Hoppa till innehåll

Premiär för ny mäklarpodd

I nya podden ”Sveriges bästa mäklare” riktas rampljuset mot några av landets allra vassaste mäklarprofiler.

I ”Sveriges bästa mäklare” samlas mäklare från hela landet för att lyfta diskussionen kring hur mäklare arbetar, hur de når sina resultat och hur de utvecklas.

Det är Fredrik Kullman från Bjurfors och Eva Prien från Mäklarsamfundet som i varje avsnitt lyfter, hyllar, grillar och inspireras av några av Sveriges bästa mäklare i syfte att förstå vad som gör just dem framgångsrika.

Varje vecka intervjuas en framgångsrik mäklare som delar med sig av sitt arbetssätt och upplevelse av bostadsmarknaden. I första avsnittet möter vi Emelie Johansson från Svensk Fastighetsförmedling.

Sveriges bästa mäklare sponsras av Hemnet, som varje vecka medverkar i podden med "Veckans spaning".

Mer om podden

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}