Hoppa till innehåll
Underbart läge. Grässkärsgatan 29 - Bjurfors

Spektakulär arkitektur längst in på återvändsgata med panoramautsikt över havet och södra skärgården

Önnered, Göteborg

Grässkärsgatan 29

Slutpris:
17 500 000 kr
Antal rum:
7
Tomtarea:
1006 kvm
Byggår:
2017

Ansvarig mäklare

  • Underbart läge
  • Vacker arkitektur
  • Fin belysning kvällstid
  • Trevlig belysning även på altansidan
  • Altan/dansbana

Om Önnered

Mäklaren om Önnered

BO I VÄSTRA GÖTEBORGS GÖMDA PÄRLA
Här bor du i ett lugnt område blandat med villor, radhus och flerfamiljshus. Önnered ligger precis vid havet och bjuder på ett kuperat område där berg och skog blandas. Här hittar du också underbara badplatser och vandringsleder.

MED DOFT AV HAV
En solig dag kan du snöra på dig skorna och promenera ner till småbåtshamnen Önnereds brygga för att njuta av havets salta doft längs Eskils kanal vilken leder till Fiskebäck. På andra sidan kanalen ser du öarna Stora och Lilla Rösö som också hör till Önnered. Båda öarna har fina badvikar och på Lilla Rösö har fiskarna sina sjöbodar, vilka utgör ett pittoreskt inslag i landskapsbilden. Kanske går du sen vidare in i Önnereds villaområde som leder dig till Högen med sin vackra skog.

Året om är Ganlet en populär badplats. På sommaren kan du njuta av solen från de varma klipporna och vintertid kanske du vågar dig på ett dopp från en av badstegarna? Mittemot Ganlet ligger Rörvik som gillas av småbarnsfamiljerna då det bjuder på en gräsmatta, en liten sandstrand och bad från bryggan.

NÄRHET TILL SKOLOR OCH SPORT
Önnered är populärt bland barnfamiljer och inom promenadavstånd finns här flera förskolor samt Högenskolan med klasser F-3 och Önneredskolan med klasser F-9. Bredvid Önneredskolan ligger Önneredsplan där fotbollsklubben IF Väster huserar. Det går regelbundna kommunikationer med buss till Frölunda Torg och där kan du sen fortsätta med buss eller spårvagn in till centrala Göteborg. Med bil tar det bara tio minuter in till stadens puls.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Önnered? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND