Hoppa till innehåll
Mäklare Malmö väster - Bjurfors. Här på vårt mäklarkontor på Tessins väg i Malmö arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på västra Malmö. Våra mäklare hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i västra Malmö och i områden som bland annat Fågelbacken, Hästhagen och Rönneholm.

Specialister på västra Malmö

Hitta mäklare på Malmö Väster

Välkommen till Bjurfors mäklare på Malmö Väster!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare kan du känna dig säker. Våra engagerade mäklare är specialister på västra Malmö och områden som Fågelbacken, Hästhagen och Rönneholm. Vi hjälper dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

En stark laganda präglar teamet som är experter på Malmös västra delar. Vi är mäklare med lång erfarenhet av Malmös bostadsmarknad. På Bjurfors Malmö Väster arbetar drivna och engagerade mäklare med bred kompetens och stor lokalkännedom. Samtliga mäklare på kontoret lever och bor i det område där de själva är verksamma.

Med Bjurfors som din mäklare i västra Malmö blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera eller sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Tessins väg 2 i Malmö.

Varmt välkommen till Bjurfors Malmö Väster!

Tessins väg 2

Bjurfors Malmö Väster

Tessins väg 2

217 58 Malmö

malmo.vaster@bjurfors.se

040-608 30 50

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (72)

Urval av sålda (233)

Hitta mäklare på Malmö Väster

Hitta din mäklare

Bra mäklare Malmö: Ribersborg i västra Malmö - här hjälper Bjurfors mäklare dig att köpa och sälja bostäder

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i västra Malmö

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Malmö Väster.

När du anlitar oss får du en mäklare med lång erfarenhet som fastighetsmäklare på vår lokala marknad. Bjurfors Malmö Väster är marknadsledande i de flesta av våra områden i västra Malmö. Vi vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär.

I Västra innerstaden bor du nära havet och rekreation. Bostadsområdena är fridfulla med trevlig bebyggelse och varierande arkitektur från 1920- till 1960-talet. Samtidigt som områdena är lugna bor du inte långt från Malmös levande centrum med hela stadens utbud av nöjen, shopping och matställen. Ribersborgsstranden, Slottsparken och Pildammsparken är givna smultronställen för både dig som bor här och de som kommer på besök.

I Västra innerstaden finns flera olika bostadsområden som ligger precis invid eller med närhet till Ribersborgsstrandens vatten men ändå lugnt och ostört.

Ribersborg är ett eftertraktat bostadsområde nära havet och Västra Hamnen. Härifrån når du city med en kort promenad genom den vackra Slottsparken.

Slottsstaden består av blandad bebyggelse från 1920- till 1950-tal. Malmös paradgata Regementsgatan går igenom området som är omtyckt av många. Här har du nära till havet och enkel tillgång till bra service med matbutiker och Kronprinsens galleria.

maklare-vastra-malmo-pildammarna-bjurfors.jpg

Fågelbacken ligger mitt emellan Pildammsparken och Slottsparken. Det är ett mysigt område med mestadels lägre bebyggelse, huvudsakligen fyravåningshus från 1930–1950. Härifrån är det nära till city och bekvämt cykelavstånd till havet.

I Lorensborg bor du på lugnt läge med cykelavstånd till både city och strand. Pildammsparken nås med en kort promenad. Åt andra hållet ligger Hyllie med shoppingcenter och kommunikationer.

Dammfri är ett lummigt, lugnt och mysigt bostadsområde som sträcker sig från Pildammarna till Erikslust.

I Erikslust finns några av västra innerstadens större föreningar med välskötta hus och gårdar. Området angränsar till lummiga villaområdet och ligger på gångavstånd från havet.

Roskildevägen är en av stadens finaste parkgator. Bor du här är din närmsta granne Pildammsparken.

Några av västra Malmös populäraste bostadsrättsföreningar med nära till havet, parkerna och citylivet är Trumman, Pukan och Stjärnhusen.

Vill du köpa, sälja eller värdera en bostad i västra Malmö? Kontakta Bjurfors fastighetsmäklare i västra Malmö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt nya drömboende.

maklare-vastra-malmo-ribergsborg-bjurfors.jpg

Bostäder i västra Malmö

Vi har många fastigheter till salu i Malmös västra delar och förmedlar bostäder i Fågelbacken, Hästhagen, Rönneholm, Ribersborg, Slottsstaden, Dammfri, Erikslust, Pildammarna, Lorensborg med mera.

Planerar du att köpa en bostad i västra Malmö? Via oss hittar du lägenheter till salu i västra Malmö.

Vi arbetar nära kunden och våra mäklare är specialister på sina lokala marknader.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Malmö Väster:

  • Service över förväntan
  • Hög tillgänglighet
  • Kunniga och lokala mäklare

Bra mäklare i Malmö – därför ska du välja Bjurfors Malmö Väster som din mäklare:

God lokalkännedom – vi arbetar nära kunden och våra mäklare är specialister på sina lokala marknader. Det ger våra kunder en bättre mäklartjänst.

