fördel om du har förberett den så att du slipper stressa om när du hittar ditt nya drömhem.

Ska du köpa en bostadsrätt bör du läsa på om föreningen. Dels för att informera dig om föreningens framtidsplaner, dels för att få en uppfattning om hur ekonomin kan komma att påverkas framåt.

Ska du köpa en villa bör du vara påläst om både bostaden och området inför visningen så att du vet vad du ska fråga mäklaren om.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder som snart är till salu i Mölnlycke och Härryda kommun.

maklare-molnlycke-bjurfors-rada-sateri.jpg

Värdera bostad i Mölnlycke, Landvetter och Härryda

Vi på Bjurfors Härryda har sammantaget över 85 års erfarenhet av mäklarbranschen och har således god kunskap och kännedom om marknaden. Vi har många referensobjekt att dra paralleller till och kan därmed ge ett bra underlag för värderingen av din bostad.

Det viktigaste med våra rådgivningsmöten är att vi som mäklare får en förståelse för dina behov som kund. Detta för att kunna skräddarsy ett upplägg som är rätt för dig.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget och en genomgång av hur en försäljning via Bjurfors Härryda går till.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Härryda

  • Erfarna mäklare med god lokalkännedom
  • Smakfulla bostadspresentationer som sticker ut
  • Trygga bostadsaffärer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Härryda kommun

Nöjda kunder

Vårt proaktiva arbetssätt i kombination med ett stort personligt engagemang och förstklassiga bostadspresentationer resulterar i lyckade bostadsaffärer där både köpare och säljare är nöjda.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.