Familjevänligt boende i Tullinge!

Tullinge - Riksten, Botkyrka

Strövarvägen 59

Besiktigad
Utgångspris
4 295 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
188 kvm
Typ
Radhus
Boarea / Biarea
106 kvm / 10 kvm

Familjevänligt boende i Tullinge!

Underbart radhus i populära Tullinge-Riksten.

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Vardagsrum
. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Vardagsrum. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Vardagsrum
Sovrum 1. Strövarvägen 59 - Bjurfors
Sovrum 1

Planskiss

Planlösning
Planritning entréplan
Planlösning
Planritning övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Eftertraktat radhus i Riksten erbjuder en boendekvalitet utöver det vanliga. Här bor du i ett fantastiskt radhus i härligt läge. Välplanerade kvadratmeter skapar ett underbart boende med möjligheter. Denna fyra erbjuder en yta om 106 kvadratmeter att bo och trivas på. På övervåningen finns möjlighet att dela av och få två sovrum istället för ett allrum som det används som idag. Det rika ljusinsläppet gör bostaden karaktärsfull och full av liv. Bo med naturen som granne samt förskolor och skolor i närområdet.
Utöver det har denna bostad en härligt uteplats för utevistelse som nås från vardagsrummet. Solen låter sina strålar värma här från lunch och in på sen eftermiddag. Med plats för både matgrupp och loungedel kommer detta bli din favoritplats i sommar. Till radhuset hör även ett utvändigt förråd. Vad mer finns att önska?

Välkomna till idylliska Strövarvägen 59!

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING!

Interiör

-ENTRÉPLAN-

HALL
Hall med stort förvaringsutrymme i igarderob samt avhängningsmöjligheter till höger. Fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster. Klinker på golv och vtmålade väggar.

VARDAGSRUM
Magiskt vardgsrum med underbar rymd. Här ryms allt från soffgrupp och hemmabio till musik- och läshörna, i en miljö där man gärna bjuder hem släkt och vänner på soffhäng och mingel. Väggarna är vitmålade och ljusinsläppet generöst från höga fönsterpartier mot altanen och trädgården. På golvet vilar fint parkettgolv.

KÖK
Rymligt kök med mycket förvaring. Köket är bland annat utrustat med spishäll, inbyggnadsugn diskmaskin, köksfläkt, kyl och frys samt flertalet över- och underskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

DUSCHRUM
Modernt och fräscht med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns tvättställ med underliggande förvaring, toalett, dusch, tvättmaskin, torktumlare och en stor arbetsbänk.

SOVRUM 1
Master bedroom med bra förvaringsutrymme i garderober. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och sängbord.

SOVRUM 2
Lättmöblerat sovrum med plats för säng och annat möblemang. Fantastikt ljus tack vare det stora fönstret.

-ÖVRE PLAN-

ALLRUM
Går enkelt att dela av så att man får två sovrum till. Takfönster som ger mycket ljus!

DUSCHRUM
Modernt och fräscht med helkaklade väggar och klinkergolv.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Eskadern 81

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Eskadern GA:3 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Eskadern GA:4 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Eskadern GA:5 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 260 000 kr
Byggnadsvärde
2 370 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 295 000 kr
Rum
4
Boarea
106 kvm*
Tomtarea
188 kvm
Biarea
10 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
11 400 kr
Värme
14 148 kr
Försäkring
500 kr
Samfällighetsavgift
4 300 kr
Renhållning
2 800 kr
Vatten/Avlopp
3 000 kr
Summa
36 148 kr

Detta är nuvarande ägares driftskostnader och kan variera bl.a. beroende på hur många personer som ingår i hushållet samt vilka avtal man väljer.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2015
Fasad
Träpanel
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Sadeltak med betongpannor
Ventilation
Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning
Fönster
3-glas isoler

Pantbrev

Det finns 4 st pantbrev uttaget om sammanlagt 3 400 000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2020-11-12

Planbestämmelser

Detaljplan Vattenskyddsområde

Övrigt

Rikstens friluftsstad - här får du mer av livet!
Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Totalt kommer cirka 3 500 bostäder att byggas fram till år 2032. Fullt utbyggd kommer här att finnas 12 000 – 14 000 invånare, ca. 40 000 kvm. kommersiella lokaler samt 1 000 arbetsplatser. Rikstens friluftsstad är ett stadsutvecklingsprojekt i samverkan mellan Riksten Friluftsstad AB och Botkyrka kommun.

Kommunikationer - Du tar dig enkelt till och från Rikstens friluftsstad!
Med cykel eller buss och vidare med pendeltåg och tåg. Eller med bil snabbt ut på de större Europavägarna. Med cykel tar du dig de drygt 3 kilometrarna in till Tullinge station på nybyggda cykelvägar. Buss 721 går mellan Rikstens friluftsstad och Tullinge station. Från Tullinge station tar du dig på ca 20 minuter till Stockholm eller Södertälje med pendeln. Vill du resa längre ligger Flemingsbergs station 5 kilometer bort där de flesta av SJ:s fjärrtåg stannar. Med den planerade förbifart Tullinge, väg 226, Huddingevägen, kommer kommunikationerna med bil att förbättras till och från Rikstens friluftsstad.

Förskolor och skolor
Förskolorna i Rikstens friluftsstad
Skogen är full av äventyr när man är liten och i Rikstens friluftsstad är äventyret alltid nära. Med förskolan nära naturen är det inte svårt att få utlopp för varken spring i benen eller fantasin. Leken utomhus blir en naturlig del av dagen. Här i Rikstens friluftsstad är det nära till både barnomsorg och skola.

Förskolor i Rikstens friluftsstad
Kommunen erbjuder barnomsorg i Förskolan Nova, Förskolan Luna samt Förskolan Stella.

Förskolan Nova har sex avdelningar med totalt 115 barn. Barnen är uppdelade efter ålder på avdelningarna. Förskolan ligger på Flottiljvägen 159, Tullinge. www.botkyrka.se/nova

Förskolan Luna - Förskolan Luna har sex avdelningar med plats för totalt 110 barn i åldern 1 till 5 år. Förskolan finns i nybyggda lokaler på Kanslivägen 20, Tullinge. www.botkyrka.se/luna

Förskolan Stella - Förskolan Stella är en mindre förskola med barn i åldern 1-5 år. Förskolan ligger på Kanslivägen 20, Tullinge.

Rikstens skola i Rikstens friluftsstad, Tullinge - Hösten 2013 startade Rikstens skola sin fritids- och skolverksamhet. Utbyggnaden av Rikstens skola etapp 2 stod klar våren 2015. Skolan tar numera emot totalt 600 elever från förskoleklass till och med årskurs 9.

Skolan ska på olika sätt arbeta för att främja hälsa och idrott friluftsinriktning, vilket innebär att skolan bl a kommer att bedriva undervisning ute. De har dessutom en språk-/språkutvecklingsinriktning vilket innebär att de dels arbetar med att förstärka den språkliga medvetenheten. T ex kommer eleverna att stöta på engelska i undervisningen redan från åk 1. Läs mer på skolans hemsida www.botkyrka.se/rikstensskola

BUDGIVNING
Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2020 tas en fastighetsavgift ut om 8 349 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Nybyggda hus med värdeår 2007-2011 är skattebefriade i fem år och därefter betalar man halv fastighetsavgift i fem år. Nybyggda bostäder med värdeår 2012 och senare är befriade från fastighetsavgift i 15 år. För obebyggda tomter gäller fortfarande 1% av taxeringsvärdet i fastighetsskatt.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.

Länkar

Karta

Strövarvägen 59

Strövarvägen 59,
14634 Tullinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78