Bostadspresentationer som sticker ut – vi lägger mycket tid och engagemang på att skapa förstklassiga bostadspresentationer. Genom vårt unika fotokoncept och magasinsliknande beskrivningar paketerar vi bostäderna på ett säljande sätt. Dessutom erbjuder Bjurfors stylingföretag, Bjurfors Home, alltid en kostnadsfri konsultation i samband med en försäljning via oss.

Lyckade bostadsaffärer – via vår tjänst Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som letar efter en bostad precis som din. Vi har många köpare som är på jakt efter sitt drömboende i Malmös västra delar. När du anlitar Bjurfors Malmö Väster går det ofta snabbt och smidigt att göra en lyckad bostadsaffär.

maklare-malmo-vaster-ronneholmsparken-bjurfors.jpg

Många av stadens mest populära bostadsområden finns i västra Malmö

Bostadsmarknaden i den västra delen av Malmös innerstad består huvudsakligen av bostadsrätter, endast ett fåtal villaområden tillhör vårt upptagningsområde.

Det är många som letar efter lägenheter till salu i västra Malmö så efterfrågan är konstant och målgruppen är bred och blandad. Här finns några av Malmös mest eftertraktade områden. Utbudet är varierat, allt från sekelskiftesvåningar till nyproduktion. I området finns även många av Malmös mest kända funkishus uppförda under 1930-40-talen.

Din mäklare i västra Malmö: Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i västra Malmö? Välkommen in till oss på Bjurfors Malmö Väster så berättar vi mer om våra insikter.

maklare-vastra-malmo-regementsgatan-bjurfors.jpg

Sälja bostad i västra Malmö – vad ska jag tänka på?

Ju tidigare vi får komma in i processen med rådgivning och anpassade lösningar för våra kunder, desto bättre bostadsaffärer kan vi skapa. Därför vill vi gärna träffa dig redan i tankestadiet när du börjat fundera på att byta bostad. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process. Bra förberedelser leder till bra affärer i dagens marknad.

Allt fler spekulanter ansluter sig till Bjurfors köparregister Boagenten för att ta del av förhandsinformation om kommande försäljningar. Många av Bjurfors bostäder säljs genom Boagenten redan på förhandsmarknaden, det vill säga innan de annonseras publikt på den öppna marknaden. Det finns många fördelar med att förhandsannonsera din bostad. Då får du bland annat mer tid att samla på dig spekulanter till säljstart, vilket ökar chanserna att göra en snabb affär – med rätt betalt för din bostad.

Det viktigaste med våra rådgivningsmöten är att vi som mäklare får en förståelse för dina behov som kund. Detta för att kunna skräddarsy ett upplägg som är rätt för dig.

Köpa bostad i västra Malmö – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i västra Malmö:

Lär känna området som du vill flytta till. Gå på visningar och besök närområdet där du ska bo. Följ och studera marknaden där du ska köpa genom att titta på slutpriser och trenden kring försäljning.

Ha en tidig dialog med banken för att kunna agera snabbt när drömbostaden dyker upp. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med våra samarbetspartners inom bank.

Förbered din nuvarande bostad för försäljning så att du är redo att agera när ditt nya drömhem dyker upp.

Kom väl påläst till visningen och kontakta gärna mäklaren i förväg för att meddela ditt intresse. Att gå igenom en checklista vid visning kan vara klokt.

Om du ska köpa en bostadsrätt rekommenderar vi att du undersöker föreningens ekonomi, utförda och kommande renoveringar i fastigheten med mer. När du köper en bostadsrätt köper du nämligen en andel av bostadsrättsföreningen.

Skapa en profil i Boagenten, Bjurfors kostnadsfria sökverktyg, för att få vetskap om kommande försäljningar innan de annonseras på den öppna marknaden.

maklare-malmo-vaster-ribban-ribersborg-bjurfors.jpg

Värdera bostad i västra Malmö

En korrekt och realistisk värdering är en viktig del i förberedelserna inför din försäljning. Därför bör du kontakta en bra mäklare i Malmö som du känner förtroende för. Vi på Bjurfors Malmö Väster gör många bostadsaffärer varje år och våra mäklare har en god lokalkännedom som ger viktiga kunskaper i bedömningen av rätt värde för din bostad.

Det viktigaste med våra rådgivningsmöten är att vi som mäklare får en förståelse för dina behov som kund. Detta för att kunna skräddarsy ett upplägg som är rätt för dig.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget och en genomgång av hur en försäljning via Bjurfors Malmö Väster går till.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Malmö Väster

  • Vi är experter på Malmös västra delar
  • Hos oss står kunden alltid i fokus
  • Smidiga bostadsaffärer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan västra Malmö

Premiumupplevelse

Våra mäklare i västra Malmö skapar affärer där våra kunder står i centrum och upplever en känsla av ett personligt premium.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.