Hoppa till innehåll

122 fritidshus till salu

Resultat i lista

122 bostäder till salu

Resultat på karta

122 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Fritidshus till salu

Att köpa fritidshus eller sommarstuga är härligt. Kanske har du längtat länge och sett ut precis vad du vill ha för sorts fritidshus, och var det ska ligga. Eller så har du en dröm om sjöläge, havsnära, skogen eller skärgården. Kanske en liten lantlig juvel som får alla dina torpardrömmar att gå i uppfyllelse. Det kan vara en fjällstuga med närhet till skidåkning och natur som lockar, eller en sommarstuga för varma sommarkvällar och sand mellan tårna.

Skulle du vilja läsa tips kring vad som är bra att tänka på inför köp av fritidshus kan du hitta många goda råd i vår Köpa fritidhus-guide.

Våra skickliga mäklare är vana att förmedla alla olika sorters fritidsbostäder, och har både den kunskap och erfarenhet som behövs för att guida dig från drömmen till dess förverkligande. Utbudet av fritidshus till salu kan givetvis variera under året, men vi förmedlar fritidsbostäder i hela Sverige och många attraktiva semesterorter som Båstad, Åre, Marstrand, Stockholms skärgård, Gotland, Österlen med flera.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att prata om nästa steg i din bostadskarriär.