Slottshöjden, Helsingborg

Elias Follins Gata 20

Såld, 2020-12-11
Slutpris
1 500 000 kr
Avgift
2 707 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
39 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

  • Ansvarig mäklare

    Linette Nerheim

    Fastighetsmäklare / Partner

    :
    Telefon: 0701-64 67 36

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors
. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors

Uppe på Slottshöjden finner du denna vackra bostad. Här bor du på nära gångavstånd från både Helsingborgs centrum, lummiga parker och lekplatser men också Olympia fotbollsarena och Pålsjö skog.

. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors
. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors

Denna vackra bostad kantas av stora ljusinsläpp, charmig planlösning och vackra golv.

. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors
. Elias Follins Gata 20 - Bjurfors

Området

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är en av Nordens äldsta städer. Redan i slutet av 900-talet har det troligtvis funnits en mindre befästning uppe på landborgen. Staden tillhör Öresundsregionen och är Skånes andra största stad. Här befinner du dig endast 4 km från Helsingör i Danmark. Fram till mitten 1800-talet betecknades Helsingborg som småstad men antal invånare ökade explosionsartat i samband med att industrialismen i staden tog fart. Helsingborg växer fortfarande och efterfrågan på nya bostäder blir allt större.

Helsingborg är förutom den breda kustremsan omgivet av parker, grönområden och skog för ett aktivt liv. Här finns naturreservat, vandringsleder, lekplatser, badplatser och cykelleder i varierande miljöer. Helsingborgs centrum ligger alldeles intill havet och är den äldsta delen av staden. Här sjuder det av liv året om. Restauranger, caféer och barer ligger tätt både inne bland husen och nere vid Öresundskusten.

På sommaren solar och badar du mitt i centrum. Här finns det ett flertal badplatser att välja på utifrån väder och humör. Gröningen är en populär plats för folk i alla åldrar med stora gräsytor, lekplats, promenadstråk, trädäck och badbrygga. Fria bad är en bred sandstrand med tre badbryggor och en trevlig fiskrestaurang som vetter mot havet.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Helsingborg? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City eller Bjurfors mäklare i Helsingborg Norr. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.