Genomgångstrea i attraktiva trädgårdsstaden Hildedal

Centrala Hisingen, Göteborg

Lupinvägen 22

Utgångspris
3 195 000 kr
Avgift
4 690 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
73,5 kvm

Visning

 • söndag 27/9, KL 11:45 - 12:15

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Genomgångstrea i attraktiva trädgårdsstaden Hildedal

Modernt och smakfullt boende som erbjuder bullerbykänsla i attraktiva trädgårdsstaden Hildedal. Stor balkong i soligt söderläge med markis.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Modernt och smakfullt boende som erbjuder bullerbykänsla i attraktiva trädgårdsstaden Hildedal. Högt och fritt läge med trivsam vy över området. I soligt söderläge erbjuds en generös balkong med markis. Lägenheten är belägen i ett hus uppfört 2005 med smakfulla ljusa, tilltalande färg- och materialval. Genomtänkt planlösning och intressant med fönster i vinkel och skiftande takhöjd. Köket av märke Marbodal är klassiskt med varmgråa köksluckor och vitt kakel ovan bänkskivan . Här får man en mycket trevligt matplats invid fönster med vy över området och den tillhörande odlingslotten. Vardagsrummet med sina härliga kvadratmetrar ger gott om plats för social gemenskap. Dessutom finns här två rogivande sovrum och ett helkaklat badrum med både fönster och tvättavdelning. Förvaringsmöjligheter i flera garderober, rymlig klädkammare och stort förråd i anslutning till entrén.

Hildedal med sina gröna omgivningar är en modern idyll som lockar många. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till barnomsorg, fina strövområden, sportanläggning, golfbanor och köpcentrum. Mycket goda kommunikationer genom hållplatser för stombuss och vanlig buss inom bekvämt avstånd.

Interiör

Inbjudande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter direkt till vänster i form av en hatthylla. På golvet ligger grå klinkers.

Köket av märke Marbodal från 2018, är klassiskt och smakfullt med varmgråa köksluckor, vitt kakel ovan den exklusiva corianskivan i vitt. Gott om arbetsyta och förvaring. Här får man en mycket trevligt matplats invid fönster med vy över området och den tillhörande odlingslotten. Stort fönsterparti och fransk balkong skänker ljus. Maskinparken består av spis med häll, fläkt, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Genomgående för hela lägenheten är ekparkett på golvet och vita allmogelister från 2017.

Det luftiga vardagsrummet är mycket trivsamt och ger plats för både soffgrupp och läshörna. Rummet har ett stort fönsterparti samt utgång till balkongen åt söder vilket ger ett härligt ljust rum att trivas i. Väggarna är målade i en industriell grå ton.

Balkongen som erbjuder många soltimmar, från förmiddag till eftermiddag, har en underbar fri vy som ger en påtaglig bullerbykänsla. En skön markis skyddar både mot regn och solens strålar. Plats för både bord och stolar. Här kan du koppla av och verkligen njuta. Vid ingången finns även en gemensam loftbalkong med plats för matgrupp.

Sovrum ett angränsar till vardagsrummet. Här är det en charmigt och karaktäristiskt fönsterparti i vinkel. Den höga takhöjden ger en ljus rymlig känsla. Här finns en rymlig skjutdörrsgarderob. På en av väggarna är det en tapetserad, mönstrad fond.

Innanför köket finner vi det andra sovrummet som idag används som barnrum. Även här är det fönster i vinkel.

Det helkaklade badrummet är ljust och fräscht med vita kaklade väggar samt svart klinkergolv. Ett praktiskt fönster ger badrummet ett härligt ljusinsläpp. Här finns tvättställ, spegel, badrumsskåp, handdukstork, vägghängd toalett och dusch. Stora delar är från 2017. Längs ena kortsidan finner man en mycket praktiskt tvättavdelning, med arbetsbänk ovan tvättmaskinen och torktumlaren.

Mellan kök och vardagsrum finner man lägenhetens rymliga klädkammare med gott om hyllor och stänger. Även värmepannan från Nibe, modell Fighter 310P finner man här. På golvet ligger plastmatta.

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Hildedal
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
34
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Göteborg Tuve 15:19 i Göteborgs kommun med därpå uppförda 6 st bostadshus om två våningar och 5 st bostadshus om tre våningar med 34 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 1st samlingslokal och 30 p-platser. Fastighetens adress är Kamomillvägen 2-36 och Lupinvägen 4-38.

Tv och bredband: I avgiften ingår kabel-tv via KanalDigital (grundutbud). Det är förberett för bredband via fiberkabel, abonnemang tecknas separat av br-innehavaren, flera leverantörer finns avv välja på.

Gemensamhetslokaler: I föreningen finns en föreningslokal som är möjlig att hyra för middagar, födelsekalas med mera. För mer information se föreningens hemsida.

Odlingslotter: Vissa av lägenheterna i föreningen har en odlingslott och skall skötas av bostadsrättsinnehavaren.

Renoveringar: Föreningen arbetar utefter en långsiktig underhållsplan, vilken uppdateras löpande.
2010-2011 - Målning av förråd längs Lupinvägen, återvinningsrum samt carportar.
2013 - målning av träfasader och förrådsdörrar
2015 - Fasadrengöring putsade fasader, byta av balkongavskiljare, alla lövutkastare samt avfallsburkar. 2016 översyn ventiler, montering av stormkåpa på/ över alla ventiler på Kamomillvägen. Det har också skett en översyn av värmepumpar, brister är åtgärdade. Målning av undertak och gula förråd är utfört och altaner på kamomillvägen är utbytta. Det kommer också att ske en översyn av ventiler och fogar runt fönster och altandörrar på Kamomillvägen även byta av luftfilter kommer att ske inom snar framtid.

Hemsida: www.brfhildedal.se

Föreningens ekonomi

Inga beslutade avgiftsförändringar.

Parkering

I föreningen finns 36 st parkeringsplatser utan tak att hyra (200 kr/mån). Som br-innehavare är man garanterad att få hyra en p-plats, men man måste då ansöka om detta till föreningen. Några av parkeringsplatserna är utrustade med laddningsstation för elbil. I mån om plats kan man hyra ytterligare en p-plats.

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och samlingslokal.

Övrigt

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Månadsavgift

Avgift
4 690 kr

I avgiften ingår kabel-TV. Bostadsrättsinnehavaren står själv för värme (värmepump) och el. Gällande vattenförbrukningen så betalas en schablonavgift som stäms av en gång per år. Vattnet läggs på hyresavin efter egen förbrukning och läses av en gång per året.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,66201%
Andel av årsavgiften är
2,66201%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 195 000 kr
Lägenhetsnummer
1010
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
73,5 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
620 kr
Försäkring
160 kr
Vatten/Avlopp
150 kr
Summa
930 kr

Elkostnaden är för El + elnät samt uppvärmningen. Uppgiften om försäkring, vatten och el är väldigt individuell och skall ses som riktvärden. Kostnaderna varierar med hushållets storlek och sammansättning.

Byggnadssätt

Byggår
2005

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2019-10-10

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lupinvägen 22

Lupinvägen 22,
417 49 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-09-21 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Arvid Lindmansgatan 23B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 693 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-09-28 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Hallegatan 15
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 564 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 2020-09-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Godemansgatan 4B
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 640 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-09-27 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 11
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2020-09-27 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 3B
  Utgångspris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 271 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  97 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 853 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  65 kvm

  Visning: 2020-09-27 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20b
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2020-09-23 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 9
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 232 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 339 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rambergsvägen 23D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 869 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  56 kvm