Hoppa till innehåll
Två stora fönsterpartier!. Bolmensvägen 20 - Bjurfors

Optimalt planerad 1:a med låg avgift!

 • På förhand
 • 26 kvm
 • 1 rum

Årsta, Stockholm

Bolmensvägen 20

Avgift:
1 385 kr
Antal rum:
1
Boarea:
26 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
0,5

Optimalt planerad 1:a med låg avgift!

På Bolmensvägen i Årsta finner man denna optimalt planerade 1:a med låg avgift- perfekt första boende! Här bor du centralt nära goda kommunikationer!

Beskrivning

Fantastiskt fin lägenhet med stora vackra fönster som vetter mot den fina grönskande gården på baksidan av huset. Då huset ligger i soutteräng blir det en trappa högt upp över marknivå!

Lägenheten disponeras enligt följande: Hall med entrégolv och liten trapp i sten. Säkerhetsdörr. I hallen finns en inbyggd garderob med överskåp samt ingång till badrummet som har kaklade väggar och badkar. Från hallen tar man sig vidare in i vardagsrum/kök som har en halvöppen planlösning med köksdel och vardagsrumsdel för sig. I vardagsrumsdelen finns en större garderob på plats och i rummet ryms säng, soffa, bord och hylla/tv-bänk eller t.ex. byrå. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är målade i vitt och har en mörkare fondtapet. Köket har vita släta luckor, vitt kakel ovan arbetsytorna samt spis med häll och ugn, kyl/frys och köksfläkt. På golvet ligger en ljus linoleummatta. Mellan köksdel och vardagsrumsdel ryms ett matbord om man så önskar. Tips kan också vara att bygga ett slagbord/ slagskiva på slutet av köksbänken mot vardagsrummet som enkelt kan fällas upp vid behov!

Välkommen på visning!

Mäklare

Håll koll på detta objekt

 • Två stora fönsterpartier!
 • Bra med utrymme för säng/ soffa!
 • Lummigt läge högt över marknivå!
 • Rymlig köksdel.
 • Detaljbild.
 • Vy mot kök och hall.
 • Plats för litet matbord.
 • Köket.
 • Detaljbild.
 • Vackra fönster!
 • Garderob finns på plats.
 • Kaklat badrum med badkar.
 • Välkommen till Bolmensvägen 20!
 • Gården med grillmöjligheter och härliga gräsytor!
 • Grönskande gården!

Planritning

Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Bolmen 1
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bolmen 1 bildades år 2009 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 155 hushåll, varav cirka 134 bostadsrätter och 21 hyresrätter. Det finns 18 lokaler/lagerutrymmen i föreningen. Föreningen äger marken.

Föreningens styrka är de optimalt planerade lägenheterna med generösa takhöjder och bevarade originaldetaljer, och det trivsamma grönområdet som tillhör föreningen med många uteplatser, grillar och lekplats.Föreningens boeendeenkät för 2014 visar att trivseln är hög bland föreningens medlemmar och hyresgäster och samtliga uppgav i enkäten att de skulle rekommendera andra att flytta hit.

Byggår 1942 1995-1997 byttes V/A-stammar i kök och badrum. Även elstammar byttes samma år.

Fastigheten är k-märkt enligt klassificering Grön vilket innebär restriktioner vid invändiga och utvändiga renoveringar. Bland annat ska planlösningar och orginalsnickerier bevaras.

Bostadsfakta
Uppvärmning: fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft (tilluft via fönsterventiler (vardagsrum och sovrum), frånluft mekanisk (badrum och kök) via köksfläkt (köksfläkt får ej bytas, byte av fläktkåpa kräver styrelsens tillstånd).

Fiberleverantör är Ownit.

Förråd: till varje lägenhet hör ett källarförråd på cirka 1*2 m.

Tvättstuga: i fastigheten finns fyra tvättstugor. De boende har tillgång till en tvättstuga med minst två tvättmaskiner, ett torkskåp elller ett mindre torkrum.

Cykelrum: flertal cykelrum finns, i källarplan

Barnvagnsrum: tillgång till barnvagnsrum finns i de flesta trapphus, en halvtrappa ned i källarplan, ingen ramp

Sopor: hushållsavfall lämnas vid de fristående byggnaderna på Möckelvägen.

Sopsortering: sopsortering av glas och tidningar i de fristående byggnaderna på gården.

Parkering: gratis datumparkering på gatorna. P-plats finns att hyra, för närvarande kö.

Parken: föreningen äger parken mellan huskropparna på Möckelvägen och Bolmensvägen, med murade grillar, uteplatser med sittgrupper. Tio pallkragar finns att hyra för egen odling.

Överlåtelseavgift
Vid överlåtelse tar föreningen ut en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet och en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren.

Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och bi- area om denna är väsentlig för köparen. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/

Månadsavgift

Avgift/hyra
1 385 kr

Obs! Obligatorisk avgift om 105:-/ mån tillkommer för bredband via Ownit (1000/1000mbit) .

Ekonomi

Andel i föreningen
0,5256%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
019-0152-5
Våningsplan
0,5*
Hiss
Nej
Rum
1
Boarea
26 kvm

*Bottenvåning soutteräng med högt läge (ca 2 meter) ovan marken!

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
215 kr
Försäkring
136 kr
Summa
351 kr

Byggnadssätt

Byggår
1942

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
200

Om Årsta

Att bo i Årsta

Vid Årsta torg finns all tänkbar service såsom matbutik, apotek, bageri och bibliotek. Det finns ett mycket stort urval av restauranger: Kinesiskt, sushi, två restauranger/barer med internationellt kök (varav en med sportsändningar), grekiskt, kebab, klassiskt gatukök samt en indisk restaurang och två pizzerior.

I Årsta finns bra kommunikationer med såväl bussar som tvärbana och Pendeltåg. Den nya pendeltågsstationen Årstaberg tar dig till T-Centralen på 6 minuter. En promenad tar dig till Södermalm och citylivets alla begivenheter på cirka 20 minuter. Flertalet bussar trafikerar området. Via buss tar du dig snabbt till Gullmarsplan eller Liljeholmen där du når tunnelbanans gröna och röda linjer. 5 minuter med tvärbanan tar dig till Globen och dess utbud av shopping, konserter med mera. Årstabron mellan Södermalm och Årsta gör det enkelt att promenera eller cykla emellan. Närhet finns även till Årstaviken med vackra promenadstråk. Nära även till Årstafältet och Årsta Golf. Även bra barnomsorg finns i området.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Årsta? Kontakta våra mäklare i Enskede! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bolmensvägen 20

Bolmensvägen 20

120 50 Årsta

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Bolmensvägen 20

Liknande bostäder