Välplanerad etta med stort kök i ett attraktivt läge

Centrala Hisingen, Göteborg

Jägaregatan 6a

Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
2 275 kr
Antal rum
1
Boarea
37 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja

Visning

 • måndag 25/1, KL 19:00 - 19:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Välplanerad etta med stort kök i ett attraktivt läge

Här erbjuds en välplanerad etta med stort separat kök i ett expansivt område. Bo i en ljus och fin lägenhet mitt på centrala Hisingen.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga och charmiga bostaden mitt på centrala Hisingen. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Bostaden är charmig och erbjuder rymliga och sociala ytor. I vardagsrummet finns gott om plats att umgås med vänner, tack vare den generösa ytan. Här kan du enkelt dela av vardagsrummet för ett sovrum för den som önskar. Med stora fönster ges ett fint ljusinsläpp, men håller sig fortfarande fritt från insyn.

Interiör

Välkommen till denna ljusa, välplanerade bostaden. Ta klivet in i den inbjudande hallen. På golvet ligger ett ljust parkettgolv (Woodloc) och väggarna är vitmålade. Det finns god plats för förvaring och avhängning direkt till vänster. Från hallen nås även en rymlig och stor klädkammare som är inredd med hyllsystem. Här är väggarna vita och på golvet ligger en mörk trestavsparkett.

Fortsätt vidare in i vardagsrummet där ljuset strålar in från de stora fönstren vilket ger ett härligt, naturligt ljus i rummet. På golvet ligger ett vackert parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. I taket sitter vitbetsad panel som ger rummet karaktär. Den stora ytan ger möjlighet till flera alternativ för möblemang. Här ryms utan problem en stor säng med tillhörande nattduksbord samt en större soffgrupp. Möjlighet finns även till att göra ett eget sovrum om man så skulle önska för att få ett sovrum helt avskilt. Låt fantasin flöda.

Bostadens kök är tidlöst inrett med högblanka vita skåpsluckor. Här kan du njuta av lugna middagar då man enkelt får plats ett större sällskap här. Här finns väl tilltagen plats för såväl stort matbord, så som förvaring. Köket är utrustat med en stilfull kombinerad kyl och frys från Smeg. Här finns även allt du kan tänkas behöva i form av fläkt, varmluftsugn och spishäll. Ovanför den rostfri diskbänk och bänkskivor i massivt trä sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Golvet täcks av ett ljust parkettgolv (Woodloc) och väggarna är vitmålade med en ljus fondtapet.

I hallen når du badrummet som är inrett i ljusa toner. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är kaklade i vitt. Badrummet är utrustat med allt du behöver med en dusch, wc-stol, handdukstork, tvättställ och en stor spegel.

Välkommen på visning!

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Guldtunnan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
19
Antal lokaler
2
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Guldtunnan bildades 1 juni 2008. Föreningen består av 2st flerbostadshus som är sammanbyggda och de är fyra respektive tre våningar. I föreningen finns 19 bostadslägenheter samt 2 lokaler. Fastigheten uppfördes 1932 och inhyste tidigare Gamla Lundby bio. Byggnaden är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Fastighetsförvaltningen sköts av Bo & son Fastighetsservice och den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning. Föreningens medlemmar sköter städning av trapphus och tvättstugan själva, vilket innebär att varje lägenhet får städa trapphusen och tvättstugan några gånger per år. Även snöskottning av innergården sköts av medlemmarna. Föreningen har en egen hemsida: www.brfguldtunnan.se

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
1987 byggdes fastigheten om till bostäder och då gjordes en rotrenovering. Efter det har föreningen gjort stickprov och spolat alla rör, detta gjordes under våren 2009.
2009 Renoverades taket och fasader samt träfasaden på innergården byttes ut.
2010 Byte av ytterdörrar
2010 Ny torktumlare i tvättstugan
2010 Renovering av ventilationssystem
2010 Byte av porttelefonsystem
2010 Installation av fastighetsnätverk
2018- Renovering av trappuppgångarna/korridorerna (målning av väggar, nytt golv, ny belysning med rörelsesensorer)

Inga stora kommande renoveringar på gång.
2021 - Måla fasaden på B-uppgången (träpanelen mot innergården)

Parkering

Det finns alltid lediga parkeringsplatser nära huset. Parkeringsplatser finns ej att tillgå inom föreningen. Man får köpa boendekort och parkera på gatorna i området. Gäller i zon H från 355 kr / mån - 560 kr /mån.

TV/bredband

100/10 mbit via ComHem ingår i avgiften.
Tv från både Comhem och Telia finns.
Fiber-internet via Telia.

Gårdsplats/innergård

Det finns möjlighet att odla blommor och grönsaker i odlingslådor samt ett litet växthus.

Gemensamma utrymmen

Det finns förråd, cykelförråd med ingång från gatan, tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare samt mangel. Sopsortering finns i huset. De boende i föreningen har dessutom möjlighet att nyttja en fin innergård med grillplats.

Månadsavgift

Avgift
2 275 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,698%
Andel av årsavgiften är
4,698%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 795 000 kr
Lägenhetsnummer
3
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
37 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
200 kr
Försäkring
110 kr
Summa
310 kr

Byggnadssätt

Byggår
1932
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Jägaregatan 6a

Jägaregatan 6a,
417 01 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Henrik Björnbäck

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0733-73 74 58
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 509 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2021-01-31 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 35
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 134 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2021-01-24 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Harald Hjärnesgatan 13B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 024 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2021-01-21 19.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Penselgatan 6
  Utgångspris
  2 480 000 kr
  Månadsavgift
  2 686 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gullrisgatan 8B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 282 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm

  Visning: 2021-01-24 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 2B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 768 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4c
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 411 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre hallegatan 54
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Hisingsgatan 23
  Utgångspris
  2 080 000 kr
  Månadsavgift
  2 276 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  34,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 1A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 497 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38,5 kvm

  Visning: 2021-01-23 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sehlstedtsgatan 9C
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 312 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!