Hoppa till innehåll

Mäklare i Göteborg

Mäklare i Göteborg – vi kan din lokala bostadsmarknad

Som marknadsledare bland mäklare i Göteborg har vi på Bjurfors stor lokalkännedom. Med våra tretton kontor är vi lika hemma Inom Vallgraven som i Mölndal, på Hisingen eller ute på Marstrand. Vårt mål är att du som köpare eller säljare ska göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Göteborg: En levande stad

I Sveriges andra största stad är det lätt att känna sig hemma. Med sina tydliga karaktäristiska drag är Göteborg än i dag en hamnstad i hjärtat, även när hamntrafiken flyttat utanför stadskärnan. Trots sin storlek har Göteborg en känsla av småstadens charm även i de mest centrala delarna kring Avenyn, Vasastaden, Heden och Majorna. På sommaren blomstrar staden och invånarna samlas i Slottsskogen för promenader och picknick, och den vackra skärgården är bara en kort båttur bort. I anslutning till Slottsskogen finns också Botaniska trädgården som täcker 175 hektar.

Bland kullerstenar och trähus i mysiga Haga – Göteborgs första stadsdel – ligger härliga restauranger och kaféer vägg i vägg med unika småbutiker. Ett stenkast bort ligger det bohemiska Järntorget och de klassiska gatorna Första-, Andra- och Tredjelånggatan. Med spårvagnarna som har blivit synonyma med Göteborg tar du dig smidigt fram. Dessutom finns både pendeltåg, bussar och expressbussar för den som hellre bor i någon av kranskommunerna en bit från centrum.

Sälj din bostad med mäklare i Göteborg

Oavsett vilket Bjurforskontor du anlitar arbetar våra lokala mäklare i Göteborg med Bjurforsmetoden. En metod för att du ska känna dig trygg och nöjd med alla delar av affären. Det börjar redan vid det första mötet, rådgivning som du kan boka in även om du inte är redo att sälja just nu. Utifrån mötet gör våra mäklare i Göteborg en värdering. Du får också råd och förslag på hur bostaden bäst presenteras och marknadsförs med bilder, styling och eventuellt någon mindre renovering. Med god kunskap om den lokala marknaden kan vi även ge förslag på när det är bäst läge att lägga ut just din bostad till försäljning, och om du med fördel kan använda dig av vår tjänst På förhand.

Köpa bostad med mäklare i Göteborg

Om du letar efter din nästa bostad är det ofta en bra idé att ta kontakt med en mäklare medan du söker. Våra mäklare i Göteborg besitter stor lokalkännedom och ger gärna tips på områden som har just de egenskaper du efterfrågar. Många bostäder säljs innan visning. Genom att prata med mäklare och anmäla dig till den kostnadsfria tjänsten Boagenten får du förhandsinformation om kommande bostäder till salu och inbjudningar till förhandsvisningar.

Boagenten – hjälp för köpare och säljare

Förhandsmarknaden växer i Sverige, vissa månader säljs var tredje bostad innan visning. I tjänsten Boagenten kan du som spekulant ligga steget före resten av marknaden och se bostäder innan de annonseras publikt på de allmänna bostadssajterna. För dig som säljare är det en gyllene chans att nå ut direkt till intresserade som letar efter sitt nästa drömboende, som kanske är just ditt hus eller din lägenhet. Med över 70 000 lokala spekulanter i Boagenten har Bjurfors mäklare i Göteborg ett stort nätverk av möjliga köpare som nås av annonsen innan den publiceras publikt.

Hitta mäklare nära dig

Bjurfors Fjällbacka

Adress
Falkevägen 3
457 40 Fjällbacka
E-post
fjallbacka@bjurfors.se
Telefon
031-733 20 00

Bjurfors Göteborg (Huvudkontor)

Mäklare Göteborg - Bjurfors. Välkommen till mäklare Bjurfors huvudkontor på Alelundsgatan i Göteborg.
Adress
Alelundsgatan 4
412 66 Göteborg
E-post
goteborg@bjurfors.se
Telefon
031-733 20 00

Bjurfors Göteborg City

Adress
Engelbrektsgatan 30
411 37 Göteborg
E-post
goteborgcity@bjurfors.se
Telefon
031-761 79 00

Bjurfors Hisingen

Mäklare Hisingen - Bjurfors. Du hittar våra mäklare på Hisingen på Eriksbergstorget. Du är alltid välkommen till våra mäklare för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad på Hisingen.
Adress
Eriksbergstorget 11
417 64 Göteborg
E-post
hisingen@bjurfors.se
Telefon
031-761 79 60

Bjurfors Härryda

Adress
Biblioteksgatan 24
435 30 Mölnlycke
E-post
harryda@bjurfors.se
Telefon
031-88 79 60

Bjurfors Kungsbacka

Adress
Borgmästaregatan 10A
434 32 Kungsbacka
E-post
kungsbacka@bjurfors.se
Telefon
0300-504 90

Bjurfors Kungälv

Adress
Gymnasiegatan 6
442 34 Kungälv
E-post
kungalv@bjurfors.se
Telefon
0303-20 86 60

Bjurfors Lerum

Adress
Almekärrsvägen 9
443 39 Lerum
E-post
lerum@bjurfors.se
Telefon
0302-556 50

Bjurfors Marstrand

Adress
Södra Strandgatan 15
442 66 Marstrand
E-post
marstrand@bjurfors.se
Telefon
0303-20 86 61

Bjurfors Mölndal

Adress
Bergmansgången 5
431 30 Mölndal
E-post
molndal@bjurfors.se
Telefon
031-706 83 50

Bjurfors Partille

Mäklare Partille - Bjurfors. Du hittar våra mäklare i Partille här på vårt kontor på Göteborgsvägen i Sävedalen. Våra mäklare hjälper gärna dig som vill värdera, köpa eller sälja bostad i Partille.
Adress
Göteborgsvägen 34
433 60 Sävedalen
E-post
partille@bjurfors.se
Telefon
031-336 78 70

Bjurfors Torslanda

Mäklare Torslanda - Bjurfors. Du hittar våra mäklare här på vårt kontor på Flygfältsgatan 28 i Torslanda. Våra kunniga mäklare hjälper gärna dig som vill köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda.
Adress
Flygfältsgatan 28
423 37 Torslanda
E-post
torslanda@bjurfors.se
Telefon
031-92 29 70

Bjurfors Västra Göteborg

Mäklare västra Göteborg Bjurfors. Du hittar våra mäklare på Askims Verkstadsväg i Sisjön. Här arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på bostadsmarknaden i västra  Göteborg. Välkommen för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i västra Göteborg.
Adress
Askims Verkstadsväg 18
436 34 Askim
E-post
vaster@bjurfors.se
Telefon
031-68 69 70

Bjurfors Örgryte & Östra Göteborg

Mäklare Örgryte, östra Göteborg - Bjurfors. På vårt mäklarkontor på Alelundsgatan (mäklare villa och Engelbrektsgatan (mäklare bostadsrätt) arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Örgryte och östra Göteborg.
Adress
Alelundsgatan 4
412 66 Göteborg
E-post
goteborg@bjurfors.se
Telefon
031-761 79 00

Kundvård Göteborg

Adress
Engelbrektsgatan 30
411 37 Göteborg
E-post
hittabostad@bjurfors.se
Telefon
031-733 20 22

Nyproduktion Göteborg

Mäklare Nyproduktion Göteborg - Bjurfors.
Adress
Alelundsgatan 4
412 66 Göteborg
E-post
nyproduktion.goteborg@bjurfors.se
Telefon
031 -733 20 25

Näringsliv Göteborg

Adress
Victor Hasselblads gata 15
421 31 Västra Frölunda
E-post
naringsliv.goteborg@bjurfors.se
Telefon
031-761 79 80

Bjurfors i sociala medier

Hur mycket är din bostad värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera din bostad

Marknadsledande mäklare i Göteborg

Bjurfors är ledande bland mäklare i regionen Göteborg. Våra mäklare har kunskapen, erfarenheten och engagemanget som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Många av våra kunder väljer att komma tillbaka till oss gång på gång, genom hela livet. Förmodligen beror det på att vi har branschens mest dedikerade mäklare som ger allt vid varje försäljning – och finns med dig hela vägen.

Som en av landets äldsta och största privatägda mäklare har vi sedan starten 1965 arbetat dedikerat för att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga bostadsaffärer. Tack vare vår välbeprövade affärsprocess Bjurforsmetoden säkrar våra engagerade mäklare kvaliteten i varje steg av din bostadsaffär.

Mäklare nära dig. I Göteborg har vi drygt 120 medarbetare på 13 lokala kontor, och våra skickliga fastighetsmäklare är specialister på sina respektive områden. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, fastigheter, tomter, nyproduktion och gårdar i regionen. Våra mäklare finns på kontor i Göteborg city, Hisingen, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Marstrand, Mölndal, Partille, Torslanda, västra Göteborg, Örgryte och östra Göteborg.

Nöjda kunder. För oss är ett långt och engagerat samarbete nyckeln till lyckade bostadsaffärer. Därför finns vi där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du vill köpa eller sälja bostad nu eller i framtiden.

Varmt välkommen till våra mäklare på Bjurfors Göteborg.

Varför Bjurfors?

Mäklare för hela din bostadsaffär

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Hur mycket är din bostad värd? Få fri värdering.

Erbjudandet gäller muntlig värdering. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy