Högt upp i huset med fri sikt

Ursvik, Sundbyberg

Ladugårdsgatan 10

På förhand
Avgift
2 408 kr
Antal rum
1,5
Boarea
40,5 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
6 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Högt upp i huset med fri sikt

Välplanerad 1,5:a högst upp i huset med generös balkong i solläge

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En välplanerad lägenhet för dig som uppskattar att bo högt upp med en generös balkong. Denna lägenhet är belägen i ett lugnt, omtyckt och familjevänligt område. Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv, välutrustat kök och ett modernt badrum med tvättmöjligheter. Bostaden har en social planlösning som förbinder kök och vardagsrum. Det fantastiska ljusinsläppet sätter prägel på denna bostad. I närheten erbjuds goda kommunikationer så som buss till Hallonbergen och Sundbyberg. I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken planeras utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan.

Interiör

Välkommen in, lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med härligt ljusinsläpp från fönster. Här erbjuds goda avhängnings- och förvarings möjligheter. Genomgående ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Socialt vardagsrum med öppen planlösning mot lägenheten. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet och är möblerbar med sällskapssdel.

KÖK
Modernt och stilrent kök med vackra materialval. Köket är generöst med sina arbetsytor och har ett naturligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns gott om yta för matplats för flertalet personer. Den generösa balkongen nås från köket, här kan man trivas i ett unikt solläge. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikro, ugn och spishäll. Alla vitvaror i köket är av märket Siemens.

SOVALKOV
Mysig sovalkov med fönster, här finns plats för en 140 cm säng och nattduksbord.

BADRUM
Modernt och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här finns dusch, WC, handfat med kommod och förvaring.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Jubilaren

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 408 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
0,55785%
Andel av årsavgiften är
0,55786%

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
4146
Våningsplan
6 av 6*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Boarea
40,5 kvm

* Högst upp i huset

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
150 kr
Summa
300 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glasfönster

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Jubilaren i Ursvik
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Välkommen till Brf Jubilaren, ett grönskande kvarter i det växande Ursvik. Föreningen omfattar 4 hus och består av 141 lägenheter och 3 lokaler. Projektet är byggt av Serneke-bolaget Värmdö Bygg på uppdrag av Riksbyggen. Föreningens hus omfattar Ladugårdsgatan 10-14, Skrivargatan 30-32, Stallgatan 15-21 och Ursviks allé 43-55.

PARKERING
Föreningen disponerar 78 garageplatser 1000kr/mån och 6 MC platser 500/mån. Garaget nås från fastigheten eller från innergården. I området på anslutande gator finns även boendeparkering genom Sundbyberg stad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en fin innergård med gröna områden och en liten lekplats för barn. På innergården finns en gemensamhetslokal som föreningens medlemmar har tillgång till. Här finns även en av ingångarna till garaget. Cykelförråd, barnvagnsrum och miljörum finns i anslutning till föreningens fastigheter.

TV OCH INTERNET
Internet, TV och telefoni ansluts via Sundbybergs stadsnät. Besök www.sundbybergsstadsnät för mer information om leverantörer.

EL
Medlemmarna debiteras individuellt genom uppmätning av respektive bostad.

VARMVATTEN
Medlemmarna debiteras individuellt genom uppmätning av respektive bostad.

FÖRRÅD
Till bostaden tillhör ett förråd belägen i källaren.

OMRÅDET
Ursvik är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. Här har du nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen är du där på en kvart. Som grädde på moset finns även Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna.

KOMMUNIKATIONER
En av Ursviks största fördelar är närheten till Stockholm och även Sundbybergs Centrum. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Med bil tar det ca 15 min till Stockholm city och 20 min till Arlanda flygplats. Det är ca 15 min gångavstånd till närmsta T-bana i Rissne. Även goda bussförbindelser till Hallonbergen (t-bana) och Sundbyberg (t-bana och pendeltåg).

Området

Att bo i Ursvik

Ursvik är ett barnvänligt villaområde men här finns även en del bostadsrätter. Det är nära till flertalet förskolor, skolor och lekplatser. På andra sidan Enköpingsvägen ligger stora matvaruaffärer såsom Willys och Coop. Ursvik ligger vid Järvafältet med stora grönområden och Igelbäckens naturreservat som inrättades 2004 för att skydda och bevara ett tätortsnära naturområde. Igelbäcken ska samtidigt bevaras som ett levande vattendrag. I bäcken lever den sällsynta fisken grönlingen. Området är ett populärt frilufts- och rekreationsområde med eljusspår för löpning och längdskidåkning på vintern.

I närheten finns också Golfängarnas naturområde samt Lötsjön och Råstasjön med den fem kilometer långa ”Hälsans stig” som tar dig runt sjöarna. Lötsjön är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. I närheten finns också den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

Ursviks aktivitetspark invigdes hösten 2008 och ligger utmed Milstensvägen i Ursvik. Parken innehåller bland annat basketplan, skateboardramp och lekplats.

Den senaste stadsdelen som är under uppbyggnad är Järvastaden som binder ihop Solna och Sundbyberg med närhet till både natur och city.

Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre i takt med att Ursviksområdet byggs ut i sin helhet. Närmaste tunnelbanestation är Rissne. Du kan också åka buss till Sundbybergs station där pendeltåg finns.

Köpa eller sälja bostad i Ursvik? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ladugårdsgatan 10

Ladugårdsgatan 10,
174 64 Sundbyberg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Leila Derogar

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 01

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Ursvik, Sundbyberg

  På förhand
  Adress
  Gamla Enköpingsvägen 176
  Månadsavgift
  3 182 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ursvik, Sundbyberg

  Budgivning pågår
  Adress
  Ursviks allé 35
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 489 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  59 kvm