Mäklare i Stockholm

Mäklare i Huddinge

Välkommen till våra mäklare i Huddinge!

På vårt mäklarkontor i Huddinge arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Huddinge med omnejd.

Tillsammans har vi på kontoret över 40 års erfarenhet av bostadsförsäljningar i Huddinge och vi har tillsammans sålt 1000-tals bostadsrätter, hus och villor i områden så som Stuvsta, Skogås, Trångsund, Fullersta och Segeltorp med omnejd.

Då samtliga mäklare på kontoret bor eller har som mål att bo och i Huddinge, är våra upplevelser av området självupplevda. Bjurfors Huddinge kan erbjuda dig några av Huddinges skickligaste och mest hårt arbetande mäklare. Erfarenhet genom Lennart Norman som bor i Stuvsta och som tack vare sina 15 år som fastighetsmäklare i Huddinge byggt upp ett stort nätverk och kontakter. På vårt kontor jobbar även Stefan Voigt som bor i Myrängen och som de senaste åren varit en av Huddinges absolut bästsäljande fastighetsmäklare. Dessutom Christoffer Kihlman som bor i Snättringe och som flera gånger blivit utsedd till Huddinges kommuns mest rekommenderade fastighetsmäklare. Fastighetsmäklaren Vanja Andelkovic är en förhandlare av rang med högt uppsatta mål, hon erbjuder ett härligt driv och många årserfarenhet inom försäljning. Anna-Maria är kontorets Säljkoordinator, hon är prisbelönt för hur hon utför sitt jobb och vet hur man som spindeln i nätet ger det lilla extra i varje situation dessutom älskar hon att ge service i världsklass. Linus Molin en av Huddinges mest engagerade fastighetsmäklare och är uppväxt i Fullersta, med en ödmjuk känsla för uppdraget kommer Linus jobba hårt för att se till att alla parter kan tänka tillbaka på sin bostadsaffär med ett leende på läpparna.

Med vårt starka varumärke i ryggen och med marknadsföring av både bred och hög klass vill vi erbjuda Huddingeborna den bästa lösningen för er vid era bostadsförsäljningar. Där målet är att hitta rätt kund till just er bostad. Oavsett om du vill sälja, köpa eller bara vill veta vad din villa eller lägenhet är värd, så hjälper vi dig gärna med rådgivning eller med en kostnadsfri värdering av din bostad i Huddinge.

Välkommen att ta ett steg upp med oss på Bjurfors Huddinge!

Sök, filtrera och hitta din drömbostad!

Bostäder till salu i Huddinge »

Bjurfors Huddinge

Besöksadress:
Sjödalsvägen 19A
141 46 Huddinge

E-post:
Telefon: 08-711 33 00

Våra erfarna mäklare i Huddinge hjälper dig gärna att sälja din bostad i Huddinge kommun. Just nu förmedlar vi bostäder i bland annat:

Få koll på Huddinges bostadsmarknad. Läs intervjun med mäklarens bästa tips!