Hoppa till innehåll

Bjurfors Stora Visningsvecka 7–14 januari

Börja året med en lyckad bostadsaffär!

Den 7–14 januari välkomnar vi till hundratals visningar av nya bostäder till salu och aktiviteter tillsammans med våra samarbetspartners. Kanske är någon av dem din nya bostad? Välkommen att boka in dig på veckans visningar.

Urval av bostäder med kommande visning

Västra Götaland

Halland

Jönköping

Läget på bostadsmarknaden just nu

Vi kliver in i ett nytt år med bättre förutsättningar. Den stabiliserade räntan gör att du har bättre kontroll över dina framtida boendekostnader. Bjurfors vd i Västra Sverige, Sven-Erik Kristensen, summerar vad du som köpare ska tänka på just nu när utbudet av nya bostäder till salu är som allra störst.

Läs om marknadsläget

Kommande visning

Bjurfors Beyond

En god anledning att värdera din bostad.

Boka kostnadsfri värdering med en av våra lokala mäklare under Bjurfors Stora Värderingsvecka som pågår fram till 28 januari. För varje genomförd bostadsvärdering skänker vi ett bidrag till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Sedan 2006 har vi skänkt över 2 miljoner kronor till stiftelsen. Dessutom får du kokboken "Bon Appétit" skriven av Sara Renholm som gåva (värde 299 kr).

Bjurfors Stora Värderingsvecka

Tävla och vinn!

Vi tävlar ut tre portabla designlampor i modellen Flowerpot från &Tradition.

1:a–3:e pris en Flowerpot VP9 i valfri färg.

Flowerpot VP9 från &Tradition är en mindre, portabel variant av Verner Pantons klassiska lampmodell från 1968 och finns i många trendiga färger för att matchas perfekt in i ditt hem. Lampan är dimbar och laddas enkelt med medföljande USB-kabel. &Tradition grundades i Köpenhamn och är ett internationellt varumärke, byggt på ett danskt arv av hantverk och design.

Tävla här

Tvåa i Scandinavium till salu – budgivning pågår

Bjurfors har det stora nöjet att förmedla en tvåa mitt i händelsernas centrum, perfekt läge med både utsikt och bekvämligheter. Buda hem två säsongskort med tillhörande signerade hockeytröjor från Frölunda HC (värde ca 20 000 kr). Pengarna går oavkortat till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Budgivningen avslutas 15 januari kl. 12:00.

Buda här

kommande visning

Villor och radhus

Stolt sponsor till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus

Tillsammans med Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg vill vi hjälpa glädjen hitta hem igen. Bjurfors har spridit glädje tillsammans med clownerna på Drottning Silvias barnsjukhus sedan 2006. Under Bjurfors Stora Visningsvecka skänker vi ett bidrag per visningssällskap – pengar som går direkt till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus och deras arbete med att skapa glädje för barnen.

Läs mer

Kommande visning

Bjurfors Century

Få koll på 2024 års stora inredningstrender

Vi tar en närmare titt på vilka trender som gäller för hem och inredning under 2024. Låt dig inspireras av trendiga detaljer, färger och accessoarer.

Bli inspirerad

Kommande visning

Bostadsrätter

Checklistan för dig som ska på visning

Vad är det egentligen viktigast att tänka när du ska på visning av en bostad? Och vad måste du komma ihåg att fråga mäklaren?

Få checklista

SEB på Bjurfors Stora Visningsvecka

Vi på Bjurfors är stolta över att tillsammans med vår samarbetspartner SEB kunna erbjuda en förmånlig bolåneränta och samtidigt göra din bostadsaffär så smidig som möjligt. Just nu finns ett extra bra erbjudande för dig som behöver ett tillfälligt brygglån.

seb-bjurfors-stora-visningsvecka.jpg

När du köper eller säljer din bostad via Bjurfors kan du ansöka om bolån hos SEB till en individuell ränta. Du får även personlig rådgivning, juridisk hjälp och tre månaders kostnadsfritt låneskydd när du tar ditt bolån hos SEB.

Läs mer hos SEB

}