Perfekt planerad lägenhet med stor balkong och kvällssol!

Bandhagen, Stockholm

Skebokvarnsvägen 8

På förhand
Avgift
2 141 kr
Antal rum
2
Boarea
35 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja

Perfekt planerad lägenhet med stor balkong och kvällssol!

Underbart belägen i en fastighet från 2009.

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till Skebokvarnsvägen 8! Lägenheten erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - perfekt för bjudningar och stora sällskap. Stora fönster och helglasad balkongdörr ger bostaden ett fint ljusinsläpp. Här bor ni med härlig utsikt och helt utan insyn. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt annat sovrumsmöblemang. Ifrån vardagsrummet finner ni den underbara balkongen i ett perfekt sydvästläge. Balkongen går att möblera upp med en sittgrupp och erbjuder sol från tidig eftermiddag till sen kväll. En varm sommarkväll är denna plats given! Fräscht kök med komplett maskinell utrustning och bra arbetsytor. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare.

I en fastighet byggd 2009 finner ni bekvämligheter såsom hiss i huset. Boendet erbjuder närhet till naturområden och Bandhagens centrum med all tänkbar service. Goda kommunikationsmöjligheter och promenadavstånd genom bostadsområde till tunnelbanans gröna linje.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bostaden i Örby
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
40
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Bostaden i Örby består av 40 bostadsrättslägenheter i fyra hus byggda av Ikano Bostaden AB år 2008/2009. Lägenheterna fördelar sig på 16 st 4:or, 8 st 3:or, 8 st 2:or och 8 st 1,5:or. Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Stoppuret 1, nuvarande avgiftsavtal gäller till och med 2028-01-01.

UNDERHÅLL:
Fastighetens stammar spolades december 2019.

TVÄTTSTUGA:
Den gemensamma tvättstugan i källaren, bokas med efternamn i bokningspärmen. Om ej tvätt påbörjats efter en timme efter bokad tid, är det fritt för annan boende att utnyttja resten av tiden.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Det finns ett antal parkeringsplatser inom föreningen och ett gemensamt cykelrum.

STÄDNING:
Föreningen har två gemensamma städdagar på året, en på våren och en på hösten. Då hjälps alla åt att kratta och plocka i ordning utanför huset.

OMRÅDE:
Här bor du precis mellan Bandhagen, Stureby och Örby. Det är nära till Bandhagens C med t-bana och mataffär, restauranger mm.

TV OCH INTERNET:
TV och bredband via ComHem. Det finns Fiber indraget till lägenheterna också. Detta abonnemang tecknas individuellt och görs genom IP ONLY.

EL:
Schablonmässig el-tillägg (beror på storleken på lägenheten) läggs på månadsavgiften. Detta stäms av i varje kvartal mot faktisk förbrukning.

SOPHANTERING:
Det finns två soprum för hushållsavfall som töms en gång i veckan. Där läggs även tidningar och färgat/ofärgat glas, plast. I stora rummet finns också wellpapp/kartonger (kartonger skall vikas ihop).

HEMSIDA:
https://bostadeniorby.se/

ÖVRIGT
Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att "alternativa planlösningar" endast är idéer och förslag. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen. Besök Stockholms stads hemsida http://www.stockholm.se/.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Månadsavgift

Avgift
2 141 kr

Inkl värme och VA

Ekonomi

Andel i föreningen
1,214%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
35 kvm

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2009

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energideklarationsdatum
2017-09-22

Området

Om området

Här bor du bekvämt nära mysiga Bandhagens centrum där du har allt från apotek till Ica, restauranger, konditori, frisör och bageri m.m. Goda kommunikationer tunnelbanans gröna linje och bussar som snabbt tar dig till city på 15 min. Nära bra barnomsorg och skolor samt lekplatser och bla Bandängens 4H-gård. med djur och lek. Till Bäckahagens och Bandhagens skola, båda på promenadavstånd. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med wc och kök där man kan köpa fika. Lite längre bort finns Högdalens centrum med många butiker och bra service inom det mesta. Här finns också systembolag, matvarubutiker, bank. simhall, skatepark, bibliotek och caféer. Högdalshallen är en idrottshall med bad med även barnbassäng och gym.

Karta

Skebokvarnsvägen 8

Skebokvarnsvägen 8,
124 32 BANDHAGEN

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fanny Hörndahl

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-57 56 57