Marklägenhet med härliga sällskapsytor och två generösa uteplatser i väst och öst

Vipelyckan, Lund

Astrid Lindgrens Väg 6G

Utgångspris
2 700 000 kr
Avgift
4 409 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1
Boarea
80 kvm

Marklägenhet med härliga sällskapsytor och två generösa uteplatser i väst och öst

Med nybyggnadsår 2016 finner vi denna trevliga 3:a i markplan med härliga sällskapsytor och två generösa uteplatser i väst och öst.

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade lägenhet på gavel med egen ingång i markplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två stycken generösa uteplatser. En uteplats i väster som delvis är inglasad med kvällssol och en i öster med morgonsol. Genomgående ljus parkett och vitmålade väggar. Köket är från Smedstorp med vita släta luckor och vitt kakel. Vitvaror från Bosch samt spisfläkt från Franke. Trevligt fönster vid vasken. Matplats i anslutning till köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är rejält och har ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Glasade skjutdörrar ut mot uteplatsen som är stensatt. Ett större sovrum med förvaring bakom skjutdörrar samt ett lite mindre sovrum. Stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Mittemot badrummet finns gäst-wc.

Här bor du på lugnt och bra läge i Lund med närhet till stadens hela utbud och samtidigt med grönskan tätt inpå. Underbara utemiljöer och fina omgivningar - här är det lätt att trivas. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Thulepark 2 i Lund
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
25
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Thulepark 2 i Lund stod färdigbyggt mars 2016. Föreningen består av ett flerfamiljshus med totalt 25 miljöcertifierade lägenheter. Föreningens tomt är friköpt.

Thulepark, Astrid Lindgrens väg 2-6, är beläget i de nya delarna av Lund i korsningen Thulehemsvägen och Hjalmar Gullbergsväg. Det är nära till både skola och matbutiker, med bra kommunikationsmöjligheter.

Lägenheterna i Brf Thuelpark 2, Astrid Lindgrens väg 6, är generöst tilltagna med stora balkonger/uteplatser. Här finns ett antal väldigt stora lägenheter med extra ytor som ger ett rymligt boende.

Det som är lite extra i Brf Thuelpark 2 är att två av lägenhterna består av additionslägenheter som ger möjlighet till ett väldigt flexibelt boende. En lägenhet i lägenheten som har egen ingång och ger möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Stor omsorg har lagts på både ute- och innemiljö.

Föreningen accepterar delat ägande, dvs om förälder tillsammans med sitt myndiga barn köper och äger lägenheten 50/50 men barnet bor där själv.
Föreningen accepterar ej juridiska personer som medlemmar.

Bostadsrättstillägg ingår.

Planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2020-06-22): Inga förändringar i dagsläget. Beslutas årsvis enligt styrelsen.

Föreningen har gemensamt elabonnemang. Detta läses av 1 gång/kvartal och elförbrukningen debiteras 1 gång/kvartal. Gemensamt elabonnemang där man endast betalar för elförbrukningen, ca 1.2 kr/kwh.

I samband med överlåtelse önskar föreningen göra en lägenhetstillsyn med köpare och säljare på plats. Denna bokas av säljaren med styrelsen. kontakt@thulepark2.se

Besök gärna föreningens hemsida www.thulepark2.se.

Ovanstående information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Renoveringar - Utförda och planerade

Planerade renoveringar (kontrollerat 2020-06-22): Underhåll enligt plan. Fasadmålning planeras ske aug/sept år 2020.

Parkering

I garage finns 65 platser och i markplan 5 platser. Dessa är inte knutna till lägenheterna. Kölista finns och avgifterna för plats i garage är 585 kr/mån och platserna i markplan 467 kr/mån. I dagsläget finns en p.plats ledig (2020-06-22).
Önskar man två bilplatser så finns det en kölista för detta.

6 st. har 2:a platser idag och om det finns någon som vill ha 1:a plats sägs en av dessa upp.
1:a hands platser har förtur.

