Hoppa till innehåll

Specialister på Tyresö

Hitta mäklare i Tyresö

Välkommen till Bjurfors mäklare i Tyresö!

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Tyresö? Välkommen till Bjurfors Tyresö.

Vi som arbetar här som fastighetsmäklare brinner för varje enskilt uppdrag och jobbar extra hårt för att din bostadsaffär ska uppnå bästa resultat. Genom att anlita oss får du det lilla mäklarföretagets fördelar och den stora organisationens resurser. Mot bakgrund av flera års erfarenhet och intensivt arbete har vi blivit proffs på att förpacka bostäder på ett exklusivt och mycket säljande sätt.

Målet för oss är att varje bostadsspekulant ska känna att här vill jag bo, redan innan de har varit på visning. Det uppnår vi genom att arbeta efter en noga genomarbetad flerstegsprocess som vi kallar för Bjurforsmetoden. Den säkerställer att vi inte missar viktiga detaljer som kan påverka bostadens försäljningsvärde, och samtidigt har vi tillsammans med dig en konkret och förutsägbar plan att arbeta efter, vilket är väldigt uppskattat av våra kunder.

Sammantaget innebär detta att vi kan exponera bostadens fulla potential i allt ifrån bilder till specifika säljande detaljer som kompletterar den säljande bostadspresentationen. För att din bostad ska synas så bra som möjligt på marknaden har vi ett brett och utarbetat marknadsföringskoncept i väl utvalda kanaler och tillsammans med de bästa företagen i branschen. Det här gör att många av våra bostäder säljs redan innan visning, till bästa möjliga pris.

Vi säljer bostäder i hela Tyresö, i områden såsom Fornudden, Tyresö centrum, Lindalen, Tyresö strand, Brevik, Trollbäcken och Skälsätra.

Vi har köparna – i vårt stora intressentregister Boagenten har vi kontakt med köpare som aktivt letar efter sitt drömhem i och kring Tyresö.

Oavsett om du vill sälja bostad, värdera bostad eller är på jakt efter din drömbostad i Tyresö – så finns vi här för dig.

Varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Tyresö!

Tutviksvägen 3A

Bjurfors Tyresö

Tutviksvägen 3A

136 75 Vendelsö

tyreso@bjurfors.se

08-520 267 40

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (8)

Urval av sålda (13)

Hitta mäklare i Tyresö

Hitta din mäklare

Vackra Tyresö med sitt naturnära och stadsnära läge är populärt att flytta till. Bjurfors mäklare i Tyresö hjälper dig gärna att hitta rätt bostad här.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Tyresö

Går du i säljtankar? Eller är du på jakt efter ditt drömhem i Tyresö? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Tyresö.

Tyresö erbjuder det bästa av två världar: här bor du med naturen och havet som närmsta granne men med Stockholms pulserande stadsliv en kort resväg bort. Kombinationen av närhet till både natur och stad gör att fler och fler får upp ögonen för området.

För dig som gillar friluftsliv har Tyresö mycket att erbjuda. Det finns många badplatser för både havsbad och insjöbad. För den båtintresserade finns det flera båtklubbar i Tyresö och vid Notholmen vid Tyresö slott finns även en gästhamn. Från Tyresö Brygga kan Waxholmsbåtarna ta dig till södra skärgården eller till stan. Det finns flera välbesökta utflyktsmål i Tyresö med omnejd, bland annat Tyresta Nationalpark, Alby Friluftsgård och Tyresö slott.

I Tyresö Centrum finns det mesta du kan tänkas behöva – ett 60-tal butiker samt restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och bibliotek. Det finns också ett brett utbud av både kommunala och enskilda förskolor och skolor.

Tyresö har haft en gynnsam värdeutveckling de senaste åren. Inflyttningen är stor och det byggs en hel del i området. I Tyresö finns en stor variation av både villor, bostadsrätter och fritidshus. Oavsett om du är ute efter ett exklusivt hus vid vattnet, en nyproducerad bostadsrätt eller ett hus i ett idylliskt villakvarter så kan du hitta din drömbostad i Tyresö.

Vi förmedlar bostäder i Fornudden, Tyresö centrum, Lindalen, Tyresö strand, Brevik, Trollbäcken och Skälsätra med mera.

Vad utmärker Bjurfors Tyresö?

Stort engagemang – vi som arbetar som mäklare i Tyresö ser det som ett stort förtroendeuppdrag att få sälja en bostad, därför lägger vi ner mycket tid och engagemang i varje försäljning. Vi sätter gemensamma mål tillsammans med dig, guidar dig genom alla steg och finns med dig långt efter att bostadsaffären är avslutad.

Marknadsföring – vi är experter på att förpacka bostäder på ett attraktivt sätt. Vi jobbar hårt för att presentera din bostad med hög kvalitet och ge ett oslagbart första intryck inför visning. Vi optimerar våra marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som är på jakt efter en bostad precis som din.

Hur ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i Tyresö?

Inflyttningen till Tyresö ökar och många är på jakt efter sin drömbostad i Tyresö med omnejd. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Tyresö? Hör av dig till oss så berättar våra mäklare mer.

Sälja bostad i Tyresö – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad tipsar vi om att ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt.

Framförallt har du då tid att annonsera på förhandsmarknaden – det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att hitta spekulanter.

Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också rensa och förbereda inför fotografering och visningar i lugn och ro.

Köpa bostad i Tyresö – vad ska jag tänka på?

Tips till dig som ska köpa en bostad i Tyresö:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs idag på förhandsmarknaden, innan ordinarie visning, så se till att inte gå miste om din drömbostad.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder som förhandsannonseras via På förhand – före alla andra.

Värdera bostad i Tyresö

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Tyresö

  • Erfarna mäklare – vi kan Tyresö
  • Måna om varje affär
  • Service över förväntan

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Tyresö

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.