Stylat för försäljning. Låt fler se det.

Funderar du på att flytta? Då kan det vara bra att veta att Bjurfors förmedlar fler bostadsrätter i centrala Göteborg än något annat mäklarföretag – och det har vi gjort i hela tolv års tid.

Att kunderna kommer tillbaka till oss gång på gång beror förmodligen på att vi har branschens bästa mäklare som ger allt vid varje försäljning – i kombination med ett stort spekulantregister. Dessutom har vi ett dedikerat team av skickliga stylister och erfarna fotografer, som med fingertoppskänsla tar fram professionellt material som presenterar just din bostad på det sätt som passar den bäst. Allt för att du ska få maximalt betalt.

Boka en värdering av din bostad i city

Välkommen att kontakta Göteborg Citys största mäklarföretag för rådgivning och kostnadsfri värdering. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Erbjudandet gäller muntlig värdering, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy

Inspireras av unika hem på Instagram: @bjurfors_goteborg

För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!För mer inspriation @bjurfors_goteborg på Instagram!