Mäklare i Dalarna

Välkommen till Bjurfors mäklare i Dalarna!

På Bjurfors kontor i Dalarna träffar du erfarna mäklare som alltid håller hög servicenivå och besitter god lokalkännedom. Vår strävan är att alltid vara lyhörda för dina önskemål och att ge dig vårt fulla engagemang när du står inför en av livets största affärer.

Målsättningen är att du som kund ska uppleva försäljningsprocessen på samma sätt som du upplever ett femstjärnigt hotell. För att uppnå detta arbetar vi efter Bjurforsmetoden i sju steg som kvalitetssäkrar affären från början till slut. Vi strävar alltid efter att presentera samtliga bostäder med professionellt foto och de mest målande beskrivningarna. Tillsammans med varumärket Bjurfors och trycksaker av hög kvalitet ger vi dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din husaffär.
De kunder som anlitar oss får också tillgång till Boagenten, Bjurfors kunddatabas med ett stort antal köpklara kunder på vår lokala marknad. Du ska inte nöja dig med mindre!

Står ni inför förändringar i livet eller önskar en kostnadsfri värdering av er befintliga bostad, i orter som Falun, Borlänge, Mora eller Sälen är ni varmt välkomna att kontakta oss. Eller varför inte besöka vårt kontor i Falun för ett samtal över en kopp kaffe!

Bjurfors Dalarna

Besöksadress:
Ölandsgatan 6
791 60 Falun

E-post:
Telefon: 023-133 30

Våra mäklare i Dalarna hjälper dig att sälja din bostad i bland annat