Högt upp i huset med fri sikt

Ursvik, Sundbyberg

Ladugårdsgatan 10

På förhand
Avgift
2 408 kr
Antal rum
1,5
Boarea
40,5 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja

Högt upp i huset med fri sikt

Välplanerad 1,5:a högst upp i huset med generös balkong i solläge

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En välplanerad lägenhet för dig som uppskattar att bo högt upp med en generös balkong. Denna lägenhet är belägen i ett lugnt, omtyckt och familjevänligt område. Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv, välutrustat kök och ett modernt badrum med tvättmöjligheter. Bostaden har en social planlösning som förbinder kök och vardagsrum. Det fantastiska ljusinsläppet sätter prägel på denna bostad. I närheten erbjuds goda kommunikationer så som buss till Hallonbergen och Sundbyberg. I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken planeras utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan.

Interiör

Välkommen in, lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med härligt ljusinsläpp från fönster. Här erbjuds goda avhängnings- och förvarings möjligheter. Genomgående ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum med öppen planlösning mot lägenheten. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet och är möblerbar med sällskapssdel.

KÖK
Modernt och stilrent kök med vackra materialval. Köket är generöst med sina arbetsytor och har ett naturligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om yta för matplats för flertalet personer. Den generösa balkongen nås från köket, här kan man trivas i ett unikt solläge. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro, ugn och spishäll. Alla vitvaror i köket är av märket Siemens.

SOVALKOV
Mysig sovalkov med fönster, här finns plats för en 140 cm säng och nattduksbord.

BADRUM
Modernt och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här finns dusch, WC, handfat med kommod och förvaring.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Jubilaren

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 408 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,55785%
Andel av årsavgiften är
0,55786%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
4146
Våningsplan
6 av 6*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
40,5 kvm

* Högst upp i huset

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Jubilaren i Ursvik
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
141
Antal lokaler
3
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Jubilaren som är ett grönskande kvarter i det växande Ursvik. Föreningen omfattar 4 hus och består av 141 bostadsrätter och 3 lokaler. Husen är ritade av populära arkitektbyrån Arkitekter Engstrand och Speek AB och blev år 2016 nominerade till årets byggnad av Sundbybergs stad. Föreningens hus omfattar Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 och Ursviks allé 43-55.

PARKERING
Föreningen disponerar 78 garageplatser 1000kr/mån och 6 MC platser 500/mån. Kontakta Riksbyggen för att hyra garageplats. I området på anslutande gator finns möjlighet till boendeparkering genom Sundbyberg stad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en fin grönskande innergård. Medlemmarna har även tillgång till en gemensamhetslokal, cykelförråd, barnvagnsrum och miljörum.

TV & INTERNET
Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät, medlemmarna tecknar enskilt avtal. Besök www.sundbybergstadsnat.se för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.

EL
Medlemmarna debiteras för faktiskt förbrukning.

VARMVATTEN
Medlemmarna debiteras för faktiskt förbrukning.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör ett förråd som nås från anslutande port.

FÖRENINGENS HEMSIDA
www.jubilaren.com

OMRÅDET
Ursvik är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. Här har du nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen är du där på en kvart med bil. I området finns Puls & Träning, restauranger, café och matbutik. På andra sidan Enköpingsvägen kan du storhandla på Willy´s eller Coop. Där finns också bensinmack, McDonald’s och Hornbachs byggvaruhus. Från Ursvik är det också lätt att ta sig till bra shopping så som Mall of Scandinavia, Kista galleria, Bromma Blocks, Solna centrum och Sundbybergs mysiga stadsdelscentrum.

KOMMUNIKATIONER
Du som bosätter dig i området får även glädje av de korta avstånden till Stockholm city. I området finns goda bussförbindelser som bland annat tar dig till T-bana Hallonbergen och T-bana Rissne. Bussen går även till Sundbybergs centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med T-bana, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. I området planeras även den nya tvärbanan att gå 2022.

Du som bilpendlar kommer att uppskatta att det är lätt att ansluta till både E4 och E18. När du ska resa längre ligger Bromma flygplats dessutom nära till hands och till Arlanda kan du ta dig genom flygbussarna eller pendeltåget. För dig som cyklar finns många möjligheter eftersom Sundbybergs stad satsar mycket på att skapa goda förutsättningar för cykelpendling

Parkering

Garage med 78 st garageplatser finns, varav 6 st MC-platser. Mer information om garageplats och intresseanmälan finns på http://www.jubilaren.com/boende/garage/.

TV/bredband

Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät. Se http://www.sundbybergsstadsnat.se/ för mer information om leverantörer, tillgängliga hastigheter och priser.

Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för tele, data och digital TV. Uttag finns i bostadens samtliga rum och i köket.

Gemensamma utrymmen

1 st miljörum i anslutning till garageinfarten
1 st gemensamhetslokal belägen på innergården
1 st lekplats belägen på innergården
6 st cykelrum
8 st barnvagnsrum / rullstolsförråd
8 st hissar + ett lyftbord från gård ner till garage

Området

Att bo i Ursvik

Ursvik är ett barnvänligt villaområde men här finns även en del bostadsrätter. Det är nära till flertalet förskolor, skolor och lekplatser. På andra sidan Enköpingsvägen ligger stora matvaruaffärer såsom Willys och Coop. Ursvik ligger vid Järvafältet med stora grönområden och Igelbäckens naturreservat som inrättades 2004 för att skydda och bevara ett tätortsnära naturområde. Igelbäcken ska samtidigt bevaras som ett levande vattendrag. I bäcken lever den sällsynta fisken grönlingen. Området är ett populärt frilufts- och rekreationsområde med eljusspår för löpning och längdskidåkning på vintern.

I närheten finns också Golfängarnas naturområde samt Lötsjön och Råstasjön med den fem kilometer långa ”Hälsans stig” som tar dig runt sjöarna. Lötsjön är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. I närheten finns också den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

Ursviks aktivitetspark invigdes hösten 2008 och ligger utmed Milstensvägen i Ursvik. Parken innehåller bland annat basketplan, skateboardramp och lekplats.

Den senaste stadsdelen som är under uppbyggnad är Järvastaden som binder ihop Solna och Sundbyberg med närhet till både natur och city.

Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre i takt med att Ursviksområdet byggs ut i sin helhet. Närmaste tunnelbanestation är Rissne. Du kan också åka buss till Sundbybergs station där pendeltåg finns.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ursvik? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ladugårdsgatan 10

Ladugårdsgatan 10,
174 64 Sundbyberg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Ursvik, Sundbyberg

  Adress
  Skördegatan 4, Högst upp
  Accepterat pris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  2 995 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49,4 kvm

  Visning: 2020-07-19 12.00 Boka här

 • Bostadsrätt

  Ursvik, Sundbyberg

  På förhand
  Adress
  Gamla Enköpingsvägen 176
  Månadsavgift
  3 182 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!