Lyxig lägenhet i centrala Linköping

Centrum, Linköping

Torggatan 3

På förhand
Avgift
4 212 kr
Antal rum
3
Boarea
85 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Lyxig lägenhet i centrala Linköping

Nu ges chans att förvärva en otroligt fin trerumslägenhet på 85 kvm. Hela lägenheten är totalrenoverad med minimalistisk stil och andas exklusivitet.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På Torggatan 3 ges nu chans att förvärva en otroligt fin trerumslägenhet på 85 kvm. Hela lägenheten är totalrenoverad med minimalistisk stil och andas exklusivitet. Väldisponerad planlösning med stor takterrass och rikligt med ljusinsläpp.

Lägenheten totalrenoverades under 2018 och erbjuder ett lyxigt, sobert och välplanerat kök med svarta vitvaror från Miele. Induktionshäll med integrerad fläkt, integrerad kyl och frys, dubbel vinkyl i köksö. Svart stenskiva och gråa luckor med tryck-och-öppna-beslag. Köket disponeras tillsammans med vardagsrummet i en öppen planlösning. Ljus matplats vid fönster samt plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till härlig takterrass i sydöst med trätrall och gräsyta. Här avnjuts långa varma sommarkvällar.
Stort sovrum i härlig grå färgsättning. Stor klädkammare som även kan användas som ett extra sovrum. Stilrent och lyxigt duschrum med egen tvättavdelning från 2018 med maskinell utrustning från Miele.

Bostadsrättsföreningen tillhandahåller även en gemensam terrass med spabad på taket.
Perfekt adress för er som vill bo lugnt och skönt men mitt i stan. Gångavstånd till hela Linköping city samt allt det har att erbjuda vad gäller service och förnöjelser.

Varmt välkomna på visning!

Interiör

-Hall-
Stor och rymlig entréhall. Svart klinker på golv och ljust målade väggar.

-Kök-
Kök i sober färgsättning med svarta vitvaror från Miele. Svart stenskiva, integrerad kyl och frys samt induktionshäll med inbyggd fläkt. Köksö med förvaring samt två stora vinkylar. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

-Vardagsrum-
Stort vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matbord. Utgång till terrass. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

-Terrass-
Härlig terrass med trätrall och gräsyta i sydöst.

-Sovrum-
Stort och ljust sovrum i härlig grå färg. Genomgående parkettgolv.

-Klädkammare-
Ytterligare ett sovrum som idag används som klädkammare. Här finns gott om förvaring. Ljus heltäckningsmatta och ljust målade väggar.

-Duschrum-
Lyxigt duschrum med maskinell utrustning från Miele. Stor kommod med djupa lådor. Egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk. Grått klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Kaklad fondvägg vid dusch-hörna i samma nyans som golvet.

Utvald detaljbild

Fakta

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 212 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
1
Max antal sovrum
2
Boarea
85 kvm*

* Bostadsrättsföreningen

Området

Att bo i Linköping centrum

Centrum består av stadskärnan med Trädgårdsföreningen, sportanläggningar vid Tinnerbäcksbadet, Stångån med promenadstråk och nybebyggelse av bostäder, den tidigare stadsdelen Hunneberg med kullerstensgator som gränsar till Linköpings stadsbibliotek och slottsparken där landshövdingen huserar i Linköpings slott. Innerstaden är stadens kulturella och kommersiella centrum. Där återfinns också Konserthuset med sitt utsmyckade entrétorg.

Bebyggelse från tiden före förra sekelskiftet finns främst runt Domkyrkan, slottet och Stora Torget. Trädgårdsföreningen som anlades 1859 är stadens oas och Linköpings stadspark.

Bostadsbebyggelsen i innerstaden består nästan bara av flerbostadshus. Tillväxten av handels- och kontorsytor har varit stor. Under slutet av 1970-talet började en omfattande bostadssanering och under 2000-talet har det tillkommit närmare 800 nya lägenheter, bl.a. Magasinstorget, Kanberget, gamla ”Slöjdis” och Drottningtornet vid Stångån. Förnyelse och komplettering av bebyggelsen pågår med byggnation av 110 lägenheter på Tinnerbäcks-parkeringen.

Vid Stora torget finns flerbostadshus, kontor, restauranger, affärer och hotell med mysiga restauranger som sommartid sjuder av liv och rörelse. Strax intill Stora torget ligger Trädgårdstorget som också har mysiga caféer.

Köpa eller sälja bostad i Linköping? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Linköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Torggatan 3

Torggatan 3,
582 19 Linköping

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Centrum, Linköping

  Adress
  Trädgårdstorget 4
  Utgångspris
  2 800 000 kr
  Månadsavgift
  1 235 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm