Helrenoverad med öppen planlösning och en uppskattad balkong i västerläge

Ruddalen, Göteborg

Gitarrgatan 3

På förhand
Utgångspris
2 095 000 kr
Avgift
4 051 kr
Antal rum
2
Boarea
57,4 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 12
Hiss
Ja

Helrenoverad med öppen planlösning och en uppskattad balkong i västerläge

En bostad utöver det vanliga, belägen på femte våning och genomgående renoverad

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-487925

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en bostad utöver det vanliga på femte våning i populära Brf Triangeln. Denna hörnlägenhet, med ljusinsläpp från två håll, har blivit helrenoverad under de senaste åren med nytt kök samt genomgående bredspacklade och vita väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar med härliga sällskapsytor och ett påtagligt ljusinsläpp. Balkongen är i västerläge och föreningen håller för tillfället på med ett projekt som gör dessa betydligt större, klart 2020. Detta är en bostad för dig som söker ett bekvämt och bekymmerlöst boende som bara det är att flytt in i. Stabil och välskött förening samt närhet till både natur, hav och allmän service. Perfekt boende för både gammal och ung. På Gitarrgatan bor du med närhet till det mesta. Gångavstånd till Frölunda torg med allehanda butiker och Ruddalens motionsområde. Områdets fina natur och närhet till havet är som klippt och skuret för både motionärer och hundägare. Härifrån tar du dig enkelt med spårvagn till Göteborgs centrala delar och för dig som föredrar att cykla finns välhållna cykelleder alldeles runt knuten.

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong i sydvästläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns barnvagnsrum, cykelförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

TV/bredband

Basutbud för digital-TV från Com Hem är inkluderad i avgiften

Bredband ingår i avgiften.

Parkering

P-plats kan hyras av Musikvägens parkeringsförening.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 051 kr

Värme, vatten, kabel-tv och bredband

Ekonomi

Andel i föreningen
0,43645%
Andel av årsavgiften är
0,43645%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Lägenhetsnummer
28
Våningsplan
5 av 12
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
57,4 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1962

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Triangeln
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Ja

Allmänt om föreningen

HSB Triangeln består av Gitarrgatan 1 och 3 samt Fiolgatan 2. Totalt har föreningen 214 lägenheter, lokaler för fritidsverksamt och två lokaler som går att hyra för olika ändamål. I föreningen finns även en fullt utrustad övernattningslägenhet som går att hyra mot en mindre kostnad. Föreningen erbjuder olika aktiviteter för sina medlemmar så som friskvård, studiecirklar och utflykter. Utbudet varierar från säsong till säsong, mer information om föreningen hittar du på www.hsbtriangeln.gbg.nu .

I respektive hus finns två hissar, varav den ena är extra stor så att du med exempelvis hjälpmedel på ett lätt och smidigt sätt kan komma in i hissen. Föreningen innehar marken med tomträtt(omförhandlas 2020)

Föreningen har följande disponering av lägenheter: 33 st 1 rok, 70 st 2 rok, 105 st 3 rok och 6 st 5 rok.

Fastigheterna är väl underhållna och utöver stambytet som skedde runt åren 2004-2005 har föreningen genomfört renovering av fasader och fönsterbyten. Byte av fönster och balkongdörr avslutades 2016. Även ombyggnad av hissarna gjordes under 2009 enligt gällande EU-direktiv. Porttelefoni har installerats. För information kring renoveringar, se årsredovisningen.

Lägenheten ligger i ett mycket attraktivt område för både unga, barnfamiljer och äldre. Förskola finns inom området. På några minuter går du till hållplatsen Musikvägen som trafikeras av tre spårvagnslinjer som tar dig in till centrala Göteborg. Vill du shoppa ligger Frölunda Torg cirka
5-10 minuters gångväg från bostaden. På torget finns över 100 butiker, restauranger och caféer. Ruddalens motions- och idrottsområde ser du från lägenheten. Här finns något för de flesta aktiva. Olika gång- och löparspår, fotbollsplaner, skrinnarbana, utegym med mera. Älskar du havet eller vill bada kan du på några minuter cykla ner till havet och ta dig ett dopp. Från Frölunda Torg finns det bussförbindelser som tar dig ut mot havet eller andra delar av Göteborg.
Längs allén som ligger längs gångvägen mot Frölunda Torg ligger Positivparken, Göteborgs näst största lekpark. Lekparken invigdes sommaren 2013 och uppskattas av både stora och små!
På Frölunda Kulturhus, som ligger bredvid Frölunda Torg, ligger Frölunda bibliotek. Här hittar du även en simhall. Kort och gott, Ruddalen erbjuder närhet till det mesta du behöver i din vardag!

Föreningen vill träffa den nye köparen, vänligen kontakta expeditionen.

Området

Mäklaren om Ruddalen

Ibland vill man ha lugn och ro och ibland dyka in i storstadens nöjesutbud. Ruddalen erbjuder en mix av stad och rogivande natur som sträcker sig ända in på knuten, bara tio minuter från Linné.

FRILUFTSLIV OCH KAFFE LATTE
Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet med samma namn. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. Har du tur ser du kanske ett rådjur eller en räv. På Slottsberget ligger en fornborg med bronsåldersröse och andra fornlämningar där du kan känna historiens vingslag. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Apropå tid, så tar det inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda – med butiker såväl som kaféer och lunchställen.

LEKFULLT OCH JORDNÄRA
Det är enkelt att ta sig till Ruddalen och spårvagnen gör stopp på flera hållplatser med musikaliskt klingande namn. De tio röda höghusen med konkav form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

STAD OCH HAV
Om andan faller på (och vädret tillåter) kan du packa badväskan och cykla iväg till havet. Tjugo minuter senare kan handduken rullas ut på populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag – ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Köpa eller sälja bostad i Västra Frölunda? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gitarrgatan 3

Gitarrgatan 3,
421 41 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-487925

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Fagottgatan 8
  Utgångspris
  2 175 000 kr
  Månadsavgift
  3 346 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-08-09 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Adress
  Fiolgatan 8
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 661 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69,3 kvm

  Visning: 2020-08-10 18.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fiolgatan 6
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 940 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Klarinettgatan 4
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 408 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Musikvägen 40
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 833 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fagottgatan 10
  Utgångspris
  2 890 000 kr
  Månadsavgift
  4 228 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Trumpetgatan 8
  Utgångspris
  3 190 000 kr
  Månadsavgift
  4 345 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Ruddalen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mandolingatan 9
  Pris
  2 490 000 kr
  Månadsavgift
  3 393 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!