Mäklare i Åre

Välkommen till Bjurfors mäklare i Åre!

På vårt mäklarkontor i Åre arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Åre med omnejd.

Hur kan du få maximalt betalt för din nuvarande bostad och ett bättre utgångsläge till nästa? Vi har kompetensen och verktygen som en stor aktör, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje försäljning. Ta ett steg upp och kontakta oss för ett första rådgivningsmöte.

Medarbetarna hos Bjurfors Åre är bofasta på orten och har stor kunskap om områden så som Åre by, Sadeln, Björnen, Tegefjäll och Duved. Oavsett om du vill ha en kostnadsfri offert eller funderar på att sälja din bostad så är det rätt att kontakta oss på Bjurfors Åre.

I vår personalstyrka har vi både erfarna kollegor och nya hårt arbetande mäklare som hjälper dig med din bostadsaffär. Vi är ett starkt sammansvetsat team och är övertygande om att bra samarbete på kontoret ger mervärde till dig som kund. Både vad gäller högt slutpris och antal spekulanter.

Med trevliga medarbetare får kunden också en bra upplevelse genom hela kontakten med oss. Till detta är vi också stark marknadsledare på orten sedan drygt 30 år tillbaka och har ett omfattande kontaktnät som sträcker sig över landets mest attraktiva regioner.

Bjurfors Åre

Besöksadress:
Stationsvägen 25
837 23 ÅRE

E-post:
Telefon: 0647-66 39 00
Fax: 0647-66 39 39

Våra mäklare i Åre hjälper dig att sälja din bostad i bland annat:

Åre By
8
Björnen
1
Duved
0
Tegefjäll
0
Åre Sadeln
0