Hoppa till innehåll

Hem där dåtid och nutid möts.

På Bjurfors Century förmedlar vi historiska bostäder, byggda fram till 1950-talet. Hem där de tidstypiska detaljerna spelar huvudrollen, och där historiens vingslag – stora som små – känns i väggarna. Med specialiserade och engagerade mäklare, ett presentationskoncept i framkant och ett omfattande nätverk med presumtiva köpare, kan vi ge dig en bostadsaffär med högsta detaljkänsla där inget lämnas åt slumpen. Vi ser varje enskild bostadsaffär som början på en lång relation. Det är därför vi, sedan många år, har fått förtroendet att förmedla många av innerstadens mest hänförande hem.

Bjurfors Century

Utvalda bostäder till salu

Förmedlingserbjudande – få inredningskonsultation

Ska du flytta och önskar att ge ditt nya hem mer karaktär? Tillsammans med Engelska Tapetmagasinet erbjuder Bjurfors dig en kostnadsfri inredningskonsultation. I upp till två timmar går ni från rum till rum för att hitta tyger, mattor, färger och tapeter för att skapa det där lilla extra i just ditt nya hem.

Gäller vid tecknande av förmedlingsuppdrag av din nuvarande bostad med Bjurfors Century t.o.m. 8 oktober (begränsat antal).

Läs mer om erbjudandet

Tusentals köpklara kunder i vårt register för historiska bostäder

Vi på Bjurfors möter dagligen köpare som söker efter ett hem med tidstypisk karaktär och bevarade detaljer från sekelskiftet och framåt – men som kanske inte bor i ett sådant hem idag. I vårt register finns tusentals presumtiva köpare som väntar på att just deras drömhem ska komma ut till försäljning. Det gör att vi alltid ligger ett steg före och kan skräddarsy bostadsaffären just för dig och utefter dina önskemål.

SKAPA BOSTADSBEVAKNING

För att förmedla historiska bostäder krävs unik kunskap kombinerad med noggranna förberedelser.

Specialister på ditt kvarter och dess historia

På vårt kontor på Engelbrektsgatan utgår våra mäklare som jobbar i sina utvalda stadsdelar. De är specialister på just de kvarteren de verkar och husens historia. Våra mäklarteam finns i City (Lorensberg, Vasastaden, Johanneberg, Guldheden, Almedal), City Väst (Haga, Linné, Kungshöjd), Västra Centrum (Masthugget, Majorna, Kungsladugård, Klippan) och Östra Centrum (Örgryte, Kålltorp, Lunden, Bagaregården med mera). Var du än bor – eller vill bo – så har vi dedikerade mäklare som är experter på just det kvarteret; både kring omgivningarna och hur husen är byggda.

De omsorgsfulla förberedelserna

För att förmedla historiska bostäder krävs unik kunskap, noggranna förberedelser och ett genomarbetat presentationskoncept. Tillsammans med några av branschens mest dedikerade fotografer presenterar vi våra bostäder med fingertoppskänsla. Vi jobbar med handplockade inredare som brinner för att hitta den rätta känslan för bostaden. Det handlar om allt från inredningsstil till färger och materialval som kompletterar din bostad och dess karaktäristiska detaljer.

Följ oss på Instagram

Bjurfors Century

Urval av sålda bostäder

Det är så underbart med dessa vackra hem. Varje dag får jag jobba med, och rekommendera mycket kring, byggnadsvård i äldre hus och föreningar – något som jag älskar att göra.
Josefin Liedholm, mäklare / partner

Det är fantastiskt att få förmedla hem som jag vet att köparna kommer att trivas länge i.

Bjurfors Century har ett starkt koncept som vi jobbat med och förfinat löpande över åren. Allt ifrån hur vi presenterar bostaden till hur vi marknadsför bostaden och inte minst vårt starka kundregister. Det särskiljer oss.

Mitt team är också en nyckelfaktor. Jag jobbar med de bästa fotograferna och de mest framstående inredarna. För att höja nivån ytterligare tar jag alltid fram en plan för hur vi kan få fram uniciteten i varje hem. Jag har förmånen att jobba med framstående aktörer för varje del i bostadsaffären – tillsammans ser vi till att bostaden förmedlas med bästa förutsättningar och ett stort mått personlighet.

Att komma in i ett hem och bli överraskad över bostadens egenskaper är en otrolig känsla.

Matsalar där det festats i 130 år, golv som burit upp generation efter generation och alla övriga originaldetaljer som man bara älskar. Att stå på en visning och se potentiella köpare uppleva detsamma är en härlig känsla. Jag känner ofta en genuin glädje för mina köpare som får flytta in i dessa vackra och unika hem.

Bjurfors har sedan 1965 levererat riktigt bra bostadskarriärer och ständigt varit framåtlutade med ambitioner att ligga i framkant. Vid försäljning av denna typ av bostad är den lokala kännedomen och förmågan att leverera en förstklassig presentation en av de två nycklarna till en riktigt lyckad bostadsaffär. Den andra nyckeln är ett stort kontaktnät och en rätt marknadsföring vid rätt tillfälle.

Att visa engagemang för deras intressen och att identifiera vad de vill få ut med sin bostadsaffär. En bra dynamik skapas genom skräddarsydda lösningar tillsammans med säljare, mäklare, inredare, hantverkare och fotograf.

Jag tycker om att springa på mina kunder i kvarteren där jag verkar, och tar mig gärna tid att ge tips och råd kring hur de ska tänka kring sin boendesituation.
Jonas Rutberg, mäklare / partner

Bjurfors Century

Bjurfors Century är en del av Bjurfors – Sveriges största privatägda fastighetsmäkleri. Hos Bjurfors får du en unik kombination av det lilla mäklarföretagets fördelar och det stora mäklarföretagets resurser och upparbetade nätverk. Bjurfors historia börjar 1965 då Ragnar Bjurfors kliver in i branschen och utmanar föreställningen om hur en fastighetsmäklare ska vara. Hans affärsmannaskap och professionalism i kombination med ett premiumkoncept i framkant formade grunden till hur Bjurfors arbetar än i dag. Det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare – att vara ett steg upp.

Boka en kostnadsfri rådgivning kring din bostad hos Bjurfors Century

Erbjudandet gäller muntlig värdering och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna.

Information om hur Bjurfors Century hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy.