Hoppa till innehåll

Specialister på Östersund

Hitta mäklare i Östersund

Välkommen till Bjurfors mäklare i Östersund.

På vårt mäklarkontor arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Östersunds bostadsmarknad.

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, finns vi på Bjurfors Östersund här som en trygg rådgivare genom hela affären. Med brinnande personligt engagemang, mångårig erfarenhet samt stor yrkesstolthet drivs vi av en ständig önskan att överträffa våra kunders förväntningar och sälja din bostad på ett snyggt och professionellt sätt.

I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare som aktivt letar efter sitt nästa hem i Östersund med omnejd, vilket gör att vi enkelt hittar rätt köpare till rätt bostad. Tack vare Bjurforsmetoden säkrar vi högsta kvalitet på varje del av din bostadsaffär.

Vi som arbetar på kontoret är ett sammansvetsat team med registrerade fastighetsmäklare där alla har ursprung från Jämtland. Tillsammans har vi mer än 25 års erfarenhet i branschen och vi har sålt hundratals bostäder i Östersund med omnejd. Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad affär för både säljare och köpare.

Hos oss hittar du fastighetsmäklarna Jim Edelsvärd, Fredrik Berglund, Gabriel Matloub, Lina Axner och Andreas Palmqvist. Du är alltid välkommen in till oss på Biblioteksgatan 8 A för goda råd, eller för att boka ett möte för en muntlig kostnadsfri värdering och rådgivning.

Varmt välkommen till Bjurfors Östersund!

Biblioteksgatan 8 A

Bjurfors Östersund

Biblioteksgatan 8 A

831 30 Östersund

ostersund@bjurfors.se

063-10 41 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (36)

Urval av sålda (105)

Hitta mäklare i Östersund

Hitta din mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Östersund

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Östersund.

Vi som arbetar på Bjurfors Östersund är själva uppväxta i Jämtland och är lokala specialister på Östersund. Vi har varit verksamma i området i många år och är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden. Vårt stora kundengagemang och affärsmannaskap har placerat oss i framkant på Östersunds bostadsmarknad. Vi hjälper dig med alla tänkbara förberedelser inför försäljningen, och med Bjurfors optimala mix av marknadsföringsaktiviteter ser vi till att nå ut till så många spekulanter som möjligt.

Välkommen till fjällvärldens huvudstad. Östersund är den perfekta platsen för dig som vill kombinera en naturnära livsstil med småstadens alla fördelar. Här kan du njuta av storslagen sjö- och fjällutsikt året runt. Östersund har en levande stadskärna med ett varierat utbud av kultur, restauranger och butiker.

Det finns gott om innovation, forskningsprojekt och arbetstillfällen i staden som även har blivit utnämnd till Årets studentstad. Många som studerar vid Mittuniversitet trivs så bra i Östersund att de väljer att stanna kvar när de är färdiga med studierna. Den som bor i Östersund har goda karriärmöjligheter samtidigt som naturen alltid finns inom räckhåll. På sommarhalvåret kan du paddla eller vandra längs Storsjöns stränder och på vintern kan du ge dig ut i längdskidspåret eller åka slalom med milsvid utsikt över fjällen.

maklare-ostersund-bjurfors-sno-vinter.jpg

Östersunds kommun är en expansiv kommun och det är många spännande byggprojekt på gång just nu. Flera nya stadsdelar håller på att växa fram, bland annat på Stadsdel Norr, Storsjö Strand och Mosebacken på Frösön.

Östersunds stadskärna präglas av ett rutnätsformat gatunät och mysiga gränder. Bebyggelsen i centrum består huvudsakligen av flerfamiljshus och lägenheter men det finns även ett fåtal äldre villor och parhus.

maklare-ostersund-stan-skog.jpg

Hitta bostäder i Östersund

Vi har många bostäder till salu i Östersunds kommun samt även i delar av Krokoms kommun och fjällområdena.

Din fastighetsmäklare i Östersund: Vi på Bjurfors Östersund förmedlar bostäder i Östersund, Frösön, Odensala, Lugnvik, Brunflo, Lit, Krokom, Bydalen, Åkersjön, Gräftåvallen med mera.