3 st gästparkeringar som delas med Thulepark 1. Varje hushåll erhåller två p-tillstånd som gäller för gäster. Max 5 timmar. LKF betalparkering 5 kr/tim (07.00-23.00) på gångavstånd från fastigheten.

TV/bredband

Kabel-TV Com Hem.
Bredband Com Hem 100/10 mbit/s.

Gårdsplats/innergård

Gemensam gård med utemöbler finns och kolgrill finns att låna.

Gemensamma utrymmen

Föreningen erbjuder gästlägenhet till en kostnad av 300 kr/natt + 30 kr för SBCs hantering av faktura. Lägenheten kan bokas för max 3 övernattningar åt gången. Kontakta Ingvar Andersson i föreningen för bokning.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 409 kr

I avgiften ingår värme, vatten, internet (fiber), bostadsrättstilläggsförsäkring.

Obligatoriskt tillägg om 245 kr för bredband (100/10 Mbit/s) ingår i avgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,729%
Andel av årsavgiften är
3,72895%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 700 000 kr
Lägenhetsnummer
1006 (3-1006)
Våningsplan
1
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
80 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnadssätt

Byggår
2016

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
94

Området

Att bo i Östra Lund

I Östra Lund ligger ett av Lunds finaste villaområden med stora tomter och trädgårdar. Här går det inte att ta miste på samhörighetskänslan trots att de boende kommer ifrån alla olika yrkeskategorier.

I området Linero finns det ett boende för alla. I dagligt tal brukar man dela upp området i två delar; övre och nedre Linero. Övre Linero är i huvudsak ett villaområde med stora villor. Nedre Linero består till största delen av bostadsrätter och hyresrätter. Det är den här blandningen av boendeformer som ger människor ifrån alla yrkeskategorier en möjlighet att bo i området. I Linero finns ett litet centrum där de flesta affärer samt kyrkan finns. Här finns också ett fint bibliotek med där man anordnar en mängd aktiviteter. För barnen finns bland annat filmvisning, sagogestaltning och dockteater. Även författarkvällar och konserter är vanligt. Biblioteket är med i ett samarbete som heter Linero samråd, där man arbetar för att förbättra möjlighet till kulturella upplevelser på Linero. Samrådet arbetar ständigt för att öka trivseln och samhörighetskänslan.

Från området Östra Torn och Mårtens fälad tar du dig med cykel in till Lunds centrum på cirka tio minuter. På Mårtens Fälad finns stora tomter och trädgårdar. I huvudsak består den av tvåvåningsvillor byggda på 1960-talet. Det är ett attraktivt bostadsområde som räknas till Lunds mest populära. På Östra Torn ligger bostadsområden med studentikostklingande namn som Spexaren och Djingis Khan, samt Brunnshög. För barnfamiljer är området perfekt, med bland annat tre olika skolor.

Strax intill ligger Vipeholm. Det är namnet på både ett bostadsområde och en park. I Vipeholm kan du hitta ett lugnt och trivsamt boende i natursköna miljöer. Det finns utmärkta promenad – och cykelvägar så du tar dig snabbt och enkelt till centrum. Här finns också en utmärkt förskola med tre olika avdelningar och fina uteplatser för barnen att leka och utvecklas på. Förskolan har ett projekt som man kallar ”Gröna skolgårdar”. Tanken var att skapa en inspirerande utomhusmiljö för barnen, som ska utmana och locka till lek. I området finns också Vipeholms gymnasieskola.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Gastelyckan? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Lunds 3 bästa

3
 • Sommarlovsparken
  Grönt och lummigt
 • Lunds akademiska golfklubb
  Golfbanan på vägen mot Sandby
 • Råbytorp gårdsbutik
  En levande gårdsbutik

Karta

Astrid Lindgrens Väg 6G

Astrid Lindgrens Väg 6G,
224 66 Lund

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Kristoffer Cedergren

  Fastighetsmäklare / Partner
  F d Karlsson

  :
  Telefon: 0739-20 66 54