Hoppa till innehåll
. Ådalagatan 12 - Bjurfors

Stilren lägenhet med balkong i söderläge

Centrum, Linköping

Ådalagatan 12

Pris:
2 295 000 kr
Avgift:
4 537 kr
Antal rum:
2
Boarea:
69 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
4
Hiss:
Ja

Stilren lägenhet med balkong i söderläge

Beskrivning

Söker ni efter en stilren två med centralt läge? Då har ni hittat rätt.

På våning fyra öppnas dörren till denna välplanerade bostad om 69 kvadratmeter. Bostaden genomsyras av en härlig lyster och ljusa inslag, tack vare de stora fönstren. Ytskikt och inredningsval går i ljusa toner vilket skapar en modern känsla.

Bostadens rum är väldisponerade och ger utrymme till trevliga umgängesytor. Köket är välplanerat och är en perfekt plats för goda middagar. I anslutning till köket nås den separata tvättstugan. Det väl tilltagna vardagsrummet karaktäriseras av de stora fönstren som ger ett otroligt vackert ljusinsläpp. Här finns det gott om utrymme för både matgrupp, soffgrupp och tv-möbel för den som önskar. Vidare erbjuds ett stilrent badrum. Sovrummet är rymligt med gott om plats för olika förvaringslösningar. Från sovrummet nås balkongen som vetter in mot föreningens lugna innergård. Här avnjuts sol större delen av dagen med sitt soliga söderläge. Till bostaden följer ett stort förråd beläget precis utanför entrédörren.

Ådalagatan är en av Linköpings attraktivaste centrumgator. Med några minuters promenad tar ni er till Stora torget med butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. Ett stenkast bort finner ni den trevliga Trädgårdsföreningen med dess fina park för rekreation och härlig grönska. Runt hörnet ligger Stångån med sköna promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!

Interiör

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt för enklare möblering. Direkt innanför dörren ligger ett klinkergolv som vidare fram i hallen övergår till laminatgolv. I hallen finns gott om plats för utrymme och extra förvaring.

Vardagsrum
Det fantastiska gavelläget med de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. Vardagsrummet upplevs rymligt och ljust. Den välplanerade ytan gör det enkelt att möblera för både matgrupp, soffgrupp och tv-möbel. Laminatgolv och ljusa väggar.

Kök
Köket är smakfullt inrett med bänkskiva i laminat, vitt kakel ovanför arbetsyta samt vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen med vitvaror består utav häll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Här finns gott om plats för matbord för det större sällskapet i det fantastiska burspråket. Laminatgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Stort och rymligt sovrum med gott om plats för större säng med tillhörande sängbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet nås balkongen som vetter mot härligt söderläge.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med kommod, spegelskåp, wc, dusch.

Tvättstuga
Perfekt utrymme för tvättstuga med möjlighet till arbetsplats. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torkskåp, tvättho samt förvaringsskåp. Våtrumsmatta, kaklade och målade väggar.

Förråd
Till lägenheten hör också ett rejält källarförråd.

Mäklare

Anmäl dig till visning

Bokad visning. Anmälan krävs!

Jag vill anmäla mig

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Håll koll på detta objekt

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen BRF Stångåpromenaden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
129
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190

Allmänt om föreningen

Föreningen består utav 129 lägenheter. Lägenheterna har adresserna Drottninggatan 2-6, Hamngatan 19-21, Strandgatan 8 A-D och Ådalagatan 8-14. Inflyttning ägde rum 1989-1990. Föreningen har en god och stabil ekonomi. Månadsavgiften har inte höjts sedan 1996.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen har investerat i en solcellsanläggning och tecknat ett gemensamt elavtal. Förutom att investeringen är miljömässigt korrekt och innebär en framtidssäkrad elförsörjning, blir kostnaden för medlemmarnas el extremt låg.

Laddstolpar planeras att byggas till samtliga garageplatser.

Parkering

80 Garageplatser finns (ca 450 kr/mån) och 8 parkeringsplatser ute finns (ca 250 kr/mån). För tillfället kö. I området finns flera parkeringshus med möjlighet att hyra plats. Föreningen installerar laddmöjligheter för elbilar i garaget. Färdigt sommaren 2021.

TV/bredband

Tv grundutbud via ComHem ingår i avgiften
Bredband via ComHem 100 mbit/s ingår i avgiften

Gemensamma utrymmen

Två tvättstugor på Drottninggatan 6 och Ådalagatan 12.
Motionsrum med gym och bastu på Ådalagatan 10.
Gemensamhetslokal går att hyra mot en mindre avgift och denna går även att utnyttja som övernattningsrum för gäster.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 537 kr

Ink. värme, vatten kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,662%
Andel av årsavgiften är
0,65772%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 295 000 kr
Lägenhetsnummer
0075
Våningsplan
4
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
69 kvm*

*Föreningens information

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
150 kr
Försäkring
120 kr
Summa
270 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1989

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2018-12-05

Om Centrum

Att bo i Linköping centrum

Centrum består av stadskärnan med Trädgårdsföreningen, sportanläggningar vid Tinnerbäcksbadet, Stångån med promenadstråk och nybebyggelse av bostäder, den tidigare stadsdelen Hunneberg med kullerstensgator som gränsar till Linköpings stadsbibliotek och slottsparken där landshövdingen huserar i Linköpings slott. Innerstaden är stadens kulturella och kommersiella centrum. Där återfinns också Konserthuset med sitt utsmyckade entrétorg.

Bebyggelse från tiden före förra sekelskiftet finns främst runt Domkyrkan, slottet och Stora Torget. Trädgårdsföreningen som anlades 1859 är stadens oas och Linköpings stadspark.

Bostadsbebyggelsen i innerstaden består nästan bara av flerbostadshus. Tillväxten av handels- och kontorsytor har varit stor. Under slutet av 1970-talet började en omfattande bostadssanering och under 2000-talet har det tillkommit närmare 800 nya lägenheter, bl.a. Magasinstorget, Kanberget, gamla ”Slöjdis” och Drottningtornet vid Stångån. Förnyelse och komplettering av bebyggelsen pågår med byggnation av 110 lägenheter på Tinnerbäcks-parkeringen.

Vid Stora torget finns flerbostadshus, kontor, restauranger, affärer och hotell med mysiga restauranger som sommartid sjuder av liv och rörelse. Strax intill Stora torget ligger Trädgårdstorget som också har mysiga caféer.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Linköping? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Linköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ådalagatan 12

Ådalagatan 12

582 26 LINKÖPING

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Ådalagatan 12

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.