Hos oss hittar du fina hus till salu i Östersund, och då även kommande försäljning av villor På förhand. Söker du en bostadsrätt hittar du via oss lägenheter till salu i Östersund.

Som mäklare är vi starkt lokalt förankrade med många års erfarenhet av Östersunds bostadsmarknad.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Östersund:

  • Vi ger service över förväntan
  • Hög kundnöjdhet
  • Lönsamma bostadsaffärer

Därför ska du välja Bjurfors Östersund

Lokala experter – vi är lokalt förankrade med många års erfarenhet av Östersunds bostadsmarknad. Under lång tid har vi arbetat med att utveckla långsiktiga kundrelationer och har ett stort antal återkommande kunder.

Höga slutpriser – genom vårt affärsmässiga arbetssätt och förstklassiga bostadspresentationer ger vi dig de bästa förutsättningarna för att få rätt betalt för din bostad.

Vi har köparna – via Bjurfors unika söktjänst Boagenten kan vi matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Östersund med omnejd. Vi erbjuder även matchning mot Boneos köparregister som endast finns tillgängligt för utvalda mäklarföretag.

Starkt tillväxt på bostadsmarknaden i Östersund

Tack vare god samverkan mellan kommunen och näringslivet är Östersund en stark tillväxtregion med stor inflyttning. Östersund har en stabil bostadsmarknad där efterfrågan på bostäder överstiger utbudet.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Östersund? Vi kan bostadsmarknaden i Östersund – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

maklare-ostersund-hamn.jpg

Sälja bostad i Östersund – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en lokal mäklare så tidigt som möjligt för en noggrant genomarbetat process. När du är ute i god tid kan du som säljare förbereda försäljningen utan stress. Du hinner rensa i bostaden, åtgärda eventuella brister samt styla och fotografera bostaden i lugn och ro. Det gäller att presentera bostaden på bästa sätt så att den skiljer sig från mängden och attraherar många spekulanter till visningarna.

Det är en stor fördel att förhandsannonsera din bostad för att samla så många spekulanter som möjligt innan säljstart. Förhandsmarknaden är en viktig del av dagens bostadsmarknad. Ju längre tid din bostad syns på förmarknaden, desto fler spekulanter samlar den på sig. Därigenom kan du även nå ut till de passiva bostadssökarna. Via Bjurfors tjänst På förhand kan du förbereda din bostad för försäljning i en takt som passar dig, samtidigt som du bäddar för en trygg och god försäljning.

Goda råd till dig som ska köpa bostad i Östersund:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Ta hjälp av experterna – med Bjurfors köprådgivning får du hjälp av en av våra kunniga mäklare genom hela processen. Mäklaren svarar på alla frågor som du kan tänkas ha. Bjurfors köpmäklare hjälper dig även om du köper via en annan mäklarfirma.

Välj en lokal mäklare – leta brett och bekanta dig med de områden som du är intresserad av att köpa bostad i. Vi är experter på Östersund med omnejd och har djup kunskap om samtliga områden som vi verkar i. Varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi gärna om våra olika områden.

Glöm inte lånelöftet – för att du snabbt ska kunna lägga ett bud när drömhuset dyker upp måste du vara redo med ett lånelöfte från banken. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med banken.

Ligg steget före – anmäl dig till Boagenten för att få tips om bostäder På förhand före alla andra.

Hos oss är kunden alltid i fokus. Välkommen ett steg upp.

Värdera bostad i Östersund

En bostadsaffär är något som de flesta gör någon gång i livet. Och då är det viktigt att ha en skicklig mäklare vid sin sida redan från värderingstillfället för att säkerställa en lyckad affär. Vi på Bjurfors Östersund har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Östersund med omnejd och hjälper dig i din fortsatta bostadskarriär.

Om du går i säljtankar kan vi erbjuda en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Östersund

  • Erfarna mäklare – vi kan Östersund
  • Hos oss är kunden alltid i fokus
  • Vi har de bästa bostadspresentationerna

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Östersund

Framgångsrika bostadskarriärer

Med ett stort personligt engagemang, affärsmannaskap och gedigen lokalkännedom hjälper vi våra kunder i Östersund att ta ett steg upp i bostadskarriären.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

}