Det doftar nytt och fräscht

Vallabrink, Täby

Odlingsvägen 17 A

Utgångspris
10 500 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
801 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
158 kvm

Visning

 • söndag 26/1, KL 13:00 - 13:35

  Öppen visning, välkommen! Föranmäl gärna ditt intresse.

Boka visning

Det doftar nytt och fräscht

Letar du efter en nyproducerad familjevilla (Myresjöhus) i attraktiva kvarter? Då kan detta boende vara något för just dig!

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-778 78 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning, entréplan
Planlösning
Planlösning, övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Letar du efter en nyproducerad familjevilla (Myresjöhus) i attraktiva kvarter? Då kan detta boende vara något för just dig! 7 r.o.k. fördelade på 158 välplanerade kvadratmeter i två plan. Genomgående målade väggar och parkettgolv. Stora, fina uteplatser samt balkong som ger sol från tidig morgon till sen kväll. Stilrent HTH-kök i öppen planlösning med sällskapsrummet. Två fräscha våtutrymmen. Fyra-fem charmiga sovrum. Frånluftvärmepump med vattenburen värmesystem (golvvärme på hela entréplan). Inbyggd mediacentral. Larmsystem. Fin och plan trädgårdstomt. Dubbelgarage. Nära härlig grönska, vacker natur och fina promenadstråk. Goda kommunikationer med buss. Runt hörnet har du Täby Centrum med dess kommer och kultur. Bra förskolor och skolor finns att tillgå. Detta kan vara den bostad du alltid drömt om? Varmt välkommen på visning!

Interiör

ENTRÈPLAN:

Hall:
Välkomnande hall. Målade väggar och på golvet klinkers.

Duschrum/wc:
Fräsch duschrum/wc. Helkaklade väggar och på golvet klinkers. Här finns bl.a. duschhörna med vikbara duschväggar, wc-stol, tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning. Litet fönster ger ett extra rikt ljusinsläpp. Spotlights i tak.

Sällskapsrum:
Rymligt sällskapsrum i öppen planlösning med köket. Målade väggar och på golvet parkett. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och bekanta. Plats för stort matbord. Utgång till uteplats.

Uteplats:
Trädäckad uteplats soligt söderläge. Här kan du sitta och njuta, större delen av dagen, en härlig vår- sommar eller höstdag, med en varm kopp kaffe eller te, tillsammans med en bra bok eller tidskrift.

Kök:
Stilrent kök. Målade väggar och på golvet parkett. Här finns bl.a. kyl, frys, induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikro samt diskmaskin. Ljusa köksluckor. Kakel ovanför arbetsytorna. Granitbänkskivor. Två rostfria diskhoar. Spotlights i tak.

Sovrum I (Arbetsrum):
Det första av fyra sovrum. Målade väggar och på golvet parkett. Garderob. Utgång till uteplats.

Tvättrum:
Praktisk tvättrum. Målade väggar och på golvet klinkers. Här finns bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Värmepump. Städskåp. Rostfri diskho. Gott om skåp.

ÖVRE PLAN:

Allrum:
Fint allrum. Målade väggar och på golvet parkett. Utgång till balkong.

Balkong:
Stor, fin balkong i soligt söderläge.

Sovrum II:
Det andra av fyra sovrum. Målade väggar och på golvet parkett. Walk-in-closet (eller ytterligare ett sovrum beroende på behov).

Badrum/wc:
Fräsch badrum/wc. Helkaklade väggar och på golvet klinkers. Här finns bl.a. badkar, duschhörna med vikbara duschväggar, wc-stol, dubbla tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning. Spotlights i tak. Golvvärme.

Sovrum III:
Det tredje av fyra sovrum. Målade väggar och på golvet parkett. Garderob. Linneskåp.

Sovrum IV:
Det fjärde av fyra sovrum. Målade väggar och på golvet parkett. Garderob. Linneskåp.

TÄBY:

Täby kommun ligger cirka två mil norr om Stockholm, nära skärgården, innerstaden och Arlanda. I kommunen bor drygt 70 000 invånare. Täby har vuxit snabbt under de senaste decennierna och sedan 1948 har antalet invånare mer än femdubblats. Kommunen har dock kvar sin ursprungliga prägel, med flera orörda grönområden runt knuten. Föreningslivet är stort och rymmer bland annat många idrottsklubbar.

Täbys skolor är av mycket god kvalitet visar en granskning av Skolverket. I Täby får man välja skola, och de kommunala skolorna arbetar under samma villkor som privata förskolor och skolor. Även annan omsorgsverksamhet drivs i stor omfattning av privata utförare.

Efter kommunvalet 2018 styrs Täby av en allians bestående av Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna.

I Täby verkar över 8 000 aktiva företag. De flesta är mindre företag med verksamhet inom tjänstesektorn, handel och elektronik/IT.

Täbys yta omfattar cirka 66 kvadratkilometer och gränsar i söder till Danderyd, i norr till Vallentuna och Österåker, i väster till Sollentuna och i nordväst till Upplands-Väsby.

Skogen och vattnet är framträdande i Täby där vi har flera stora grönområden, flera sjöar, en kuststräcka och två av Sveriges största småbåtshamnar.

Täbys historia går långt tillbaka och många av de 37 runristningar som finns i trakten vittnar om vikingarnas liv och leverne. Den mest omtalade vikingen var Jarlabanke - en bondehövding som sade sig "äga hela Täby".

Fakta

Fastighetsbeteckning

Polkan 44

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (2015-12-10) Stadsplan (1975-05-14)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
10 500 000 kr
Rum
7
Sovrum
4
Max antal sovrum
5
Boarea
158 kvm*
Tomtarea
801 kvm

* Areauppgifter enligt säljaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2019
Fasad
Liggande träpanel
Grund
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Värmepump med vattenburet system
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glas

Energideklaration

Utförd
Behövs ej

TV/bredband

Fiber installerat (öppet stadsnät)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Täby Polkan GA:2

Förmån: Officialservitut Ledning, 0160-0337/1977.1
Förmån: Officialservitut Ledning, 0160-16/6.2
Förmån: Officialservitut Väg, 0160-16/6.1

Ekonomi

Fastställt
2019
Kod
210, Småhusenhet, tomtmark

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
5
Hushållsström
22 000 kr
Försäkring
7 000 kr
Renhållning
3 000 kr
Vatten/Avlopp
4 000 kr
Summa
36 000 kr

OBS! Driftkostnaden har tagits fram genom en schablonuträkning.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Täby

Välkommen att bo och trivas i Täby kommun, en kraftigt växande kommun rik på både kultur- och naturupplevelser. Här bor du på bekvämt avstånd till både Stockholm city och skärgården. Samtidigt finns allt du behöver i Täby med shopping, nöjen, kultur, restauranger och service. Här finns ett av nordens största inomhuscentrum.

Täby är uppdelat i flera kommundelar. I norra Täby finns Täby Kyrkby, i västra finns Valla, Ella, Ensta, och Täby Centrum, i södra ligger Lahäll, Näsbypark och Roslags Näsby samt i östra Viggabyholm, Hägernäs och Gribbylund.

Bebyggelsen i Täby är blandad med både villor och radhus samt ett flertal lägenhetsområden där Grindtorp och Näsbydal utmärker sig med sin unika arkitektur. I kommunen finns också stora vackra naturområden och nära till vatten. Kommunen sätter stort fokus på att behålla Täby grönt.

I Täby finns det alltid något att göra och gott om möjligheter att idrotta och motionera. Täby har ett aktivt föreningsliv med närmare 600 verksamma föreningar inom olika områden. Täby har även ett rikt kulturliv och här finns alla förutsättningar för en spännande fritid. I kommunen finns förskola, flera grundskolor, gymnasium och fritidsgårdar. Täby Kulturskola erbjuder utbildning i sång och musik. Täby Musikklasser är en del av grundskolan i Täby där man väljer att läsa utvidgad musikundervisning med inriktning mot körsång. Här finns även Komvux och svenska för invandrare, SFI.

Täby ligger nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby. Vid Östra station och Mörby centrum sker omstigning från tåg till tunnelbana vidare mot Stockholms city. I Täby finns en bred busstrafik där många bussar utgår från Täby centrum. Det är också smidigt att ta sig till andra kommuner som Danderyd, Vallentuna, Sollentuna och Upplands Väsby.

Köpa eller sälja bostad i Täby? Kontakta våra mäklare i Täby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Odlingsvägen 17 A

Odlingsvägen 17 A,
187 51 Täby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-778 78 77